Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: emilka1705
olunka
Postów 8519
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
http://szafka.pl/...ik-hipcio-atest.html
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: dianek
upolowałam właśnie na allegro zestaw 4 par spodni ciążowych i 5 bluzek/tunik za 80zł razem z wysyłką
może wreszcie będę miała się w co ubrać, bo chodzenie w jednej spódnicy i dresie zaczyna mnie trochę irytować
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie trochę kasy trzeba wydac więc lepiej to rozłożyć, a poza tym skoro wy mieszkacie w mazowieckim a rodzice gdzie indziej to co za problem - kupcie co chcecie i już
ja takie drobnostki typu butelki, smoczek, pieluszki wielorazowe, szczotka do mycia butelek, opakowanie termiczne do butelek kupiłam z miesiąc temu, teraz wózek zamówiony już, a reszta też już niedługo będzie kupiona
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: anavaX
mój odwrotnie, zamiast twarzy pokazuje to co nie trzeba
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja najpierw byłam na minusie 6 kilo, teraz powoli wracam do siebie bo jestem na minus 4.
Właśnie tak zamierzam, kupić co chcę
Gość: aka
u mnie właśnie synek od razu się zaprezentował, a córeczka się zawsze chowała
privatedo
Postów 1148
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
super jest oliwka i inne rzeczy z Hippa, oliwka jest bez szkodliwej parafiny! Rewelacja
J&J ma super masc do pupy
Świat pełen jest wilków, które uskarżają się na rogi owiec
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze się zastanawiam, święta Zofia ma świetne opinie, myślę też o czymś prywatnym, gdyż jestem prywatnie ubezpieczona. Nie wiem więc co mi lekarz z Damiana pan Pancześnik doradzi, bo jeszcze nie rozmawiałam z nim na ten temat, a do lutego mam kawał czasu.
dowiadywałam się w Damiana- prywatnie od 12 tys w górę
zdecydowałam się na św. Zofię z wykupieniem ich położnej
umowę mam podpisać na początku października...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też chodzisz do Damiana? Mam ubezpieczenie prywatne, które w teorii obejmuje prowadzenie ciąży, rozumiem z tego że porody chyba także? Muszę się dowiedzieć jak to wygląda. Zapisałam się do szkoły rodzenia pani Wilk na termin listopadowo grudniowy www.centrumrodziny.com . Ile w Zofii kosztuje położna? Czy przy porodzie jest lekarz czy tylko położna? na kiedy masz termin?
do Damiana chodzę ale sporadycznie do różnych specjalistów... gin mam prywatnego...
Szkołę rodzenia wybieram chyba tą: http://www.beautymama.com.pl/ mam blisko i wykłada moja położna
W Zofii położna ok 2 tys.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ty już blisko końca
Ja przy wyborze szkoły też szukałam blisko, żeby nie latać nie wiadomo jak daleko. Muszę też nad położną się zastanowić. Jak się zapłaci, to zawsze inaczej na ciebie patrzą...
Gość: grusia
Gość: aka
ja polecam jak najmniej kosmetyków, tylko te podstawowe, oliwki używa się sporadycznie, albo wcale, choć w szpitalach używają, bo dostają do reklamowania,na początek krem do pupy - niektórzy się obywają, ale można nawet profilaktycznie używać, coś do kąpieli - może być nawet najzwyklejsze mydełko dla dzieci, do włosków też - fajne są te rossmanowskie niebieskie; różnego typu emulsje to już zależy od skóry dziecka, generalnie umiar się zaleca
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak nie chcesz być traktowana i rodzić jak zwierzę...
Gość: kotek11
i potwierdzasz słowa grusi.... ja 2 porody przezyłam be płacenia. przy pierwszym mamuska juz pod porodowka byla z koperta (co by polozna pomogla) ale jak uslyszana jak to ja niby nie wspolpracuje, nie oddycham (po 12 godzinach na porodowce) to zamiast kasy polozna dostała opier****ol.... wrocila na sale i po 10 minutach bylo po wszystkim.. nie wiem co mi za zastrzyk dala, ale ledwo co doszlam na fotel....
a wiecie c mnie osobicie najbadziej meczylo na porodowce
Gość: grusia
Bez obrazy ale piszesz tak jakby KAZDY szpital był zwykła mordownia gdzie kobieta pozostawiona jest sama sobie w bolach i nikt sie nia nie interesowal przez caly porod- nie wiem czy rodzilas i gdzie ale wierz mi sa szpitale przyjazne matce i dziecku gdzie nie musisz za nic płacic i zajma sie Toba jak sie należy. To ze ktos trafił zle nie znaczy ze tak jest wszedzie - nawet jak sie zapłaci to nie ma pewnosci ze bedzie cudownie. Inna sprawa to to czego sie oczekuje po szpitalu - sa paniusie ktore maja pretensje do swiata ze porod boli, ze musi dziecko karmic i wogole sie nim zajmowac, przychodza do połoznej z tekstem ja tu jest by odpoczac wiec prosze zajac sie dzieckiem.A niektore porody sa tak trudne ze nawet 10 tys i najlepsza połozna nie pomoze.
Ja rodziłam bez płacenia, bez swojej połoznej i znow chce rodzic w tym szpitalu.Nie mam zamiaru płacic za cos co mi sie zwyczajnie nalezy. A ciaza trwa wystarczajaco długo by w razie czego móc pojezdzic po szpitalach, popytac kolezanek i rodzic w takim gdzie polozne sa dla rodzacej a nie odwrotnie.