Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: emilka1705
Gość: grusia
P.S.A nie mozesz odciagnac mleka i wyjsc?Wtedy Ty mozesz byc poza domem dluzej niz 2 godz a maly i tak dostaje Twoje mleczko
Gość: dianek
mrożone można bardzo długo przechowywać - rzuć sobie okiem na ten temat na necie czy w książkę jakąś
beniaminowa no to niezły już klocek z brzdąca
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
starszy też tak szybko rósł i jak się urodził ważył 4170
w pro-famili i byłam bardzo zadowolona:)
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mmmm... tez bym tam chciała
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
czemu? Ja nic nie płaciłam (fakt na wizyty chodziłam, a jedna 150zł). Na sali leżałam z dziewczyną co lekarza w pf nie miała, a za poród płaci przecież nfz.
Agusia herbatka i do łóżka
Gość: katrin22
Mleka nie odciągałam, bo nie chcę żeby potem zbyt dużo mi się produkowało, bo już w nocy mam nawały.
A jak jadę gdzieś na dłużej niż 2 h to mały jeszcze najedzony, jedyny kłopot jak trzeba jechać na np. 3h, no wtedy już musiałabym odciągnąć.
Muszę dianek poczytać o tym zamrażaniu
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale trzeba pracować a ja jestem bezrobotna i prawdopodobnie czeka mnie CC...
Beniaminowa to wogóle nie masz ubezpieczenia?
Gość: dianek
od momentu poczęcia dziecka do końca połogu (6 tyg po porodzie) kobieta ma zagwarantowaną darmową opiekę zdrowotną
Ciepła herbatka z miodkiem i wygrzewaj się.
olunka
Postów 8517
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
ja zamrażałam w takich woreczkach z aventu, super polecam
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
a ja zastanawiałam się w czym to mrozić, a więc wybiorę się do apteki
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na allegro są specjalne woreczki do zamrażania mleczka
Kurcze, tylko że muszę na uczelnię dziś lecieć, kolokwium mam itp... Co prawda tylko 2h ale z dojazdami to już 4, no i ciepło dziś nie jest... A jutro na 8mą rano.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaa ty masz błogosławieństwo zwane babcią