Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
sonata ładnie trzymasz wagę, ja około 12 kg przytyłam, teraz prawie 3 miesiące po porodzie i 1kg na minusie (wczoraj wskoczyłam na wagę) ale mam okres to waga się waha
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po prostu moja praca wiąże się z dużym wysiłkiem fizycznym. Przytyłam jak byłam uziemiona bo mało jeść niestety nie umiałam
Gość: grusia25
to zależy w dużym stopniu od organizmu,jedne będą tyć inne nie - moja siostra jest dietetyczką ,normalnie szczupłą osóbką jest waga ok 50 kg, rodziła 3 razy i w każdej ciąży przybierała po 35 kg, a po porodzie miesiąc wracała do swojej wagi. Ale hitem jest moja koleżanka chuda jak niewiem waga 45 kg wzrost 180 cm i w ciąży przybrała 50 kg
fryteczka
Postów 4283
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Marzenie moje
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aż 1,5 roku starań...
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia25
4 długie lata, a najważniejsze ,że się udało
Ja dziękuję Bogu, że na ludzkiego lekarza natrafiłam.
Moja koleżanka niedawno miała też CC, i dzecko zachłysnęło się wodami i ledwo uszło życiem, od razu dostało antybiotyk na wysuszenie wód w płucach i na serce, bo przy tamtym antybiotyku serce wysiadało, na szczęście dziecko wazyło 3700 i było silne.
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To długo... nawet bardzo. A wydaje się, że to tylko bach i już
Gość: dianek
2 miesiące
Gość: bibianna
ciesz się,że to już 31 tydz.Z własnych obserwacji widziałam już dzieciaczki ratowane w wcześniejszych tygodniach i przy znacznie mniejszej wadze.Możesz np zapytać lekarzy o zastrzyki na rozwój plucek tak na wszelki wypadek.
Czy któras z Was miała może zakładany szew na szyjkę dodam ze nie chodzi mi o krążek?
Gość: kotek11
bo czesto chce sie za bardzo i organizm nie lbi jak sie na niego wywiera presje...
co do glukozy i kłuć... są laboratoria gdzie po wypiciu juz nie pobiaraja z zyly ale z palca i do rureczki ( nie wiem jak to sie nazywa) albo na glukometr. ale sa tez i takie co od razy na czczo wenflon zakladaja i potem sie z nim chodzi te kilka godzin
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja pierwsze 1,5 roku,drugie 5 m-cy
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: dianek
ależ się cieszę, że te wyniki badań odebrałam dopiero po potwierdzeniu ciąży u gina nieświadoma żadnych zaburzeń...
Gość: emilka1705
ja w pierwszą ciąże zaszłam za pierwszym podejściem:)
a w drugą podobnie jak dianek po stwierdzeniu niepłodności zeszło mi 8miesięcy