Pomocy!!!!

warcik

#6312649 Napisano: 19.01.2017 20:40:08
mczarna napisał(a):

warcik napisał(a):

Dzisiaj o 18.30 na TVP 1 o  oszustce internetowej, która wystawiała na aukcjach zabawki.

Ale jak to - w "Złotych sercach"? emotka

Oglądam telewizję jednym okiem i widocznie program przełączyłam bezwiednie- przepraszam, ale mam nadzieję, że jak ktoś był zainteresowany to znalazł, który po program.
0 0

mczarna

#6312670 Napisano: 19.01.2017 21:50:54
warcik napisał(a):

mczarna napisał(a):

warcik napisał(a):

Dzisiaj o 18.30 na TVP 1 o  oszustce internetowej, która wystawiała na aukcjach zabawki.

Oglądam telewizję jednym okiem i widocznie program przełączyłam bezwiednie- przepraszam, ale mam nadzieję, że jak ktoś był zainteresowany to znalazł, który po program.

warcik napisał(a):

mczarna napisał(a):

warcik napisał(a):

Ja nic nie odnotowałam, a szukałam. Jest ktoś?
0 0

agniehaha89

#6312714 Napisano: 20.01.2017 09:24:54
koniczynka123 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Niestety ale OLX to nie jest Allegro i jak się chce coś kupić to powinno się płacić przy odbiorze. Jednak na policję za jakiś czas powinnaś się udać,może nie jesteś jedyną oszukaną przez tą osobę. Chociaż życzę Tobie by przesyłka jednak dotarła...

Obyś nie natrafiła na tą oszustkę, szkoda, że nie podają jej danych bo wielu kupującym by to pomogło
http://www.glosza...wania-kary-wiezienia

Ja trafiłam na tą oszustkę http://www.jakito...10764841135300000000
albo oszusta kto go tam wie. Najlesze jest to, że ktoś tam wypisuje komentarze w imieniu tego oszusta albo on sam je pisze, tego w sumie nie wiem. Napewno wspomne o tym na komendzie. 
0 0

Karolajna88

#6312841 Napisano: 20.01.2017 13:39:35
koniczynka123 napisał(a):

mczarna napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

ZetZ napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

joan napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Chyba właśnie zostałam oszukana na OLX. Przelałam pieniądze. Ogłoszenie zniknęło i konto również. Co mam teraz robić ?

Mój kolega poszedł na policję, a tam mu powiedzieli "Paaanieee, przecież ta przesyła może jeszcze dojść, proszę się zgłosić za dwa-trzy tygodnie, teraz nie ma sensu działać, co ja mogę pomóc bla bla bla".

A masz dane sprzedającego? Imię, nazwisko, adres zamieszkania?

imie nazwisko do przelewu mam, ale nie wiadomo czy prawdziwe. Poza tym numer konta bankowego. Zrobiłam prtint sc z rozmowy . Kasa nie taka duża bo tylko 60 zł ale mimo wszystko aż mną trzęsie .

Spokojnie,ja po sprzedaży na OLX też od razu kasuję ofertę,żeby nie wprowadzać niepotrzebnie w błąd innych zainteresowanych.

Tak, tylko, że razem z tą ofertą zniknęły też trzy inne oraz konto. A tak chciałam grę dla synka kupić na ps4 ;/ 

Niestety ale OLX to nie jest Allegro i jak się chce coś kupić to powinno się płacić przy odbiorze. Jednak na policję za jakiś czas powinnaś się udać,może nie jesteś jedyną oszukaną przez tą osobę. Chociaż życzę Tobie by przesyłka jednak dotarła...

Obyś nie natrafiła na tą oszustkę, szkoda, że nie podają jej danych bo wielu kupującym by to pomogło
http://www.glosza...wania-kary-wiezienia

Też miałam kiedyś taka sytuację, ale po adresach IP i numerach konta namierzyli kolesia!! Spokojnie - ale niestety duża zależy od Policji i od Twojej determinacji czy nie dasz im spokoju.
0 0

dorothy

#6313026 Napisano: 20.01.2017 20:14:09
czy ktoś zna się na Skype? dlaczego nie mogę do nikogo dodzwonić się bo nie słyszą połączenia i oni też ze mną nie mogą połączyć się? emotka
0 0

dorothy

#6313317 Napisano: 21.01.2017 23:37:34
bruce napisał(a):

dorothy napisał(a):

czy ktoś zna się na Skype? dlaczego nie mogę do nikogo dodzwonić się bo nie słyszą połączenia i oni też ze mną nie mogą połączyć się? emotka

Ja kompletnie nie wiem, o co biega emotka , ale widzę brak wciąż odpowiedzi, a w necie są różne wskazówki; może Ci pomogą (to, choćby tu:
http://zapytaj.on...zanki_na_Skype.html)

Dziękuję za odzew. Jutro mąż przyjeżdża więc sam już sprawdzi  emotka
1 brucee 0

dorothy

#6313319 Napisano: 21.01.2017 23:42:32
bruce napisał(a):

dorothy napisał(a):

bruce napisał(a):

dorothy napisał(a):

Ja kompletnie nie wiem, o co biega emotka , ale widzę brak wciąż odpowiedzi, a w necie są różne wskazówki; może Ci pomogą (to, choćby tu:
http://zapytaj.on...zanki_na_Skype.html)

Dziękuję za odzew. Jutro mąż przyjeżdża więc sam już sprawdzi  emotka

Coś Ty, nie, no, daj spokój, wstyd i hańba z mojej strony emotka , ale pomóc inaczej nie mogłam, bo z nowinkami technicznymi - jak to u dinozaurów bywa emotka - ostatnio u mnie na bakier... emotka

emotka  hihi
1 brucee 0

pioge7

#6315290 Napisano: 28.01.2017 08:19:02
jak już oddali dom z almette i relacja jest zrobiona na necie to już wszystkie wieczka i paragony można wyrzucić? Pytam, bo robię porządki w paragonach emotka
0 0

anneks1

#6315376 Napisano: 28.01.2017 17:37:41
 Czy działa Wam strona „Postanowienia noworoczne” MediaExpert? U mnie już drugi dzień błąd podczas wczytywania strony
0 0

Gość: awi

#6315418 Napisano: 28.01.2017 19:55:51
Jak znajdujecie formularz styczniowy w  konkursie "Mody na zdrowie"? Pod linkiem jest formularz z listopada i pytanie o taniec...
https://www.e-kon...dy.html#.WIzjk7k5OCk
1 brucee 0

@gnieszk@

#6315432 Napisano: 28.01.2017 20:53:08
Wysłałam zgłoszenie na Milka/Żabka Niestety odruchowo wpisałam numer wydruku zamiast wymaganego numeru systemowego. Miał ktoś kiedyś taką sytuację? Można to jakoś odkręcić? Czy tylko pozostaje się modlić żeby nie wygrać ? emotka
0 0

mczarna

#6315434 Napisano: 28.01.2017 21:19:31
@@gnieszk@ napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie na Milka/Żabka Niestety odruchowo wpisałam numer wydruku zamiast wymaganego numeru systemowego. Miał ktoś kiedyś taką sytuację? Można to jakoś odkręcić? Czy tylko pozostaje się modlić żeby nie wygrać ? emotka

Zadzwoń do agencji by wycofali zgłoszenie i nadasz jeszcze raz poprawnie...
1 brucee 0

@gnieszk@

#6315436 Napisano: 28.01.2017 21:25:25
mczarna napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

Zadzwoń do agencji by wycofali zgłoszenie i nadasz jeszcze raz poprawnie...

Dziękuję za odpowiedź emotka
0 0

#6315455 Napisano: 28.01.2017 22:30:34
magnus napisał(a):

bruce napisał(a):

awi napisał(a):

Jak znajdujecie formularz styczniowy w  konkursie "Mody na zdrowie"? Pod linkiem jest formularz z listopada i pytanie o taniec...
https://www.e-kon...dy.html#.WIzjk7k5OCk

Faktycznie to coś dziwnego, tam na stronie konkursowej jest (o ile dobrze widzę) informacja, że wygrane bony można do końca stycznia tego roku ... zrealizować, a nie - wygrać! emotka emotka

Ten konkurs trwał do 30 listopada 2016, ktoś podał zły link

To wiadomo. A gdzie jest link do konkursu styczniowego?
1 brucee 0

#6315471 Napisano: 28.01.2017 23:34:53
bruce napisał(a):

magnus napisał(a):

Ja nie wiem czy nie trzeba mieć prenumeraty.
Bo spis treści jest dostępny ale wyświetlić nic nie daje się, konkurs widzę, że jest
http://modanazdro...log/moda-na-zdrowie/

Możliwe, że masz rację i że to jest wymóg, lecz zobacz, proszę: tam na dole jest informacja o tym, że kiedyś link do poprzedniej edycji był dostępny na FB... Zapytałam ich, ciekawe, czy/co odpowiedzą. emotka

Mogę się udać do apteki po nowy numer ale to nic nie da. Formularza styczniowego na stronie nie da się znaleźć. A wg statystyki e-konków już 8 osób wzięło udział w konkursie...
1 brucee 0

joan

#6315473 Napisano: 28.01.2017 23:39:54
awi napisał(a):

(...) A wg statystyki e-konków już 8 osób wzięło udział w konkursie...

Ta cyferka tylko oznacza, że jest się zainteresowanym konkursem, nie jest w żaden sposób powiązana z wzięciem udziału emotka
2 brucee, bethan 0

#6315479 Napisano: 28.01.2017 23:46:54
joan napisał(a):

awi napisał(a):

(...) A wg statystyki e-konków już 8 osób wzięło udział w konkursie...

Ta cyferka tylko oznacza, że jest się zainteresowanym konkursem, nie jest w żaden sposób powiązana z wzięciem udziału emotka

Joan, znalazłaś może ten styczniowy formularz? emotka
1 brucee 0

joan

#6315485 Napisano: 28.01.2017 23:57:11
awi napisał(a):

Nawet nie wiem, o którym konkursie dyskutujecie, a zanim się dowiem, pewnie się konkurs skończy emotka

#6315487 Napisano: 29.01.2017 00:10:31
joan napisał(a):

awi napisał(a):

Nawet nie wiem, o którym konkursie dyskutujecie, a zanim się dowiem, pewnie się konkurs skończy emotka

https://www.e-kon...dy.html#.WI0lOrk5OCl
Trwa do 31.01
Liczę na Ciebie emotka
1 brucee 0

joan

#6315488 Napisano: 29.01.2017 00:18:28
Ino że mnie ten konkurs nie interesuje, a wisi nade mną mnóstwo innych, już czuję ich oddech na karku emotka
1 brucee 0