Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: asik
Wczoraj mi się chciało, bo drażni mnie ten syf... Mam masakryczną tendencję do zapuszczania mieszkania... W sypialni wszędzie się walają ubrania, w drugim pokoju naczynia, a w kuchni szkoda gadać... Aż się prosi by posprzątać. Mężu co jak co, ale jak na faceta to robi sporo
Katar mnie gnębi i pokasłuję ;( Już nie wiem jak się ratować, wyżłopałam cały prenalen, prenatal jem ten grypowy, pije miodzio i cholercia nic nie daje to!
A próbowałaś inhalacji? Ja przed porodem też sie męczyłam ale piłam Stodal i robiłam inchalacje z soli i przeszło w ciągu 3 dni nie wyobrażałam sobie, siebie na porodówce z zatkanym nosem i kaszlem...
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też sobie nie wyobrażam siebie z zapchanym nosem i kaszlem, co gorsza bałabym się, że na dzień dobry dziecku zaszkodzę dając mu z okazji urodzin jakiś syf ;( Jutro lecę do apteki po stodal, inhalacje jakoś mnie nie przekonują, na katar używam kropli 2 razy dziennie i maści majerankowej.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: katrin22
Ja też bałaganiara jestem, moją wadą jest to, że coś borę i nie odkłam i tak się zbiera, potem muszę poświęcić pół godzinki, by kuchnię doprowadzić do porządku i nie wyobrażam sobie jakby zmywary nie było, chyba by mi ze 2h schodziło...w salonie też to jakiś ciuch, to kubek po kawie, a ja łażę i zbieram. Mamy psa to jego piłeczki, kocyki są wszędzie i jeszcze na złość bierze swoją karmę w zęby i wysypuje na dywan i dopiero je....i znów odkurzanie prawie co dzień.
Ja polecam AMOL, jak w ciąży miałam katar i zatkany nos to kilka razy w nocy wstawałam i smarowałam czoło, by rozgrzać zatoki i pod nosem smarowałam. Pomogło
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałam, że tylko ja mam nadmierną tendencję do tworzenia, kreowania i szerzenia bałaganu i ogólnego nieładu
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego nie lubię nie zapowiedzianych gości
Mój mąż też odkurza, pierze, dużo pomaga przy dziecku. Wcześniej miałam więcej czasu na sprzątanie, teraz jest Kubuś i nie da się żyć sterylnie i z netu nie umiem zrezygnować na rzecz sprzątania
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: quaqua
Super. Oby tak się działo w każdym mieście! Śmiesznie się tej Pro Familii złożyło - 2011 dzieciaczków w 2011 roku
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mąż to mi truje, że z nosem w laptopie siedzę
Gość: dianek
spakować się trzeba... miednica boli jak nie wiem, spać się nie da przez nią - znaczy da się na siedząco, ale tak to trochę niewygodnie
eh
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A na kiedy termin? Bo mnie też miednica boli...
miednica nie dość że boli to jeszcze chrupie, strzela i w ogóle wydaje dziwne odgłosy... może się nie rozpadnie na pół
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My to teraz to w starcrafta 2 gramy lub w league of legends
Odnośnie miednicy to mnie boli od paru dni, że chodzić się nie da... Muszę dziś torbę dopakować do końca, a raczej mężowi kazać pakować.
na początku ciąży duuużo grałam w Bad Company 2, później trzeba było się przeprowadzić, skupić na magisterce i czasu nie było... później się moją mega maszynę sprzedało a na BC3 trzeba mieć już kosmicznego kompa
teraz sobie pogrywam w Baldurs Gate 2 (a coś mnie wzięło na powroty
a mężu biedny nie ma czasu na grę
podłoga w nowym mieszkaniu nie położona, łazienki nie zrobione... eh ciężkie tygodnie przed nami
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To szybko Cię zaczęło boleć
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beata21