Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam linomag
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajnie poczytałam to co napisałam co nie co w internecie i coś już tam wiem
Gość: katrin22
MI też lekarz mówił, że w ciąży mogę wypić lampkę wina czy szklankę piwa, ale od czasu do czasu wzięłam łyka od męża i zaspokoiłam chwilowa ochotę na piwko, teraz mogę pomarzyć o piwku, czy winie, czy nawet o coli, pozostają mi herbatki owocowe, woda i kompocik.
olunka
Postów 8517
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
dokładnie, ja mroziłam jak synek pil po 5 ml a potem bylo jak znalazł:) dzieki temu nie stracilam mleka a synek nie pil sztucznego, do tego polecam laktator z aventu, ja mialam ręczny i nie narzekalam a odciagałam ok pół roku
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No a lekarz chyba wie co robi
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: emilka1705
w szpitalu jak urodziłam też polecali linomag. Ja wcześniej kupiłam oillan więc nowego nie kupowałam, ale jak zużyje też kupie linomag.
Gość: katrin22
W ciąży też miałam ochotę na colę
Teraz mogę pomarzyć o coli
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: nineczka17
ja piłam po łyku po karmieniu i wcale tego fanką nie byłam i nie jestem ale to pomogło mi w laktacji i jak tylko poczułam że już jest ok odstawiłam i nic dziecku się nie stało
Gość: dianek
http://www.benc.p...107/alkohol-w-ciazy/
Aga, może dla dobra swojego synka skonsultuj się z jakimś innym lekarzem
pewne że pomagało, bo słód jęczmienny pomaga
słód jęczmienny można tez kupić w sklepach ze zdrową żywnością i dodawać go do przygotowywanych przez siebie posiłków/napojów
moja babcia lata temu produkowała piwo dla dzieci - to było nic innego, jak właśnie napój ze słodu jęczmiennego, bez procesu fermentacji, w której wytwarza się alkohol - raczej ku czemuś takiemu bym się skłaniała niż ku czemuś co ma procenty
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u nas w szpitalu powiedzieli że jak nic się nie dzieje to nie ma potrzeby smarować pupki. My nie smarujemy - raz na jakiś czas tylko cieniutko sudocremem zapobiegawczo. Wczoraj jednak kupiłam puder i dziś dawałam na pupkę - bardzo fajny
A odnośnie ropiejących oczek - to Mikołaj dostawał kropelki przez weekend i momentalnie mu się zaczęło poprawiac, w tej chwili jest już ok i nie mamy problemu
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak byłam mała to moja babcia i mama też robiły takie domowe piwo które dzieci mogły pić - pamiętam że chyba na święta, było pyszne
Gość: szunia
zaskoczę Was - ma tyle samo % co Karmi, bo jest robiony m.in. z drożdży i cukru
a podpiwek też znam
ale to nie to, właśnie babcia robiła bez fermentacji i bez drożdży, właśnie szperam za przepisem ale kompletnie nie mogę nic znaleźć... chyba to był jakiś autorski babciny specyfik
Gość: agasiam
Gość: agasiam
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
WR podobno się robi na początku i na końcu ciąży, HBS na koniec ciąży... Jak nie masz WR to słyszałam, że mogą mieć problemy z przyjęciem cię do szpitala, ale to zależy jeszcze od szpitala i miasta.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W necie znalazłam takie info o badaniach: badanie moczu, morfologię krwi, przeciwciała toxoplazmozy i HBS.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niby kataru nie ma, bo sprawdzam, czasem jakaś koza się znajdzie jak popsikam mu wodą morską...
Nie wiem dlaczego tak się dzieje i troszkę się martwię czy może dziecko miec jakiś głęboki -tam głębiej katar którego tak generalnie nie widac i stąd od czasu do czasu te kozy...