Pomocy!!!!

fryz

#7377423 Napisano: 24.07.2026 13:01:31
pioge7 napisał(a):

Ale jak aplikacja staje właśnie na tym zestawie? Bo nie wiem czemu to tak u mnie że już z 10 razy ten zestaw się pokazuje i ... Nie wygrałeś. Ciekawe..

tak, jak nie wygrywam (glownie xD) to jest smutna minka
0 0

pioge7

#7377426 Napisano: 24.07.2026 13:12:12
fryz napisał(a):

tak, jak nie wygrywam (glownie xD) to jest smutna minka

tak to u mnie wyglada. Ciekawe. 
0 0

magdalena-chili

#7377428 Napisano: 24.07.2026 13:19:45
pioge7 napisał(a):

Rób za każdym razem screena, sprawdź czy na profilu na liście nagród są te nagrody. I jeśli nie ma, to pisałabym do fortisa, ta agencja to organizuje
0 0

pioge7

#7377430 Napisano: 24.07.2026 13:26:44
magdalena-chili napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Rób za każdym razem screena, sprawdź czy na profilu na liście nagród są te nagrody. I jeśli nie ma, to pisałabym do fortisa, ta agencja to organizuje

To będę musiał coś chyba wymyślić bo jak już grałem to zero emotka  tylko same zestawy a nagród nie mam na profilu. Dzięki.

magdalena-chili

#7377458 Napisano: 24.07.2026 14:24:46
pioge7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

To będę musiał coś chyba wymyślić bo jak już grałem to zero emotka  tylko same zestawy a nagród nie mam na profilu. Dzięki.

Musiala byc awaria. Ktoś pisał że ma brak łączności. 
A u Ciebie ewidentnie inny ekran niż normalnie (normalnie poszczególne nagrody na obrazku są przeplatane innym obrazkiem).
0 0

fryz

#7377470 Napisano: 24.07.2026 14:45:05

pioge7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A u Ciebie ewidentnie inny ekran niż normalnie (normalnie poszczególne nagrody na obrazku są przeplatane innym obrazkiem).

Masz same nagrody 😆❤️
0 0

magdalena-chili

#7377477 Napisano: 24.07.2026 14:53:59
fryz napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Masz same nagrody 😆❤️

Tylko szkoda ze nie na profilu emotka  do odbioru emotka
0 0

Nostradamus91

#7377485 Napisano: 24.07.2026 15:15:38
Mam pytanie, dla osób doświadczonych. Cieszyłem się, że wpadła mi nagroda w konkursie ale zaczynam się martwić. 15.07 dostałem mail z konkursu hochland, że do 3 dni mam wysłać na odpowiedz na mail moje dane do wysyłki kodu. Przesłałem w tym samym dniu a potem po kilku dniach zapytanie czy wszystko ok. Jest 24.07 a nagrody dalej nie ma ani nie odpisali na maila. Co z tym zrobić?
0 0

nanajka81

#7377500 Napisano: 24.07.2026 16:25:00
Nostradamus91 napisał(a):

Mam pytanie, dla osób doświadczonych. Cieszyłem się, że wpadła mi nagroda w konkursie ale zaczynam się martwić. 15.07 dostałem mail z konkursu hochland, że do 3 dni mam wysłać na odpowiedz na mail moje dane do wysyłki kodu. Przesłałem w tym samym dniu a potem po kilku dniach zapytanie czy wszystko ok. Jest 24.07 a nagrody dalej nie ma ani nie odpisali na maila. Co z tym zrobić?

na nagrody zawsze się długo czeka. Poczytaj na forum czy już do kogoś dotarła z tego etapu nagroda. Może panikujesz przedwcześnie.

anava

#7377574 Napisano: 24.07.2026 22:35:12
Ekipo konkursowa
Nasza stara, dobra koleżanka AVATEA potrzebuje pomocy
https://zrzutka.pl/uw55vs
Kto może niech dołączy do zbiórki dla Edyty

Darneta

#7377621 Napisano: 25.07.2026 10:30:01
Nostradamus91 napisał(a):

Spokojnie, u mnie mail i odpowiedz 6 lipca a nagroda przyszła 20. emotka

kumulacja

#7377699 Napisano: 25.07.2026 18:27:47
anava napisał(a):

Ekipo konkursowa
Nasza stara, dobra koleżanka AVATEA potrzebuje pomocy
https://zrzutka.pl/uw55vs
Kto może niech dołączy do zbiórki dla Edyty

Niech każdy z nas wpłaci chociaż niewielką kwotę, a uzbiera się większa emotka

anava

#7377806 Napisano: 26.07.2026 17:28:22
uzuri napisał(a):

Na sprzedaż Apple iPad Mini 8,3" 128GB Wi-Fi Blue (MXN73HC/A) z loterii Supercan + etui. (gwarancja producenta/brak oświadczenia od organizatora)

Cała kwota uzyskana ze sprzedaży zostanie przekazana na zbiórkę dla Avatea, która bardzo potrzebuje pomocy. https://zrzutka.pl/uw55vs

Żeby nikomu nie przyszło do głowy pomyśleć, że to jakiś przekręt, nad prawidłowością czuwają anava i kumulacja. Nie ukrywamy - zależy nam nie tylko na sprzedaży sprzętu, ale też na Waszym wsparciu. Dorzucając nawet drobną kwotę, bez kupowania tabletu, możecie stać się częścią czegoś naprawdę wyjątkowego 

Sprzedaż prowadzona jest na zasadzie licytacji, czyli wygrywa ten, kto da więcej.
Zaczynamy od 1.500 zł. Oferty przyjmuje dzisiaj do godz. 21:00.
Jeśli chcesz wziąć udział, to wysyłasz do mnie wiadomość na priv. W tytule wiadomości wpisujesz proponowaną kwotę - nic więcej.
Po wygraniu licytacji wpłacasz pieniądze na zbiórkę dla Avatea.
Przesyłasz do mnie potwierdzenie wpłaty i podajesz adres do wysyłki.
Wysyłka kurierem DPD na wskazany adres jest darmowa.
Kupujący może pozostać anonimowy, jeśli tego zechce.

I proszę, nie zostawiajcie łapek w górę/w dół - zamiast tego kliknijcie w zbiórkę 

Dzięki za pomoc i dobre serce
0 0

kumulacja

#7377833 Napisano: 26.07.2026 20:27:04
uzuri napisał(a):

Na sprzedaż Apple iPad Mini 8,3" 128GB Wi-Fi Blue (MXN73HC/A) z loterii Supercan + etui. (gwarancja producenta/brak oświadczenia od organizatora)

Cała kwota uzyskana ze sprzedaży zostanie przekazana na zbiórkę dla Avatea, która bardzo potrzebuje pomocy. https://zrzutka.pl/uw55vs

Żeby nikomu nie przyszło do głowy pomyśleć, że to jakiś przekręt, nad prawidłowością czuwają anava i kumulacja. Nie ukrywamy - zależy nam nie tylko na sprzedaży sprzętu, ale też na Waszym wsparciu. Dorzucając nawet drobną kwotę, bez kupowania tabletu, możecie stać się częścią czegoś naprawdę wyjątkowego 

Sprzedaż prowadzona jest na zasadzie licytacji, czyli wygrywa ten, kto da więcej.
Zaczynamy od 1.500 zł. Oferty przyjmuje dzisiaj do godz. 21:00.
Jeśli chcesz wziąć udział, to wysyłasz do mnie wiadomość na priv. W tytule wiadomości wpisujesz proponowaną kwotę - nic więcej.
Po wygraniu licytacji wpłacasz pieniądze na zbiórkę dla Avatea.
Przesyłasz do mnie potwierdzenie wpłaty i podajesz adres do wysyłki.
Wysyłka kurierem DPD na wskazany adres jest darmowa.
Kupujący może pozostać anonimowy, jeśli tego zechce.

I proszę, nie zostawiajcie łapek w górę/w dół - zamiast tego kliknijcie w zbiórkę 

0 0

kumulacja

#7377847 Napisano: 26.07.2026 21:46:59
Ogromnie dziękujemy slonecznik1309 za wylicytowanie iPada dla naszej avatea.
Niech dobry los zasypie Ciebie mnóstwem cennych nagród oraz zdrowiem.
Równie wielkie podziękowania należą się dla darczyńcy iPada. Ale nie chciał się ujawnić, więc nie podam nicku. Niech i jego agencje reklamowe zasypią nagrodami.
A nam wszystkim życzę przewlekłego zdrowia!

anava

#7377856 Napisano: 27.07.2026 06:30:46
kumulacja napisał(a):

slonecznik1309

slonecznik1309 - wielkie podziękowania za wsparcie dla Avatea - https://zrzutka.pl/uw55vs
1 kumulacja 0

Lignator

#7378035 Napisano: 27.07.2026 12:50:52
Mam problem, potrzebuję pomocy. Wygrałem w konkursie Dino Lech ale nie wiem który paragon wszedł. Nie zapisałem tego. Wiadomość zwrotna weszła do SPAM, a SPAM wyczyściłem. Wysłałem łącznie 4 zgłoszenia z od siebie i od żony. Teraz Amococo chce bym wysłał wszystkie zgłoszone paragony. Czy jak napiszę maila do nich to napiszą które paragony do nich wysłałem?
0 0

@gnieszk@

#7378055 Napisano: 27.07.2026 13:19:59
Lignator napisał(a):

Mam problem, potrzebuję pomocy. Wygrałem w konkursie Dino Lech ale nie wiem który paragon wszedł. Nie zapisałem tego. Wiadomość zwrotna weszła do SPAM, a SPAM wyczyściłem. Wysłałem łącznie 4 zgłoszenia z od siebie i od żony. Teraz Amococo chce bym wysłał wszystkie zgłoszone paragony. Czy jak napiszę maila do nich to napiszą które paragony do nich wysłałem?

W wiadomości zwrotnej nie było danych zgłoszenia (numeru paragonu itd.)
0 0

kwadracik

#7378166 Napisano: 27.07.2026 17:28:10
Czy ktoś z Was zna się na prawie i wie jakie podjąć kroki w przypadku niezapłaconych faktur,żeby było w miarę szybko i niezbyt drogo?Czy tzw e-sąd jest lepszą opcją niż tradycyjny ?Da radę samemu to ogarnąć ?
0 0

ziolko

#7378174 Napisano: 27.07.2026 17:54:08
kwadracik napisał(a):

Czy ktoś z Was zna się na prawie i wie jakie podjąć kroki w przypadku niezapłaconych faktur,żeby było w miarę szybko i niezbyt drogo?Czy tzw e-sąd jest lepszą opcją niż tradycyjny ?Da radę samemu to ogarnąć ?

Zapytaj w grupie prawnej, np tej https://www.facebook.com/groups/lexawka
Tam jest w miarę porządek, bo w innych to masakra, wolna amerykanka
1 kwadracik 0