Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mixik
Postów 1152
Data rejestracji 29.06.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Próbuję bezskutecznie połączyć je z komputerem PC (Windows 10 64-bit) wg instrukcji, ale ciągle nic nie wykrywa. One łączą się nie po bluetooth tylko po WiFi - jest dołączony taki adapter (dongle), który ma diodkę, ale ona wcale nie chce świecić, choć wg instrukcji powinna. Kombinuję już kilka godzin na różnych komputerach/laptopach z Windows 10 i nic. Czy mam uszkodzony adapter WiFi, czy o czymś nie wiem?
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo. Zwyciężyć i osiąść na laurach to klęska. (Józef Piłsudski)
edith
Postów 2330
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cb656
Postów 1147
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 165
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem.
mixik
Postów 1152
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
cb656
Postów 1147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 165
Najpierw piszesz, że PRÓBUJESZ PODŁĄCZYĆ, ALE Win10 NIE WYKRYWA, a później dodajesz, że jednak JEST WYKRYWANY PRZEZ Win10, INSTALUJE STEROWNIK I KOMUNIKUJE, ŻE POPRAWNIE ZAINSTALOWAŁ...
BTW po tym doprecyzowaniu uważam, że tylko support zna odpowiedź, ja pass.
mixik
Postów 1152
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Paula_35
Postów 47
Data rejestracji 23.09.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cb656
Postów 1147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 165
Chodzi o to, że apka pamięta KAŻDEGO, do kogo kiedyś tam napisałem (albo on do mnie) i choć nie są to osoby, jakie mam w kontaktach ani w znajomych, to stale podsuwa mi ich (te osoby) jako aktywne online, czyli z zieloną kropką. Jest to dla mnie upierdliwe, bo jakiś tam kiedyś jeden kontakt to był epizod i nie zamierzam z tymi osobami/firmami utrzymywać kontaktu, więc taka podpowiedź jest jak psu na budę
Czy istnieje jakiś sposób, by to usunąć?
madllen
Postów 597
Data rejestracji 24.08.2015
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 165
Chodzi mi o ekran główny, na którym u góry, nim jeszcze zacznę rozmowę z kimkolwiek, pojawiają się ikonki osób, które są online. Taka zachęta jakby, coś w rodzaju "a może zagadasz do znajomych, którzy właśnie są na żywo?"
Taaa... rzecz w tym, że to NIE SĄ OSOBY Z LISTY MOICH ZNAJOMYCH!!
Po prostu ktoś kiedyś mnie zaczepił, ja odpisałem, okazał się burakiem, czat skasowany, osobnik zablokowany, a mimo to się pojawia i drażni. Chciałbym, by się nie pojawiał. Jak to zrobić, nie wiem...
glena
Postów 765
Data rejestracji 31.03.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
zgłębiałam kiedyś temat, bo mnie też denerwowało pojawianie tych "główek" i doszukałam się gdzieś informacji, że po jakimś czasie bez kontaktu taka osoba się przestanie wyświetlać, ale nie wiem, czy to prawda i ile to "jakiś czas" (tak, wiem, to pomocne xD)
rare85
Postów 1002
Data rejestracji 29.05.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 765
Data rejestracji 31.03.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
rare85
Postów 1002
Data rejestracji 29.05.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cb656
Postów 1147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 165
Co ważne (w moim przypadku) mam co prawda w telefonie aplikację Messenger, ale NIE MAM Facebooka
W samej apce od czatów zrobiłem wszystko, co było możliwe w zakresie ograniczania i nic nie pomagało.
DOPIERO, gdy z poziomu komputera PC, gdzie mam konto na Facebooku, wlazłem na profil danej osoby i TAM ograniczyłem dostęp, dopiero wtedy pomogło, ufff...
Krążyłbym jeszcze długo w niewiedzy, ale coś mnie po tych podpowiedziach tknęło. To układ naczyń powiązanych niestety, jeden właściciel i zarządca obu aplikacji. I dopóki nie przerwie się wszelkich powiązań, dopóty okrężną drogą będzie to włazić przez okno, gdy zatrzaśniesz drzwi.
W każdym razie dzięki, to wreszcie działa
FBagnieszka40
Postów 1
Data rejestracji 17.04.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam fioletową walizkę Milka wygraną kilka lat temu. Mąż zamknął ją i nie potrafimy otworzyć. Kluczyki są w kieszonce w środku. Jak otworzyć?!
zielonaszpilka
Postów 2219
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Stokrotka1984
Postów 7
Data rejestracji 10.09.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"4.3.2 Zakup promocyjny Tiger dokonany w maszynie promocyjnej – każdy jednorazowyzakup napoju marki Tiger w puszce, na którego opakowaniu znajdują się materiały informujące o niniejszej loterii (zwany dalej „produktem promocyjnym”), a pod zawleczką
znajduje się jednorazowy i unikatowy kod (zwany dalej „kodem promocyjnym”)."
Nie mam niczego pod zawleczką ale sama puszka jest promocyjna, wiadomo, gdzie powinien znajdować się ten kod?
Dodatek
Postów 164
Data rejestracji 10.07.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 2848
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 8 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,ABC,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Spar; okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Lotos.