Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
dianek ta porodówka wygląda Ok, jeśli porodówkę można nazwać, że jest OK
fryteczka
Postów 4283
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
wygrala...normalnie. porodowka jak porodowka
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia25
jezzuu aż mnie brzuch rozbolał ze strachu
W czasie ciąży można UROSEPT plus wit. C
Jakoś do któregoś tygodnia ciąży można Furaginum, ale to za zgodą lekarza.
grazia najlepiej zadzwoń do lekarza
Ja na początku ciąży brałam UROSEPT
Gość: dianek
grazia, który tydzień?
można na na pewno duuuuużo picia (kwaśnego, najlepsza woda z cytryną), żurawinę w tabletkach (do kupienia w aptece, żuravit lub coś podobnego - działa rewelacyjnie)
urosept ogólnie można w II trymestrze, ale od niego można się bardzo łatwo odwodnić, więc trzeba dużo pić biorąc go no i warto spytać lekarza czy nie ma przeciwwskazań (bo może coś być o czym nie wiesz)
a ta czy inaczej jeśli nie przejdzie szybciutko to badanie moczu + do lekarza, żeby się coś grubszego nie rozwinęło
Gość: grusia25
Urosept można na pewno łykać bo ja codziennie mam łykać jedną tabletkę profilaktycznie, bo miałam na początku ciąży problem z moczem bakterie i leukocyty-odkąd łykam badania moczu w porządku jestem obecnie w 33 tygodniu.
glonowej
Gość: grusia
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy kazali Ci się zgłosić po terminie na wywoływanie?
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chcieli wypuścić... Mam się zgłosić jak wrócą skurcze lub odejdą wody/czop śluzowy ale nic nie mówili o wywoływaniu... Na razie bym się nie zgodziła.
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: emilka1705
Gość: emilka1705
mi musiał odejsc gdzies podczas porodu bo go na oczy nie widziałam:)
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To coś malutkie jest, łatwo nie zauważyć
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, beniaminowa, czy Ty już nie masz co robić po nocach ?