Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli maluch jest duży to nie wydaje mi się żeby to było nie wiadomo jak dużo. Myślę że normalnie.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: agasiam
http://viggo.pl/c...ulator-wagi-w-ciazy/
Gość: grusia
Przeciez Twoja waga to nie tylko dziecko-wazne jak i ile jesz itd wiec to ile przytylas nie powie Ci czy maluszek jest duzy.Zreszta 2 tyg roznicy to prawie wcale - wiadomo jak z tymi terminami jest takze nie boj nic
Gość: agasiam
własciwie to się nie martwie najwazniejsze aby był zdrowy. Inne wielkości (głowa, brzuszek itd.)też wskazują na 23 tydzień. Co do mojej wagi to chciałam tylko zapytać czy moja waga miesci się w normie czy może jestem wyjątwowym łasuchem
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
a dzisiaj jeszcze kardiolog, aż się boję wyników
i jeszcze się trzeba zacząć pakować do przeprowadzki... na wakacje bym pojechała..
Gość: anavaX
ważę w normie
ale i trochę w uda
fryteczka
Postów 4287
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
antybiotyku - witaj
terminie ustalony wczesniej - zegnaj
Gość: katrin22
A na co antybiotyk?
Co do terminu, co się martwisz, przyjdzie na świat wtedy kiedy będzie chciał
Ja mam Furaginum jeszcze, eh, i coś do poch...blee
fryteczka
Postów 4287
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
a martwie sie bo wg nas powinien byc juz na swiecie, wg niej 7-12.08 a teraz wychodzi wg USG ,ze pozniej..
Gość: jopi
Która aktualnie wyprawkę kompletuje ?
W Tesco w tym tygodniu są na promocji pieluszki dla noworodka-2 paczki w cenie 1
Huggies rozm. 1 (2-5 kg) z wycięciem na pępek
za 2 opakowania płaci się 16,79 (w każdym 27szt.)
wychodzi 0,31zl./pieluszkę
Gość: emilka1705
będziemy kupować:)
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
http://www.tomi.p...a_scf300_20_warszawa
wymienię na....
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
Gość: dianek
strasznie mnie to zmęczyło, chyba idę spać zaraz...
wszystkie możliwe badania mi chyba porobił, podobno prócz tego, że mam malutkie serduszko to wszystko jest ok
we wrześniu, jak ciąża się trochę rozwinie założą mi na 24h monitorek i jeśli na nim wszystko będzie ok, to ból i kołatanie wynika tylko i wyłącznie z chwilowego i niegroźnego zmęczenia serca
czyli ogólnie pozytywnie - tarczyca mi się sama naprawiła, z serduszkiem wszystko ok, to jeszcze by się przydały 10.08 od gina pozytywne wieści
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie w gazetce są tylko midi i w dodatku pojedyncze opakowanie za 35zł.
Gość: emilka1705
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy muszę ją wypić całą na raz na czczo?
bo nie wiem czy nie dobrze mi się nie zrobi, bądź nie zwymiotuję jej na pusty żołądek...
i czy potem można coś zjeść czy trzeba nadal czekać na czczo na wyniki?
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, sama nie pij, najpierw idziesz do laboratorium, pobierają Ci krew na czczo, później oni powinni Ci rozpuścić tę glukozę i dać do wypicia (niestety na czczo, małymi łyczkami, ale w ciągu 10 min. trzeba wypić całą) i czekasz 1 h lub 2 h - zależy jak lekarz zalecił - w lab. Ci powiedzą ile masz czekać. Nic nie możesz zjeść i bardzo się forsować, najlepiej jest siedzieć i czekać, po określonym czasie pobierają znowu krew. Czasami lekarz zaleca, aby krew pobrać najpierw na czczo, później po godzinie i jeszcze raz po dwóch godzinach....
Gość: kotek11
ja glukoze piłam od razu całą.. małymi łyczkami bym rady nie dała. a tak to kilka duzych lykow i po bólu.. nawet nie poczulam zbyt dobrze tej slodyczy.. a te dziewczyny co pily wlasnie na raty lyczkami strasznie sie meczyly...