Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tym w smoczku mierzę temperature. lejącego kataru nie ma, temp. też nie, czasem kichnie ale chyba jak mu zimno lub poczuje jakiś zapach....
więc generalnie mam się nie martwić?
czyścić nosa to on nie lubi. czasem mam wrażenie że psiknę a to w środku gdzieś znika i nic nie chce się wyciągnąć nawet ta woda...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u mnie w szpitalu nawet takie cudo jest
http://wroclaw.ga...71,10778933.html?i=0
fryteczka
Postów 4283
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
łaaał..
Gość: katrin22
My mamy stację pogodową, mierzy wilgotność i temp i ogólnie jest super, nawet przewiduje pogodę.
Mój też kicha i to kilka razy dziennie.
A jak mu psikam to też mu czasem spłynie do gardła i nic nie wyciągam, ale udrażnię mu zawsze nosek tą wodą.
straszycie tymi fotelami.
Btw. musi być niezły odlot na tym fotelu
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dziś Mikołaj kończy 3 miesiące
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Ja też sprawdzam zawsze czy leci powietrze
Kubuś wczoraj skończył 3 miesiące, ważyliśmy go, waży 6500
od kilku dni walczy wieczorem ze snem, płaczę, stęka, żadna pozycja nie pasuje, noszenie nie pomaga, husianie itp. Wczoraj myślałam, że dalej głodny, to ciągnął cyca po czym zwymiotował
przeczytałam koło ratunkowe
I czekam na kuriera, ma przywieźć wielorazówki Flip, już nie mogę się doczekać
fryteczka
Postów 4283
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bebilon Pepti można kupić bez recepty - 100% płatne, albo na receptę, wtedy z refundacją.
U nas na receptę było
A wcześniej też kupiłam jedną puszkę na receptę i płaciłam też 100%
fryteczka
Postów 4283
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
o to mi chodzilo.
Gość: grusia
Gość: emilka1705
fryteczka
Postów 4283
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
moze juz sie rozpakowala
zostaje nam czekac az sie pojawi - chyba,ze ktos ma z nia kontakt
Witaj w klubie...
Pytałaś się jak z wprowadzeniem papek?
My nie mieliśmy zapisanej maści, wypryski same zniknęły po użyciu Balneum i oliwy z oliwek. Teraz tylko Balneum do kąpieli i tyle.
emilka1705 zdam relacje, tylko najpierw muszę powypierać te cuda.
Powiem Wam, że większe od pampersa to nie jest, no może ciut, ale nasiusiany pampers jest większy.
dianka coś nie widać dziś, a cytrynki już ho ho nie było na forum.