Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
później trochę przestawała, trochę bolała dalej
ale teraz to już konkretnie boli
w ogóle mam wrażenie że zaraz urodzę - młody tą głową mi się już bardzo niziutko wierci
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja myślę, że my we dwie na dniach znikniemy z forum na chwilę
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ty nie jesteś już czasem po terminie?
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze nie
normalny termin na 5.03... ale tydzień w tą czy w tamtą.. oj byłoby śmiesznie
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie rób mu tego
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też jak siedzisz to brzuch masz między nogami?
2 dniowego malucha możesz spokojnie nosić pionowo
tylko trzeba odpowiednio zawiązać chustę i zwracać uwagę na symetryczność (wiązanie krzyżowe, najlepiej w elastyku by kręgosłup mógł się ułożyć jak należy)
no
jak tylko nogi zbliżam to nie dość że mnie boli to jeszcze Bernard zaczyna mi się odpychać nogami od żołądka, bo chyba mu się ciasno robi.. więc szybko wracam do tego szerokiego układu
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja rozwiązywałam ten test i na tym pytaniu za 1 razem poległam
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie tak było napisane w instrukcji obsługi chusty... Nosiłam synka jak miał nie całe 2 miesiące i jemu i mi było wygodnie. Drugie dziecko też mam zamiar nosić...
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja 1 dzidzi nosiłam w nosiedełku. Teraz chce spróbować z chustą ale nie mogę się zdecydować jaką kupić
w zasadzie poziomo nie powinno się nosić dziecka dłużej niż do skończenia 2-3 tygodnia (tak nam mówili na warsztatach), bo to właśnie w pozycji pionowej z odpowiednio podpartym kręgosłupem maluch rozwija się najlepiej
no ale co Bebiko wie o chustach..
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potwierdzam
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hahaha mam tak samo
Mnie jakiś error wyskoczył, spróbuję ponownie potem
Hihi paczka od teścia przyszła, a w niej butelki, smoczki, laktator, termometr na podczerwień, sterylizator do butelek i inne gadżety
Gość: katrin22