Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam to samo. Z potrzeby mogę iść na Jasną Górę, a nie słuchać bzdetnych kazań...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kotek11
karmi na laktacje nie pilam ale slyszalam o tej metodzie. ja sobie spijam na zmiane herbatke hipp i herbapolu - lacznie 2 filizanki dzienie
Gość: katrin22
ja dziś zamawiam leżaczek bujaczek z fishera, bo za przeproszeniem nie można wyjść spokojnie do Wc, bo albo nie chce leżeć, albo mu się jeszcze nie odbiło.
Gość: dianek
z Bernardem wszystko ok, strasznie ruchliwy, jak zwykle dawał czadu
i cały czas kciuka ssie
rozmiarowo w normie, waży już całkiem sporo bo 1,9kg
obrócony książkowo, rozpycha się też książkowo (co niestety czuję), a że to silny chłop, a ja drobna kobita to mam brać pod uwagę możliwość nieco wcześniejszego porodu
następna wizyta 18.01, bo 16.01 jestem u kardiologa, który wyda wyrok w sprawie porodu, ale mój gin stwierdził, że jak tylko nie będzie jakichś bardzo poważnych zastrzeżeń to rodzę jak człowiek i że damy rady
to dobre wieści
ejjjj, ja też rodziłam jak człowiek
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: agasiam
Koleżanka kupiła dla swojego 8 mc synka ten fotelik, troche jest duży do jej autka. Nie wiem jak to wygląda z zamontowaniem tyłem do kierunku jazdy. Rozumiem że to dla fotelik kupiony dla noworodka, nie chceliście nosidła?
Co do leżaczka to zaczne od kilku minut zobaczymy jak się małemu spodoba.
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tę z tłumaczeniem, nie z chrztem, rzecz jasna...
Gość: kotek11
Co do lezaczkow - mloda miala fisher price starszy model. spacjalnie odkupial od dziewczyny, co kupila od nas po moim mlodym - czemu
mala juz z niego nie korzysta o za ciezka ale rewelacyjnie w ni czas spedzala
fotelik samochodowy my osobicie kupilsmy mutsy - rozkladany na plasko. i teraz tak - jezeli kupicie dobry fotelik w ktorym dziecku wygodnie to.... wiele mam robi tak ze nie kupuje dodatkowych lezaczkow etc tylko w domu dzieciaki wpina w fotelik
z wynalazkow ja wam moge jeszcze polecil mini-lozeczko turystyczne z fisher price.. jak mi dacie troszke czasu to zamieszcze aukcje na all - jak ktoras bedzie zainrteresowana to moze zakupi
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agasiam dla noworodka, pisało że od 0+, jest niby wkładka wypłycająca, ale ciężko to widzę, najwyżej przyjdzie nam dokupić nosidło pod ISOFIX... Z zamontowaniem nie było problemu, przynajmniej w naszej Lagunie, aczkolwiek rzeczywiście zajmuje sporo miejsca.
Gość: emilka1705
-miał Pan racje, to poważna operacja, i już nie chce cesarki
I tak mu ostatnio się nażaliłam, a On oczywiście mówił, że mnie ostrzegał i poród sn jest najlepszy, bo kobieta szybciej dochodzi do siebie.
Co racja to racja, ale nie zawsze krocze jest juz takie jak przed porodem
Także są plusy i minusy każdego porodu.
Te kobitki co sn rodziły chwalą sn, a te co CC to swoje chwalą.
co do krocza - podobno jak się dobrze przygotuje to wraca do całkiem normalnego stanu
znajoma 2 miesiące temu urodziła czwarte dziecko, planują jeszcze jedno i wcale nie wygląda jak maszynka do dzieci (szczupła, wysportowana kobitka), w dodatku na zabawy łóżkowe nie narzeka i szczerze stwierdza, że nadal są dni, w których mąż jest nieco za duży - więc chyba nie jest tak źle
ale to właśnie ona mi powiedziała o masażu krocza i odpowiednim przygotowaniu (jej założyli przez te wszystkie porody 2 szwy - delikatnie pękła przy pierwszym dziecku, bo była najsłabiej przygotowana)
trochę się już porodu doczekać nie mogę... żeby tylko kardio dał zielone światełko to będę najszczęśliwszą kobietą na świecie ^^
Gość: mooniq82
endzi1984
Postów 446
Data rejestracji 13.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane