Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryteczka
Postów 4287
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gość: anavaX
mariolakal dzięki za link
udało się, jutro lecę na sesję
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratulacje Aniu
czekamy na twoją sesję, chyba się pochwalisz
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie tak głowa bolała też wczoraj - masakra
gorąco i duszno było na dworze. Dziś już lepiej jest
a jutro idziemy na usg 3d/4d
tylko kręgosłup daje sie we znaki
Gość: agulecece
ja rowniez cierpie z powodu kręgosłupa strasznie mnie krzyze bola ma ktos domowy sprawdzony sposob na ten fantastyczny ból?ja jak sie położe obojętne jak to aż wyje z bólu
Gość: zanetkaa
Słuchajcie, mam prośbę - potrzebuję 2 wierszyki o zabezpieczaniu się, zrymujecie mi coś?? Robię przyjaciółce album na ślub z różnymi cenzurarelami, ich zdjęciami, wierszykami, dowcipami, będąteż 2 prezerwatywy i chciałabym mieć do nich jakieś wierszyki, ale mi nic nie wychodzi
Gość: kotek11
mi pomagały ciepłe prysznice , ale prysznice nie kąpiel
czasem przy większych bólach szłam na basen - troszkę pływania, bicze wodne (też na te partie co mnie bolały) i miałam na jakiś czas spokój
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie raz dopadł taki ból łopatki i okolic że wyć z bólu mogłam - i to było w nocy więc cała noc nie spałam bo w żadnej pozycji sie nie dało a bół był nie do zniesienia. Dopiero nad ranem wziełam ciepła kąpiel - i trochę mi ulżyło że już kilka godzin od 5 rano pospałam.
Gość: katrin22
Gratulacje
dzięki, zobaczymy jak będzie po sesji
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratki! Musisz się pochwalić rezultatem!
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
fryteczka
Postów 4287
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
troche mnie niepokoja... 1 raz mam tak ( w moczu)
krwinki białe : 15-20 wpw..
leukocyty w moczu +++500/ul
1 raz sie z tym spotkalam . czytalam w internecie,ze tak sie zdarza ale raz jest,ze to nie grozne a raz ,ze tak.. boje sie bo to zostalo kilka dni do terminu a tu takie rzeczy wychodza
Gość: dianek
zwiększona liczba krwinek białych świadczy o infekcji układu moczowego, mi wyszedł jeszcze obniżony mocznik, dużo bakterii, śluzu i nabłonków
nie mam objawów zapalenia pęcherza więc wcinam żurawinę, w piątek idę na badania co to za bakteria i później będziemy myśleć co z nią zrobić
jeśli nic cię nie boli, nie masz gorączki - to luuuuzzzz, a profilaktycznie możesz wcinać żurawinę - nie zaszkodzi, a zakwasi mocz i wytłucze ewentualne bakterie
czasami się zdarza, że coś chwilowo cię atakuje - organizm silnie się broni i wychodzą kosmiczne wyniki, które po 2 dniach wracają do normy
a mnie jeszcze dla rozrywki bierze przeziębienie - chyba coś złapałam siedząc w przychodni
fryteczka
Postów 4287
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
jutro pojde - moze uda sie ustalic termin dokladniejszy - teraz jest rozbieznosc (7-12.08)
ciekawe czy maly juz sie obrocil jak trzeba.
a mi właśnie przyszedł jakiś zestaw próbek od Johnsona - płyn, mleczko i kremik + ulotka.. ciekawe skąd to
Gość: emilka1705
zamawiało się na stronce próbki
ale książeczka z niemowlakami ekstra! mąż zobaczył golasa i uciekł z krzykiem aaa pupa! goła i różowa pupa! prawie się ze śmiechu posikałam
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co prawda za bardzo ruchliwy nie był bo dopiero gdy idę spać on zaczyna swoje harce ale i tak miło było go pooglądać i zobaczyć na prawdę i w dodatku lekarz który robił to usg jest baaardzooo miły i dokładnie go badał i omawiał wszystko a więc jestem w pełni spokojna o naszego Malca
Gość: agasiam