Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: anavaX
Gość: katrin22
Mi najpierw porali krem na czczo, przed glukozą. Potem rozpuścili ja w letniej wodzie w kubeczku takim małym białym 200ml, wypiłam ją jednym duszkiem. Potem 2h siedzenia na poczekalni...i znów poieranie krwi. Byłam z mężem, i robiło mi się słabo, ale 2h jakoś zleciały, weź sobie gazetki ze sobą. Ja jeszcze dostałam kilka łyków lodowatej wody jakby mi się już na prawdę pić chciało
Gość: emilka1705
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xena
Postów 684
Data rejestracji 03.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas pani w laboratorium zawsze radzi przychodzić z cytryną którą calutką wciska do tej glukozy. Ostatnio właśnie robiłam to badanie i mnie całkiem smakowało. Później godz. pospacerowałam po mieście i drugi raz pobiera krew. Radzę tak samo, naprawdę dobra metoda
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej -na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!!
Mi nie wolno było spacerować, ale jak widać co laboratorium to inna metoda
Gość: ewachem
oczywiście, ze nie wolno spacerować, trzeba siedzieć
a cytryna zawsze pomaga
Gość: nineczka17
tak zgadza się ja przy pierwszym zrobiłam drugim też dziecku przy trzecim nie dałam rady a nikt nie umiał mi odpowiedzieć na pytanie co będzie jak go nie zrobie i po porodzie się przekonałam co
choć poziom cukru miałam dość maly przy tych dwóch pierwszych ciążach dlatego nie dałam rady go zrobić
nie był to powód mojego zaniedbania
Gość: dianek
może dlatego że każda kobitka chuda jak patyk i organizm od początku szuka konkretnych składników odżywczych
Gość: agasiam
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic miłego to było wtedy gdy w przychodni była nowa pani pielęgniarka, która chciała byc miła i rozpuściła mi glukozę z kuflu od piwa (0,5l) bo niby mniej słodkie miało być... masakra!
jest jakiś sposób na zgagę i nadkwaśność? wczoraj tak mnie męczyło, że się skończyło wypiciem pół litra wody i rozmową z wielkim uchem...
nigdy w życiu zgagi nie miałam - chyba właśnie nadrabiam te 24 lata..
jeszcze mi się wędzonych ryb chce jak nie wiem co a tu nie można
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja piłam mleczko Alugastrin - pomagało
Gość: grusia
Jutro wizyta u gina - ciekawe ilem do przodu poszła z waga
Gość: dagmara
Gość: emilka1705
U mnie na szczęście zgaga zrobiła sobie przerwę:) Tylko wczoraj cholernie pierwszy raz spuchły mie nogi! Uczucie okropne bo cięzko było mi się nawet na 1 pietro po schodach wdrapać:(
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do nóg to też czasami troszkę mam spuchnięte, ale w nocy śpię z nogami do góry -tzn kładę na 2 poduszki i pomaga
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw