Pomocy!!!!

tamtiram

#6797129 Napisano: 23.07.2021 18:29:14
Czy miał ktoś kiedyś taką sytuację, że miał zły paragon np. trzeba było kupić za daną kwotę, a na paragonie tylko jedna rzecz za mniejszą kwotę. Czy jest szansa na pozytywną weryfikację? Czy nawet nie tracic czasu na wysyłanie tego?
0 0

@gnieszk@

#6797132 Napisano: 23.07.2021 19:04:51
tamtiram napisał(a):

Czy miał ktoś kiedyś taką sytuację, że miał zły paragon np. trzeba było kupić za daną kwotę, a na paragonie tylko jedna rzecz za mniejszą kwotę. Czy jest szansa na pozytywną weryfikację? Czy nawet nie tracic czasu na wysyłanie tego?

Nie tracić.

bonawentura23

#6797134 Napisano: 23.07.2021 19:09:17
[quote=Miałam taka sytuacje podczas zakupu produktów Winiary, zaokrąglalam ceny produktów i zabrakło 7 groszy. Wyslalam paragon, bodajże do Albert. Robot kuchenny przeszedl koło nosa. Mam nauczkę, teraz z kalkulatorem chodzę po sklepie emotka

@gnieszk@]
tamtiram napisał(a):

Nie tracić.
0 0

margobb

#6797137 Napisano: 23.07.2021 19:41:14
tamtiram napisał(a):

Miałam sytuacje u Albedo, że zabrakło mi 1gr do wymaganej kwoty, wygrałam zwrot za zakupy, wraz z paragonem wyslalam "reklamację" i dostałam przelew. 
0 0

notta

#6797225 Napisano: 24.07.2021 16:30:36
Szukam pomocy od specjalistów ds. spamu telefonicznego.. i niechcianych smsów.. Ostrzegam przy okazji użytkowników olx bo pojawił się nowy patent na trollowanie. Od razu zauważyłam że to fejk i dałam upust swojej złości na oszustów. Ci w odwecie próbują wykończyć mnie i mój numer atakiem spamerskich smsów i telefonów. Przychodzi mi multum smsów z yandexu, bolta, discord i inne ruskie cuda. Czy jest jakiś sposób by to po ludzku zablokować? Nie mogę zablokować numeru bo zamiast numeru jest nazwa "Bolt" i inne. Ktoś miał podobny problem? Uważajcie na OLX.. Ja dostałam takie coś. Zaraz było wiadomo że pachnie szwindlem.. Użytkownik chciał maila bo nie mógł niby zapłacić. 

1 brucee 0

ziolko

#6797228 Napisano: 24.07.2021 17:36:50
ivanotta najlepiej kup inny numer na kartę, który będziesz podawać na olx, ale żeby nie był podpięty do whatsappa czy innej aplikacji. 
Albo w ogóle nie podawaj numeru na olx. 
1 notta 0

notta

#6797236 Napisano: 24.07.2021 19:00:24
ziolko napisał(a):

ivanotta najlepiej kup inny numer na kartę, który będziesz podawać na olx, ale żeby nie był podpięty do whatsappa czy innej aplikacji. 

Tak się da bez telefonu?
0 0

jokan

#6797238 Napisano: 24.07.2021 19:18:31
superloser napisał(a):

ivanotta napisał(a):

ziolko napisał(a):

Tak się da bez telefonu?

Tak. Mozesz tylko miec kontakt w wiadomosciach olx

ja nie podaje numeru i mam spokoj, kto chce to kupi z przesylka OLX
a w temacie wkurzaja mnie zamkniete bramki ....wrrr
0 0

lizzie

#6797563 Napisano: 26.07.2021 23:09:42
Szukam osoby, która by mi wydrukowała dwie strony (formularz zwycięzcy), wpisała na nim moje dane i wysłała mi fotkę tego. Jestem na wyjeździe, w domu będę za 2 tygodnie, i nie mam gdzie wydrukować emotka
0 0

slavek

#6797566 Napisano: 26.07.2021 23:24:00
lizzie napisał(a):

Szukam osoby, która by mi wydrukowała dwie strony (formularz zwycięzcy), wpisała na nim moje dane i wysłała mi fotkę tego. Jestem na wyjeździe, w domu będę za 2 tygodnie, i nie mam gdzie wydrukować emotka

ja mogę jutro
0 0

lizzie

#6797569 Napisano: 26.07.2021 23:34:00
slavek napisał(a):

lizzie napisał(a):

ja mogę jutro

Dzięki, już mam osobę
1 slavek 0

beata28

#6797809 Napisano: 28.07.2021 12:53:54
Proszę o pomoc bo mam probem z wypłaceniem 20zł z Kaktusa< na bankomacie  jest komunikat,  że minimalna kwota wypłaty to 50 zł. Nie wiem czy ten akurat takie miał hihihi, czy trzeba to jakoś obejść?
0 0

netka2000

#6797812 Napisano: 28.07.2021 13:05:23
beata28 napisał(a):

Proszę o pomoc bo mam probem z wypłaceniem 20zł z Kaktusa< na bankomacie  jest komunikat,  że minimalna kwota wypłaty to 50 zł. Nie wiem czy ten akurat takie miał hihihi, czy trzeba to jakoś obejść?

Nie ma banknotów 20 zł w bankomacie. Trzeba iść do innego albo przyjść później, najlepiej z rana
0 0

missagent

#6797833 Napisano: 28.07.2021 15:18:12
Jak wrócić do nowej wersji forum? Kliknęłam przypadkiem i nie wiem jak wybrnąć emotka
0 0

emimi

#6798152 Napisano: 29.07.2021 20:44:51
Jak rozumiecie ten zapis regulaminu: Rozwiązanie Zadania konkursowego (odpowiedź tekstowa)może składać się z maksimum 300 znaków pisarskich włącznie ze „spacjami”. Dopuszcza się użycie małych i wielkich liter. 

Czy to znaczy, że można użyć tylko dużych i małych liter i spacji? Że nie można użyć polskich znaków i znaków interpunkcyjnych?

Odpowiedz wysyła się przez formularz na stronie konkursowej
0 0

zielonaszpilka

#6798154 Napisano: 29.07.2021 20:47:35
emimi napisał(a):

Jak rozumiecie ten zapis regulaminu: Rozwiązanie Zadania konkursowego (odpowiedź tekstowa)może składać się z maksimum 300 znaków pisarskich włącznie ze „spacjami”. Dopuszcza się użycie małych i wielkich liter. 

Czy to znaczy, że można użyć tylko dużych i małych liter i spacji? Że nie można użyć polskich znaków i znaków interpunkcyjnych?

Śmiało używaj polskich znaków i znaków interpunkcyjnych. Ten zapis mówi tylko o tym, że 300 znaków liczy się ze spacjami, zresztą zapewne formularz więcej nie puści. Nie zakazują używania polskich znaków ani znaków interpunkcyjnych.
0 0

incendio12

#6798157 Napisano: 29.07.2021 21:06:00
Też Wam nie działa na komputerze logowanie przez fb? Na komórce mi działa, ale w aplikacji co chwila jest komunikat "błąd po stronie serwera" jak próbuje wejść w wiadomości albo na forum. Coś się im popsuła strona odkąd jest taka nowa
0 0

emimi

#6798164 Napisano: 29.07.2021 22:20:59
zielonaszpilka napisał(a):

emimi napisał(a):

Śmiało używaj polskich znaków i znaków interpunkcyjnych. Ten zapis mówi tylko o tym, że 300 znaków liczy się ze spacjami, zresztą zapewne formularz więcej nie puści. Nie zakazują używania polskich znaków ani znaków interpunkcyjnych.

A czy ktoś potrafi powiedzieć skąd te ograniczenia, które często występują w regulaminiach dotyczące polskich znaków? Czasem nawet nie dopuszcza się używania wielkich liter
0 0

zielonaszpilka

#6798167 Napisano: 29.07.2021 22:38:18
emimi napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

emimi napisał(a):

A czy ktoś potrafi powiedzieć skąd te ograniczenia, które często występują w regulaminiach dotyczące polskich znaków? Czasem nawet nie dopuszcza się używania wielkich liter

Polskie znaki są często zabronione przy konkursach smsowych, bo mogą się źle wyświetlać w systemie. Często też jest tylko informacja o tym, że polskie znaki po prostu znacząco skrócą SMS.
0 0

asantesana

#6798408 Napisano: 31.07.2021 11:24:26
Czy ktoś ma problem z dodawaniem postów i konkursów na forum z Chroma? Mnie czyści stronę i na tym się kończy, post/konkurs nie są dodawane, a jest to moja podstawowa przeglądarka.  
0 0