Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dagmara
Teraz to nie tak bardzo - bo głównie zastanawiam się czy wejść na piętro do sypialni czy posiedzieć w salonie na sofie:) Co prawda wszyscy skaczą koło mnie, ale ja jestem zwykle samorządna i niezależna i sytuacja w której wymagam pomocy wytrąca mnie z równowagi. A najlepszy jest mój mąż, który gdy się pocieszm i mówię już tylko dwa tygonie, stwierdza ty sie tak nie spiesz, bądź spokojna, nic się przecież nie dzieje, wszystko w swoim czasie. A ja wtedy myślę żebyś Ty bracie raz tak sobie spokojnie pochodził z tą piłeczką z przodu - ciekawe co byś mówił?
Gość: emilka1705
Ja do Dagmary nie dorównuje nawet nie próbuje:) mam dopiero 2 córcie:) a fajnie pewno mieć w domu taką gromadkę:) Gorzej jak zaczną się kłócić
Ja bałabym się rodzić w domu.
Gość: katrin22
Mój choć został 1- raz ojcem, to też nie panikował, do czasu...na porodówce, ponoć bladziutki był
Na prawdę jesteś wielka, że masz tyle dzieciaczków
emilka jakie dopiero, aż 2 córcie, to nie lada wyczyn
Gość: emilka1705
oj dla mnie, aż i to przez wielkie A bo przy większej ilości już bym na zakrętach nie wyrobiła. Za do przy Dagmarze to dopiero.
Ja przy pierwszym synku chodziłam w piżamie cały dzień, głównie płakałam, a o innych rzeczach lepiej nie wspominać. Sama nie wiem jak to sie wszystko zmieniło (zajęło zaledwie 20 lat), ale chyba przede wszystkim -w moim wypadmu - trzeba było zrezygnować z perfekcji i wiary w to,że zdołam coś w tym rozgardiaszu utrzymać w swoim reku,a uwierzyć ze inni też coś umieja - najgorsze,że robią to inaczej niz ja. Ale cóż, chyba musiałam sięz tym pogodzić.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To na kiedy masz termin? Ja w teorii na 8mego, czyli też powinnam urodzić w ciągu 3 tygodni i cholera dygam się!
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mam inne wyjście?
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2kg
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Łoł 2 kg no no to rekord faktycznie.
agusia147 jeszcze żartujesz to nie jest tak źle
Takie proste to nie było - calą ciążę dieta cukrzycowa i to radykalna i regularne sprawdzanie co i jak jem prze panią doktor w poradni dla cieżarnych z cukrzycą - i ciągłe uwagi typu buraczki nie, pieczywo wykluczone, rosól tak, ale bez makaronu. Nikomu nie życzę.
Gość: bibianna
a gdzie rybnik czy knurów?
Gość: bibianna
W związku z tym,że to moja druga ciąża cukrzycowa lekarz odstąpił od robienia krzywej (uznał,że to bez sensu bo wiadomo że bedzie wysoko), a kierował sie tylko wynikamiz glukometru po godzinie od posiłki. Musiałam mieć max, 140
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to faktycznie łatwo nie było
Gość: dianek
a ja się stresuję
eh, tak bardzo bym chciała by mi powiedział że na spokojnie urodzimy SN i że następnego dzieciaka będę mogła rodzić w domu, w świętym spokoju...