Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba masz spoko teścia
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gościu w dechę
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: agasiam
Co dla maluszka na gorączkę, ide do apetki a totalnie sie nie orientuje. Chcę mieć coś w domu na wszelki wypadek.
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eh... Zazdroszczę
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na gorączkę są najlepsze czopki tylko nie pamiętam czy takiemu maluszkowi można dawać
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Robi taki pyycha z bezą i wiórkami na górze... Też mi ślina po pępku ścieka na samo wspomnienie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: agasiam
Gość: katrin22
dianek piekłaś tego piegusa??
Ja już mam zrobiony zestaw z wielorazówek:
2 otulacze Flip i do tego 9 wkładów mam sucho
W domu mam 20 tetrowych, ale wolę gotowe wkłady i z 10 jeszcze zamówiłabym, żeby nie prać je codziennie tylko co 2 dni. Mężuś szuka inne i ja szukam a nie widzę jakie by pasowały do Flipów
Gość: dianek
jeszcze nie piekłam
dokładnie te orkiszowe z tej strony będę robiła:
http://mojewypiek...46,169,170.html?23,1
tylko mąż mi nie chce malaksera zdjąć z lodówki
katrin do flipa wlezie Ci wszystko - formowanka, prefold, tetra składana tradycyjnie, tetra składana w origami, wszelkie wkłady mikrofibrowe, bambusowe, bawełniane czy konopne
to chyba najbardziej uniwersalny otulacz jaki jest na rynku
do końca stycznia mają być prefoldy EcoPi - więc za parę dni będzie dostawa, są dość chłonne i tanie, więc to mogłaby być dobra opcja
Gość: spin
o tym piszesz dianek?
mi się marzą wkłady tego typu co z mikrofibry mam sucho, ale oni proponują albo te składane prefoldy, albo te ma sucho, nie chcę znowu kupić jakieś beznadziejne. Na allegro widziałam tego typu:
http://allegro.pl...php?item=2072658603, ale czy one się nadadzą do Flipów...
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W którym sklepie kupowałaś te otulacze ??
http://www.youtub.../watch?v=QdGPZXSq_sc
Jeszcze nie kupiłam, www.wielorazowo.pl
http://www.wielor...kladow-mam-sucho/142
prefoldy mam te na myśli, zgadza się: http://www.wielor...COpi-6-rozmiarow/373
ja nie kupuję jednego dużego zestawu w jednym typie, próbuję różnych rzeczy później będę dokupować to co się sprawdziło, nie chcę się wkopać w coś co mi nie będzie odpowiadać i później się głowić co z tym zrobić
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety ja nie pomogę, bo z ZUSem mam niewiele wspólnego, jadę na ubezpieczeniu męża, sama nie pracuję i nie pracowałam na etat nigdy, więc macierzyńskie mi się nie należy...
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też w tej ciąży tylko na ubezpieczeniu męża a gotówka doraźnie zleceniami.
filmik świetny, tylko ta pani zapomniała dodać, że te materiałowe zakładki we flipie czasem namakają przy chłopcach z przodu, moczą brzuszek i ubranie i są raczej minusem
i druga sprawa - jak ona te prefoldy składa
a poza tym fajna demonstracja, co można wsadzić w zwykły otulacz