Pomocy!!!!

toniefuks

#7267977 Napisano: 05.06.2025 21:13:21
xoxox napisał(a):

Dzisiaj dostałam smsa o treści: ''twój kod uprawniający do jednorazowej rozgrywki: i tutaj 6 liter", nadawca: LOTERIA, numer konkursowy, ale nie kojarzę skąd by to mogło być, ktoś pomoże? emotka

Zgaduję, że chodzi o to: https://www.e-kon...monster-x-mclaren-18
1 xoxox 0

xoxox

#7267982 Napisano: 05.06.2025 21:26:08
napisał(a):

xoxox napisał(a):

Dzisiaj dostałam smsa o treści: ''twój kod uprawniający do jednorazowej rozgrywki: i tutaj 6 liter", nadawca: LOTERIA, numer konkursowy, ale nie kojarzę skąd by to mogło być, ktoś pomoże? emotka

Zgaduję, że chodzi o to: https://www.e-kon...monster-x-mclaren-18

Tak! To z tej loterii. Ślicznie dziękujęemotka  Jak się nie czyta strony do końcato sie potem chodzi i pyta emotka
1 toniefuks 0

basiag

#7273844 Napisano: 27.06.2025 18:49:46
po wygraniu w Coca Coli Biedronka (300 zł) i wypełnieniu danych w tej ich apce, co dalej ? jak weryfikują i jak dalej powiadamiają ? jak odbywa się ta procedura ?
0 0

agakaz2

#7273845 Napisano: 27.06.2025 18:57:23
basiag napisał(a):

po wygraniu w Coca Coli Biedronka (300 zł) i wypełnieniu danych w tej ich apce, co dalej ? jak weryfikują i jak dalej powiadamiają ? jak odbywa się ta procedura ?

wygralam 1 dnia  cisza do dzis
0 0

basiag

#7273846 Napisano: 27.06.2025 18:59:38
agakaz2 napisał(a):

basiag napisał(a):

dzięki za info, to niefajnie jak tak trzymają w niepewności emotka
0 0

agakaz2

#7273849 Napisano: 27.06.2025 19:08:19
basiag napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

basiag napisał(a):

dzięki za info, to niefajnie jak tak trzymają w niepewności emotka

tyle znalazłam
Nagrody wyślemy w terminie do 31.08.2025 r
0 0

kumulacja

#7274074 Napisano: 29.06.2025 11:55:28
Wytłumaczcie mi proszę - tak łopatologicznie - jak skorzystać z e-karty podarunkowej (wygranej w konkursie serków Philadephia) z pinem do strony pyszne.pl Bo jakoś nie mogę sobie poradzić. Z góry dziękuję za cierpliwość! Nigdy nie korzystałam z takich usług, kartę trzeba jednak wykorzystać, dlatego proszę o pomoc. Miłej niedzieli Wam życzę!
1 cb656 0

Maeve

#7274085 Napisano: 29.06.2025 12:53:29
kumulacja napisał(a):

Wytłumaczcie mi proszę - tak łopatologicznie - jak skorzystać z e-karty podarunkowej (wygranej w konkursie serków Philadephia) z pinem do strony pyszne.pl Bo jakoś nie mogę sobie poradzić. Z góry dziękuję za cierpliwość! Nigdy nie korzystałam z takich usług, kartę trzeba jednak wykorzystać, dlatego proszę o pomoc. Miłej niedzieli Wam życzę!

W opcjach płatności należy kliknąć "dodaj voucher" i najpierw skopiować numer karty i wkleić go tam. Po czym należy skopiować kod PIN i również go tam dodać. Dopiero dwa te kody połączone zadziałają emotka

kumulacja

#7274089 Napisano: 29.06.2025 13:15:44
Queen_Maeve napisał(a):

kumulacja napisał(a):

W opcjach płatności należy kliknąć "dodaj voucher" i najpierw skopiować numer karty i wkleić go tam. Po czym należy skopiować kod PIN i również go tam dodać. Dopiero dwa te kody połączone zadziałają emotka

Bardzo dziękuję!
1 cb656 0

uzuri

#7274096 Napisano: 29.06.2025 13:54:10
kumulacja napisał(a):

Queen_Maeve napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Bardzo dziękuję!

Pomiędzy kodem a pinem należy wstawić "#"

aja

#7274541 Napisano: 30.06.2025 23:01:19
atlantydek napisał(a):

Ma ktoś może chwilę czasu i dostęp do drukarki dziś przed północą?

Drukarkę mam, o co chodzi?
0 0

Ostin789

#7274788 Napisano: 01.07.2025 16:16:16
Hej, może ktos z Was mi pomoże pierwszy raz mam taka sytuacje i jestem już poważnie zdenerwowana. 13 czerwca wygrałam nagrodę główną w pewnym konkursie, bardzo znanej firmy (konkurs organizowany przez nich z normalnym regulaminem, nie agencje). Firma ta robi dużo konkursów. Mieli odezwać się w ciągu kilku dni bo „przygotowują wydanie nagrody” niestety od tego czasu cisza, pisałam do nich dwukrotnie, raz odczytane a drugi raz już nawet nie otwarte - konkurs był przez instagrama… story dodają codziennie. Nagroda to wyjazd więc tym bardziej przykro i nie bardzo wiem co zrobić bo jednak zaraz 3 tyg mija a na wiadomość nikt nie chce odpisać. Ktoś z Was miał taką sytuacje? Czy dalej się dobijać czy czekać?
0 0

atlantydek

#7274789 Napisano: 01.07.2025 16:19:05
Ostin789 napisał(a):

Hej, może ktos z Was mi pomoże pierwszy raz mam taka sytuacje i jestem już poważnie zdenerwowana. 13 czerwca wygrałam nagrodę główną w pewnym konkursie, bardzo znanej firmy (konkurs organizowany przez nich z normalnym regulaminem, nie agencje). Firma ta robi dużo konkursów. Mieli odezwać się w ciągu kilku dni bo „przygotowują wydanie nagrody” niestety od tego czasu cisza, pisałam do nich dwukrotnie, raz odczytane a drugi raz już nawet nie otwarte - konkurs był przez instagrama… story dodają codziennie. Nagroda to wyjazd więc tym bardziej przykro i nie bardzo wiem co zrobić bo jednak zaraz 3 tyg mija a na wiadomość nikt nie chce odpisać. Ktoś z Was miał taką sytuacje? Czy dalej się dobijać czy czekać?

Może Lancome? Jeśli minął termin wydania, to dobijaj się do kogoś wyżej w firmie i postrasz darmową reklamą tudzież krokami prawnymi  Może to jednak  po prostu wakacyjny  zator komunikacyjny
1 Ostin789 0

koniczynka123

#7274790 Napisano: 01.07.2025 16:21:18
Ostin789 napisał(a):

Nie wiem o jaki konkurs chodzi ale moja córka też miała wygraną z insta, po części zrealizowali ale na kase czeka ponad miesiąc, najpierw pani była 2 tyg na wczasach, teraz nie odpisuje... Tak jest jak za organizacje biorą się laicy bez nadzoru. Pozostaje Ci czekać, może się odezwą a może przepadnie. Natomiast w moim przypadku organizator zwinął kasę, zmienił miejsce firmy i tyle widziałam z potężnej nagrody
1 Ostin789 0

Ostin789

#7274795 Napisano: 01.07.2025 16:43:32
atlantydek napisał(a):

Może Lancome? Jeśli minął termin wydania, to dobijaj się do kogoś wyżej w firmie i postrasz darmową reklamą tudzież krokami prawnymi  Może to jednak  po prostu wakacyjny  zator komunikacyjny

Napisałam do Ciebie emotka  ktoś wyzej w firmie czyli gdzie uderzać :D
0 0

pikawka

#7275798 Napisano: 04.07.2025 14:18:54
Energylandia! 

Czy do jakiegoś wieku/wzrostu, dzieci mają wstęp wolny? Na stronie nic nie znalazłam emotka
1 cb656 0

kalina590

#7275802 Napisano: 04.07.2025 14:26:17
pikawka napisał(a):

Energylandia! 

Czy do jakiegoś wieku/wzrostu, dzieci mają wstęp wolny? Na stronie nic nie znalazłam emotka

Wstęp wolny chyba do 3 lat. Jak się mylę, to niech ktoś mnie poprawi.
0 0

pikawka

#7275880 Napisano: 04.07.2025 17:06:55
kalina590 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Energylandia! 

Eh to mój prawie 4 emotka
0 0

kalina590

#7275895 Napisano: 04.07.2025 18:05:35
pikawka napisał(a):

kalina590 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Energylandia! 

"Prawie" robi różnicę emotka
0 0

pikawka

#7275898 Napisano: 04.07.2025 18:09:42
kalina590 napisał(a):

pikawka napisał(a):

kalina590 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Energylandia! 

"Prawie" robi różnicę emotka

No niestety emotka
0 0