Pomocy!!!!

staszek

#5965723 Napisano: 12.01.2015 13:46:13
mereszka napisał(a):

Szukam kuriera jaki przewiezie duży rower zapakowany w kartonie ,duża paczka ,

ja wysyłałam kiedyś chyba dpd, kosztowało mnie to ok. 30 zł, na drugi koniec Polski
0 0

kaskaderka1

#5965726 Napisano: 12.01.2015 13:50:57
mereszka napisał(a):

Ostatnio znajoma wysyłała za 20 zł.Firmę kurierską znalazła w necie.Nie pamiętam firmy.Poszukaj,podzwoń. emotka
0 0

alita

#5965732 Napisano: 12.01.2015 13:59:14
aniolka2310 napisał(a):

Czy miał ktoś problem ze zgłoszeniem do konkursu Plusssz Active?

Już sama nie wiem co robię źle. Konkurs odblokowałam, dodałam zdjęcie, opis. Później potwierdziłam dane i zaakceptowałam regulamin. Kliknęłam wyślij zgłoszenie i nadal mam odblokowany konkurs, a liczba uczestników nie zwiększyła się, czyli zgłoszenie nie przeszło. Próbowałam kilka razy i efekty te same...
Nie wiem co jest nie tak....Podpowie ktoś? 

Ja swoją odpowiedz wysłałam jakieś dwa dni temu, było wtedy niewiele więcej zgłoszeń niż teraz, i poszło bez problemu. Zdziwiło mnie  tak małe zainteresowanie konkursem, teraz już wiem dlaczego... Napisz maila do nich
0 0

madziulka2434

#5965741 Napisano: 12.01.2015 14:06:37
0 0

aniolka2310

#5965747 Napisano: 12.01.2015 14:12:56
alita napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):Czy miał ktoś problem ze zgłoszeniem do konkursu Plusssz Active?

Już sama nie wiem co robię źle. Konkurs odblokowałam, dodałam zdjęcie, opis. Później potwierdziłam dane i zaakceptowałam regulamin. Kliknęłam wyślij zgłoszenie i nadal mam odblokowany konkurs, a liczba uczestników nie zwiększyła się, czyli zgłoszenie nie przeszło. Próbowałam kilka razy i efekty te same...
Nie wiem co jest nie tak....Podpowie ktoś? 

Ja swoją odpowiedz wysłałam jakieś dwa dni temu, było wtedy niewiele więcej zgłoszeń niż teraz, i poszło bez problemu. Zdziwiło mnie  tak małe zainteresowanie konkursem, teraz już wiem dlaczego... Napisz maila do nich

Mail już wysłany. Czekam na ich odpowiedź, ale raczej się nie spieszą . 
0 0

maa

#5965847 Napisano: 12.01.2015 16:52:16
ace napisał(a):

Czy ktoś może korzystał z serwisu komputerowego w Krakowie przy ul. Kobierzynskiej? Zepsuł mi sie laptop i muszę gdzieś zanieść do naprawy. A może ktoś zna jakiś porządny serwis w centrum lub na południu Krakowa? Będę wdzięczna emotka

polecam tych na miasteczku studenckim AGH - Aristo. Naprawiałam tam kilka razy różne laptopy i zawsze było dość szybko, dobrze i w miarę tanio.
0 0

ondine

#5965877 Napisano: 12.01.2015 17:28:59
mereszka napisał(a):

Rower wysyłałam kurierem pocztowym za jakieś 70 zł na drugi koniec Polski i wtedy to była najtańsza opcja, sprawdziłam dosłownie wszystko, wszystkie DPD, DHL, Siódemki itd chciały ogromne pieniądze, ale może coś się zmieniło w tej kwestii.
0 0

ace

#5965923 Napisano: 12.01.2015 18:27:57
maa napisał(a):

ace napisał(a):

Czy ktoś może korzystał z serwisu komputerowego w Krakowie przy ul. Kobierzynskiej? Zepsuł mi sie laptop i muszę gdzieś zanieść do naprawy. A może ktoś zna jakiś porządny serwis w centrum lub na południu Krakowa? Będę wdzięczna emotka

polecam tych na miasteczku studenckim AGH - Aristo. Naprawiałam tam kilka razy różne laptopy i zawsze było dość szybko, dobrze i w miarę tanio.

Dziękuje za odp emotka  już zaniosłam na kobierzynska, ale będę mieć na uwadze na przyszłość emotka  Jak sie nie sprawdza ci na kobierzynskiej to będę wiedziała gdzie uderzać emotka
0 0

memos

#5966331 Napisano: 13.01.2015 13:24:58
Bardzo proszę o pomoc - syn mi sie do lapka dorwał i coś powciskal z lewej strony klawiatury i mi sie stronka ekonkow zmniejszyła. Inne sa ok. Kompletnie sie na tym nie znam - może ktoś podpowie, jak wrócić do normalnego rozmiaru strony?
0 0

dolly

#5966333 Napisano: 13.01.2015 13:27:52
memos napisał(a):

Bardzo proszę o pomoc - syn mi sie do lapka dorwał i coś powciskal z lewej strony klawiatury i mi sie stronka ekonkow zmniejszyła. Inne sa ok. Kompletnie sie na tym nie znam - może ktoś podpowie, jak wrócić do normalnego rozmiaru strony?

spróbuj moze ctrl +  ale to chyba przy wszystkich byś tak miał/a emotka
0 0

alita

#5966334 Napisano: 13.01.2015 13:29:12
memos napisał(a):

ctrl+pierwszy klawisz po lewej od backspace (ja tutaj mam znak zapytania, nie mam polskiej klawiatury)
0 0

ultrixx

#5966335 Napisano: 13.01.2015 13:29:23
memos napisał(a):

może CTRL wciśnięte z 0 zadziała?
0 0

memos

#5966336 Napisano: 13.01.2015 13:31:56
dolly napisał(a):

memos napisał(a):

Próbuje ctrl +alt i co sie da ale nic z tego. Wyłączylam, włączyłam i dalej tak samo. 
0 0

memos

#5966338 Napisano: 13.01.2015 13:33:18
ultrixx napisał(a):

memos napisał(a):

może CTRL wciśnięte z 0 zadziała?

Pomogło. Bardzo, bardzo, bardzo dziękuje. Bo pewnie już bym do serwisu niosła emotka
0 0

dolly

#5966340 Napisano: 13.01.2015 13:36:00
memos napisał(a):

dolly napisał(a):

memos napisał(a):Bardzo proszę o pomoc - syn mi sie do lapka dorwał i coś powciskal z lewej strony klawiatury i mi sie stronka ekonkow zmniejszyła. Inne sa ok. Kompletnie sie na tym nie znam - może ktoś podpowie, jak wrócić do normalnego rozmiaru strony?

Próbuje ctrl +alt i co sie da ale nic z tego. Wyłączylam, włączyłam i dalej tak samo. 

widze , ze juz naprawilas, ale mnie chodzilo konkretnie o ctr i "+"  emotka   (bez alt)
0 0

memos

#5966343 Napisano: 13.01.2015 13:47:27
dolly napisał(a):

memos napisał(a):

dolly napisał(a):

napisał(a):memos napisał(a):Bardzo proszę o pomoc - syn mi sie do lapka dorwał i coś powciskal z lewej strony klawiatury i mi sie stronka ekonkow zmniejszyła. Inne sa ok. Kompletnie sie na tym nie znam - może ktoś podpowie, jak wrócić do normalnego rozmiaru strony?

widze , ze juz naprawilas, ale mnie chodzilo konkretnie o ctr i "+"  emotka   (bez alt)

Probowalam, ale nie pomoglo. Dopiero z 0 sie udalo. Jeszcze raz Wam wszystkim dziekuje.
0 0

nataszka

#5967249 Napisano: 14.01.2015 21:04:50
Zapłaciłam podatek od nagrody i chcę teraz z niej zrezygnować.Czy zwrot zapłaconego podatku otrzymam bez problemu?
0 0

ziolko

#5967343 Napisano: 15.01.2015 00:22:58
nataszka napisał(a):

Zapłaciłam podatek od nagrody i chcę teraz z niej zrezygnować.Czy zwrot zapłaconego podatku otrzymam bez problemu?

nie mam pojęcia... najlepiej zadzwoń do organizatora i zapytaj.
Dlaczego chcesz zrezygnować?
0 0

basku

#5968015 Napisano: 15.01.2015 21:48:44
szukam osrodka, ktory posiada wpis do rejestru do prowadzenia turnusow rehablilitacyjnych (dofinansowania z PFRON)
czy ktos moglby polecic jakies sprawdzone miejsce nad morzem ??
najchetniej w przystepnej cenie
interesuje mnie osrodek ktory organizuje turnusy w sezonie wakacji
i ktory prowadzi rehabilitacje dla dzieci

idealnie byloby gdyby posiadal pokoj zabaw dla dzieci w razie niepogody

bede bardzo wdzieczna za pomoc, jesli ktos moglby mi polecic jakis fajny osrodek/hotel .... proszę o

priv
0 0

fineessa

#5968913 Napisano: 17.01.2015 20:55:36
Potrzebuje pomocy z zakresu ubezpieczenia zdrowotnego. Chodzi o moją bliską koleżankę. Wyżej wymieniona została w tym miesiącu wyrejestrowana z PUP gdzie figurowała jak bezrobotna i gdzie opłacano jej ubezpieczenie zdrowotne. Dziewczyna ze względu na bardzo zły stan zdrowi nie jest w stanie na ten moment podjąć pracy zarobkowej, nie ma także męża który mógłby ją ubezpieczyć. Na rente nie może pójść ze względu na zbyt krótki staż pracy (dziewczyna studiowała dziennie). Jest załamana ponieważ nie wie gdzie mogłaby uzyskać ubezpieczenie zdrowotne które jest jej teraz tak bardzo potrzebne (ma planowane przynajmniej dwie hospitalizacje). Może ktoś z Was gdzie mogłaby takie ubezpieczenie uzyskać? Są jakieś opcje? Bardzo chciałabym jej pomóc.
0 0