Żabka

emi

#7295747 Napisano: 09.09.2025 17:09:50
niunio napisał(a):

emi napisał(a):

samuraj napisał(a):

emi napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

emi napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Z czystej ciekawości, bo w loteriach gram dla zasady po jednym zgłoszeniu zazwyczaj, a ta loteria piwna miała super nagrody - ile zainwestowaliście, z jakim zwrotem? Ktoś się chce podzielić informacją? emotka emotka

U mnie na 4 wygrane w całej loterii poszło ok. 110 losów. Na szczęście znalazłam znajomych, którzy odkupują ode mnie taniej to piwo, a więc inwestycja mniejsza 😉

REG:
jeden uczestnik ma prawo do otrzymaniamaksymalnie:
− 5 (słownie: pięciu) losów za zakupy promocyjne dokonane w czasie trwania 1 (słownie:
jednego) etapu dziennego,
− 35 (słownie: trzydziestu pięciu) losów za zakupy promocyjne dokonane w czasie trwania 1
(słownie: jednego) etapu tygodniowego. 

a więc 110 nie jest możliwe

A możemy kupować w dwie osoby, np. ja i partner?

Można na całą rodzinę i na całą wieś  i tylko to nie jestem wtedy ja. Wpis mylący tak jak i te wklejane, powielające się płachty o wygranych

Zjedz mentosa 😜

Zjem Snickersa !
Po co ta złośliwość ?
To tylko cytat z Regulaminu - 1 osoba 70 losów w całym konkursie, tyle i aż tyle.
Jeśli ktoś gra (gra klika osób) to inna bajka.
Powodzenia!!!

W tym przypadku dokładnie taka sama bajka, bo Luiza podała konkretną ilość losów i wygranych. Dane osobowe nie wpływają na wynik.

Tak , po moim wpisie dodała konkretne losy i jest OK. Post polubiłam!
0 0

lilichilimili

#7295748 Napisano: 09.09.2025 17:10:15
A po jakim czasie w aplikacji mniej więcej pojawiał się wam los w aplikacji? Kupiłam 30 min temu 4 piwa z listy i póki co brak losu emotka  pisze niby, że do 1h może się pojawić od zakupu, ale już zaczynam się martwić, bo zawsze mi kody wyskakiwały od razu po zakupie w innych konkursach...
0 0

rufus

#7295753 Napisano: 09.09.2025 17:19:26
lilichilimili napisał(a):

A po jakim czasie w aplikacji mniej więcej pojawiał się wam los w aplikacji? Kupiłam 30 min temu 4 piwa z listy i póki co brak losu emotka  pisze niby, że do 1h może się pojawić od zakupu, ale już zaczynam się martwić, bo zawsze mi kody wyskakiwały od razu po zakupie w innych konkursach...

Od razu pojawia sie
0 0

MDL

#7295760 Napisano: 09.09.2025 17:30:00

To Twój pierwszy los? Pisz prędko do żabki. Ja nie miałam losów początkowo, dopiero po zgłoszeniu dodali losy i zaczęły się przypisywać kolejne od razu po zakupie.
0 0

miketyson

#7295761 Napisano: 09.09.2025 17:32:32
Jestemnowa napisał(a):

rufus napisał(a):

Bedzie kumulacja na forum. emotka I pewnie 50tki.. emotka

Lub po weryfikacji. Niemozliwe zeby nikt nie trafil. emotka

Krążą plotki ,że trafiają te 50 na forum 😉

Mógłby się ktoś 50-tką pochwalić, aż by mi się poprawił humor emotka

lilichilimili

#7295786 Napisano: 09.09.2025 18:51:29
MDL napisał(a):

To Twój pierwszy los? Pisz prędko do żabki. Ja nie miałam losów początkowo, dopiero po zgłoszeniu dodali losy i zaczęły się przypisywać kolejne od razu po zakupie.

Dzięki za info  emotka  po mojej interwencji los przyznany i oczywiście pudło emotka  ale może z rezerwy się uda coś?
0 0

synk

#7295797 Napisano: 09.09.2025 19:38:26

zakupie.

Dzięki za info  emotka  po mojej interwencji los przyznany i oczywiście pudło emotka  ale może z rezerwy się uda coś?

jakiej weryfikacji? Przecież tu nie ma weryfikacji paragonów - czyli rezerwa skąd by się miała pojawić?
0 0

bianka33

#7295798 Napisano: 09.09.2025 19:41:34
synk napisał(a):

zakupie.

jakiej weryfikacji? Przecież tu nie ma weryfikacji paragonów - czyli rezerwa skąd by się miała pojawić?

z nieodkrytych wygranych losów
0 0

synk

#7295800 Napisano: 09.09.2025 19:46:09
bianka33 napisał(a):

synk napisał(a):

zakupie.

z nieodkrytych wygranych losów

no to oby była jak największa emotka
0 0

izaszcz

#7295815 Napisano: 09.09.2025 20:13:09
Mam pytanko do wygranych w konkursie "Lato trwa, milion gra". Czy wy wysłaliście te formularze pocztą polską? Ja wysłałam w zeszła środę czyli w dniu, w którym wygrałam i do tej pory nie otrzymałam potwierdzenia, że list dotarł do smolara. Czy Smolar patrzy na datę stempla pocztowego??

Matka-Polka

#7295818 Napisano: 09.09.2025 20:21:15
Wow to ktoś jednak trafił 50 tys skoro poczta szła w ruch☺ sztos
0 0

zielonaszpilka

#7295819 Napisano: 09.09.2025 20:25:18
izaszcz napisał(a):

Mam pytanko do wygranych w konkursie "Lato trwa, milion gra". Czy wy wysłaliście te formularze pocztą polską? Ja wysłałam w zeszła środę czyli w dniu, w którym wygrałam i do tej pory nie otrzymałam potwierdzenia, że list dotarł do smolara. Czy Smolar patrzy na datę stempla pocztowego??

Regulamin - masz 14 dni na dostarczenie tych dokumentów do Smolar. Liczy się data wpływu do nich. Gratuluję 50 tysięcy emotka  trzymam kciuki, żeby dokumenty bezpiecznie dotarły emotka
0 0

misiamarysia

#7295820 Napisano: 09.09.2025 20:26:38
izaszcz napisał(a):

A tam trzeba pocztą? Ja nie odsyłałam, ale może to ta wyższa nagroda.
0 0

zebry

#7295823 Napisano: 09.09.2025 20:33:53
misiamarysia napisał(a):

izaszcz napisał(a):

Jeśli w czwartek wygram 50 albo 100k to biorę urlop i pojadę do Łodzi osobiście emotka

takiradek

#7295828 Napisano: 09.09.2025 20:48:22
Chciałem sprawdzić, które kody zostały wykorzystane w konkursie Tyskiego i wpisywałem również te wykorzystane. Niestety zablokowali moje IP. Czy to znaczy, że moje zgłoszenia zostaną zdyskwalifikowane? Mieliście takie sytuacje?
0 0

cleo25

#7295832 Napisano: 09.09.2025 20:59:54
misiamarysia napisał(a):

Odsyłać trzeba chyba na wyższe nagrody, 50k i 100k.
A w tym formularzu zwycięzcy wpisuje się kod wygranej, prawda? Mimo, ze pod spodem jest "numer dowodu zakupu".
0 0

misiamarysia

#7295834 Napisano: 09.09.2025 21:11:03
cleo25 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

A w tym formularzu zwycięzcy wpisuje się kod wygranej, prawda? Mimo, ze pod spodem jest "numer dowodu zakupu".

Ja wpisywalam kod

Ja wpisywałam KOD
1 cleo25 0

tomasz2

#7295835 Napisano: 09.09.2025 21:11:22
takiradek napisał(a):

Chciałem sprawdzić, które kody zostały wykorzystane w konkursie Tyskiego i wpisywałem również te wykorzystane. Niestety zablokowali moje IP. Czy to znaczy, że moje zgłoszenia zostaną zdyskwalifikowane? Mieliście takie sytuacje?

Mam podobnie, co prawda wpisywałem kody i dałem 3x e-maile, później powieliłem ten sam i mam cały czas błąd na stronie " 403
Access denied. "
0 0

zebry

#7295838 Napisano: 09.09.2025 21:16:53
misiamarysia napisał(a):

cleo25 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Ja wpisywalam kod

Ja wpisywałam KOD

A dostaliście pozytywną weryfikację?
0 0

visserarthur

#7295860 Napisano: 09.09.2025 22:25:32
zebry napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

cleo25 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Ja wpisywalam kod

Ja wpisywałam KOD

A dostaliście pozytywną weryfikację?

Tak szybko to oni nie weryfikują, ale sugestia, że wpisanie kodu, skoro jest napisane "podaj zwycięski kod nagrody" jest błędem, to daleko idąca insynuacja...
0 0