Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
WESOLYCH ŚWIAT
Gość: mooniq82
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda,że śniegu nie ma
Gość: rachel
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam błoto
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co to za konkurs HIPP?
Gość: iza1999
Ja też mam błoto!
Ale rzucać to się chyba nim nie będę
Kilka dni temu spadł śnieg, stopniowo topniał i na dzisiaj nic nie zostało
fryteczka
Postów 4285
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
ah.. nasze 1 wspolne swieta
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakże ci tego zazdroszczę. Mnie jeszcze czeka ponad miesiąc w dwupaku. Za to Wielkanoc już będzie rodzinna.
Wszystkiego najlepszego ciężaróweczki i mamusie
fryteczka
Postów 4285
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Gość: swibek
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja za miesiąc będę się rozpakowywać
Gość: katrin22
ale ten czas leci, Twój Kubuś ma już 4 miechy, mój już 2 skończył...eh, chciałabym, żeby mój już miał 4 miesiące, można byłoby małemu papki dawać
agusia czerp teraz przyjemność z jedzenia heheh, ja teraz biedna na diecie bezbiałkowej, i bez jajecznej, no i wiadomo dieta matki karmiącej.
Gość: dianek
a dla dobrze zorganizowanych mamusiek - w Poradniku dla zielonych rodziców z tyłu są wykroje do uszycia sobie nosidła Mei Tai - trudne to to nie jest
Gość: emilka1705
nasze 1 we 4:) cudnie tylko jutro chrzciny, a burdel w domu jak cholera:)
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szybko te chrzciny
Czerpię póki mogę, zupka grzybowa, bigosik, pierożki, karpik, wcinam póki mogę skoro mi nic nie szkodzi
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bidulko ty... Ale pierogów z jabłkami to nie jadłam... Zawsze w święta takie smakołyki, ciasta itp... nie wyobrażam sobie nie zjeść.
Ja też takich pierogów nie jadłam do wczoraj. A najgorsze jest to, że rodzinka dziś się zajadała wszystkim, a ja biedna tylko patrzyłam z ustęsknieniem za takimi smakołykami, a w między czasie karmieni małego i odciąganie mleka
Ostatnio wracam do wspomnień, kiedy miałam brzusio ciążowy, fajnie było, ale do 7 miesiąca, potem pod górkę, zgaga, siku co chwilka(najgorsze były zakupy w hipermarketach, bo tam nawet 3 razy biegałam do wc), spanie tylko na lewym boku, bo na prawym treść żołądka mi się cofała, a wstawanie z łóżka trwało 5 minut, już nie wspomnę, duszności, uderzenia gorąca.
A najlepsze było badanie u ginekologa, jak badał szyjkę i położenie macicy, to czułam, że pęcherz mi eksploduje i zrobię siku
iii golenie okolic bikini było niemożliwe, do cesarki goliłam się z lusterkiem i trwało to z 20 minut.
Za to teraz wróciłam do formy, ale biegać szybko nie mogę jeszcze, bo kości miedniocy mnie bolą