Pomocy!!!!

ktosiu

#6803028 Napisano: 23.08.2021 12:41:03
Czy ktoś orientuje się w PUE - ZUS? Zarejestrowałam się, (a może jeszcze nie do końca)? Już sama nie wiem. Teraz chcąc się zalogować, profil żąda ode mnie loginu i hasła. Hasło ok, ale co to jest ten login? Nie jest to mój mail, nie dostałam też przy rejestracji żadnego loginu na swoją skrzynkę mailową. Co to jest login w PUE - ZUS? emotka
0 0

nanajka81

#6803038 Napisano: 23.08.2021 13:04:47
ktosiu napisał(a):

Czy ktoś orientuje się w PUE - ZUS? Zarejestrowałam się, (a może jeszcze nie do końca)? Już sama nie wiem. Teraz chcąc się zalogować, profil żąda ode mnie loginu i hasła. Hasło ok, ale co to jest ten login? Nie jest to mój mail, nie dostałam też przy rejestracji żadnego loginu na swoją skrzynkę mailową. Co to jest login w PUE - ZUS? emotka

u mnie loginem jest numer 10 cyfrowy. Nie pamiętam jak go dostałam - chyba się tam zalogowałam a potem w ciągu tygodnia musiałam potwierdzić w ZUSie że ja to ja i wtedy mi go przyznali. Ale serio nie pamiętam, mam to pue już z 5 lat.
1 ktosiu 0

ktosiu

#6803043 Napisano: 23.08.2021 13:10:33
nanajka81 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

u mnie loginem jest numer 10 cyfrowy. Nie pamiętam jak go dostałam - chyba się tam zalogowałam a potem w ciągu tygodnia musiałam potwierdzić w ZUSie że ja to ja i wtedy mi go przyznali. Ale serio nie pamiętam, mam to pue już z 5 lat.

Dzięki. Podjadę więc do ZUS, ale miałam info, ze jeśli się rejestruję poprzez profil zaufany, to nie muszę już tam jechać. No nic, chyba nie mam wyjścia.
0 0

nanajka81

#6803048 Napisano: 23.08.2021 13:17:50
ktosiu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Dzięki. Podjadę więc do ZUS, ale miałam info, ze jeśli się rejestruję poprzez profil zaufany, to nie muszę już tam jechać. No nic, chyba nie mam wyjścia.

ja do końca nie wiem jak to jest, kompletnie nie pamiętam, wiem że się zarejestrowałam a potem żeby mi to działało musiałam do ZUS jechać i się potwierdzić. Może to się zmieniło przez tych 5 lat i pandemię, spróbuj się dodzwonić do ZUSu albo maila im napisać z pytaniem, może się okaże że bezsensu jechać bo wszystko da się elektronicznie.
1 ktosiu 0

nswe69

#6803050 Napisano: 23.08.2021 13:21:30
ktosiu napisał(a):

PUE - ZUS?

z boku masz logowanie profilem zaufanym, poprzez bank itd
0 0

ktosiu

#6803053 Napisano: 23.08.2021 13:24:14
nswe69 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

PUE - ZUS?

z boku masz logowanie profilem zaufanym, poprzez bank itd

Tak, ale właśnie wyrzuca mnie do loginu. Chyba, że to u nich jakiś błąd dziś...
0 0

pati12b

#6803055 Napisano: 23.08.2021 13:26:13
skoro masz profil zaufany, to nie wpisuj loginu i hasła w głównym okienku (tam rzeczywiście loginem jest kod złożony z cyfr), tylko pod spodem wybierz opcję logowania profilem zaufanym. Tam można loginem lub adresem mailowym lub przez bankowość elektroniczną.
0 0

ktosiu

#6803059 Napisano: 23.08.2021 13:34:11
pati12b napisał(a):

skoro masz profil zaufany, to nie wpisuj loginu i hasła w głównym okienku (tam rzeczywiście loginem jest kod złożony z cyfr), tylko pod spodem wybierz opcję logowania profilem zaufanym. Tam można loginem lub adresem mailowym lub przez bankowość elektroniczną.

Problem w tym, że właśnie tak robię i wyrzuca mnie na stronkę: podaj login i hasło. Albo ten login z opóźnieniem dotrze na maila, albo chyba jednak muszę się pofatygować do ZUSu, bo mi się system zapętlił emotka
1 brucee 0

pati12b

#6803085 Napisano: 23.08.2021 15:01:21
ktosiu napisał(a):

pati12b napisał(a):

Problem w tym, że właśnie tak robię i wyrzuca mnie na stronkę: podaj login i hasło. Albo ten login z opóźnieniem dotrze na maila, albo chyba jednak muszę się pofatygować do ZUSu, bo mi się system zapętlił emotka

A możesz się zalogować np. do gov.pl czy tam do konta pacjenta tym profilem zaufanym?
0 0

ktosiu

#6803107 Napisano: 23.08.2021 16:15:24
Sprawdzę później, bo jestem juz w pracy, ale chyba się poddałam z tym profilem. Podjadę jutro do ZUSu.
1 brucee 0

pablo75

#6803853 Napisano: 26.08.2021 11:20:13
Mam problem z wypełnieniem formularza zwycięzcy konkursu Lidla "Cortes i gra muzyka" wygrana to Tidal na 180 dni trzeba uzupełnić w formularzu pole z hasłem jakie wysłałem a ja nie mam już tego hasła zapisanego i go nie pamiętam.Nie wiem co robić.
1 brucee 0

cleo25

#6804017 Napisano: 26.08.2021 21:10:56
Ma ktoś numer telefonu do aktywacji karty Edenred (konkurs Cola w Kauflandzie) ?
Tam chyba można też telefonicznie sprawdzić saldo karty, a ja gdzieś ten list podziałam emotka
0 0

antylopia

#6804020 Napisano: 26.08.2021 21:23:59
cleo25 napisał(a):

Ma ktoś numer telefonu do aktywacji karty Edenred (konkurs Cola w Kauflandzie) ?
Tam chyba można też telefonicznie sprawdzić saldo karty, a ja gdzieś ten list podziałam emotka

tutaj masz nr na infolinie edenred
0 0

cleo25

#6804022 Napisano: 26.08.2021 21:27:11
antylopia napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Dzięki wielkie emotka
1 antylopia 0

cleo25

#6804061 Napisano: 27.08.2021 08:49:53
cleo25 napisał(a):

antylopia napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Dzięki wielkie emotka

A czy ktoś sprawdzał saldo przez telefon ? utknęłam na " przygotuj numer karty, który znajduje się na jej przodzie". Potem długa cisza .... Próbowałam też wpisywać ten numer, nadal cisza .... Oświećcie mnie.
0 0

tkostek30

#6804103 Napisano: 27.08.2021 11:11:41
cleo25 napisał(a):

cleo25 napisał(a):

antylopia napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Dzięki wielkie emotka

A czy ktoś sprawdzał saldo przez telefon ? utknęłam na " przygotuj numer karty, który znajduje się na jej przodzie". Potem długa cisza .... Próbowałam też wpisywać ten numer, nadal cisza .... Oświećcie mnie.

zainstaluj sobie aplikacje edenred. Tam aktywujesz i sprawdzisz saldo.
1 nswe69 0

cytriss19

#6804106 Napisano: 27.08.2021 11:17:42
Może ktoś pomoże rozwiać moje wątpliwości:
Wygrałam vouchery do Energylandii. Chcieliśmy się wybrać we wrześniu ale jak to wygląda w przypadku złej pogody? Słyszałam nawet, że jeśli leje deszcz to zamykają niektóre kolejki... Z tego co znalazłam wszystkie atrakcje są na zewnątrz, a może się mylę? Mamy dosyc daleko do tej Energylandii i nie wiem czy jechać jeśli rzeczywiście mogą zamknąć jakieś atrakcje. Wypowie się ktoś, kto był w złą pogodę ? emotka
0 0

nswe69

#6804110 Napisano: 27.08.2021 11:24:07
cytriss19 napisał(a):

Może ktoś pomoże rozwiać moje wątpliwości:
Wygrałam vouchery do Energylandii. Chcieliśmy się wybrać we wrześniu ale jak to wygląda w przypadku złej pogody? Słyszałam nawet, że jeśli leje deszcz to zamykają niektóre kolejki... Z tego co znalazłam wszystkie atrakcje są na zewnątrz, a może się mylę? Mamy dosyc daleko do tej Energylandii i nie wiem czy jechać jeśli rzeczywiście mogą zamknąć jakieś atrakcje. Wypowie się ktoś, kto był w złą pogodę ? emotka

20. Urządzenia/atrakcje – których prawidłowe i bezpieczne działanie jest uzależnione od warunków atmosferycznych – są uruchamiane oraz są dostępne dla Gości wyłącznie w warunkach atmosferycznych (pogodowych) umożliwiających bezpieczne korzystanie z urządzeń/atrakcji. W warunkach uniemożliwiających bezpieczne korzystanie z urządzeń/atrakcji (tj. burza, wichura, ulewny deszcz, grad, trzęsienie ziemi, wyładowania atmosferyczne, i inne tego typu zjawiska atmosferyczne) urządzenia/atrakcje są niedostępne dla Gości, przy czym do dyspozycji Gości pozostają atrakcje/urządzenia Parku Rozrywki, których prawidłowe i bezpieczne działanie nie jest uzależnione od warunków atmosferycznych.21. Informacje o urządzeniach/atrakcjach, które w danym momencie nie są dostępne dla Gości są każdorazowo dostępne w Biurze Obsługi Parku.

Ogólnie jeśli nie chce się czekać to taki chłodniejszy pochmurny dzień na tygodniu jest idealną opcją emotka
1 cytriss19 0

jolkahilja

#6805180 Napisano: 01.09.2021 09:35:42
Pomocy!
Czy ktoś wie dlaczego nie mogę dodać zgłoszenia w loterii Halls, za każdym razem wyskakuje "błąd recaptcha", próbowałam na innej przeglądarce, na drugim telefonie, na latopie i wszędzie to samo. Czy ktoś ma tak samo?
0 0

zielonaszpilka

#6805189 Napisano: 01.09.2021 10:02:22
jolkahilja napisał(a):

Pomocy!
Czy ktoś wie dlaczego nie mogę dodać zgłoszenia w loterii Halls, za każdym razem wyskakuje "błąd recaptcha", próbowałam na innej przeglądarce, na drugim telefonie, na latopie i wszędzie to samo. Czy ktoś ma tak samo?

Wejdź w wątek Dyskusje...