Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wypada właśnie to co urosło w ciąży
Gość: katrin22
Czyli znów będą rzadkie...buuu, mam nadzieję, że coś zostanie z nadmiarem
Gość: dianek
są w pieluszkarni i w ekomaluchu
tylko że podrożały
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma TRUSKAWEK
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my mieliśmy pierwsze szczepienie podstawowe w grudniu, potem na pneumokoki w styczniu a teraz w lutym jedno i drugie na raz.
no my jak mieliśmy chrzciny to akurat tylko Mikołajek był chrzczony.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale dziś meżu mi przywiezie.
Trzymajcie się - mi też dermatolog powiedziała wtedy co ma wypaść to wypadnie.
a taką bujną czuprynę miałam przed ciążą i w ciąży, a po sylwestrze zaczęły wypadać...
Gość: cytrynkowa
Koszuli porodowej prawie wogole nie ubrudziłam.
Moja Milena niestety bardzo ulewa, przy tym się ksztusi tym co uleje....
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewentualnie może troszeczkę ulać gdyby w trakcie odbijania dostał czkawkę jeśli byłoby mu zimno i przy pierwszym czknięciu poleci troszeczkę.
Gość: cytrynkowa
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przejdzie jej, Mikołaja kuzynka dużo ulewala aż dostawała zagęstnik a teraz ma 6 miesięcy i już rzadko kiedy uleje....
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrin zaczekaj na mój tort, bo chcę dać swoje zdjęcie
Agusia jak masz takie silne przepowiadające, to jak podczas porodu się rozkręcisz to urodzisz szybciutko. Nie będziesz potrzebowała pomocy przy skurczach
fryteczka
Postów 4283
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
beata21
Postów 1260
Data rejestracji 18.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wypadanie wlosow po porodzie to wina spadku estrogenu i to co nie wypadlo w ciazy wypada wlasnie jakies 3 miesiace po porodzie
Gość: allice
Polecam tą metodę mój mały miał pleśniawkę ale nie nalot tylko białe punkciki po wewnętrznej stronie warg. Przetarłam kilka razy i już nie wróciło. Aphtin też kupiłam ale natrafiłam na informację, że może byc szkodliwy i nawet go nie otwarłam.
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: allice
też mi wypadały, a potem wszystko wróciło do normy, trzeba to przeczekac tak jak piszecie to wypadają, te które nie wypadły podczas ciąży.
Gość: nineczka17
tak w większości przypadków koło 6 m-ca już zaniknie
mój najmłodszy miał refluks żołądkowo-przełykowy i jak dwoje starszych prawie nie ulewało tak ten co jedzenie i często zapominałam mu po jedzeniu podłożyć pieluszkę i często musiałam zmieniać ubranko
ale przybierał dobrze na wadze i żadnych zagęszczaczy nie dostawał
dianek ja na razie mam zapas
10 wkładów mam sucho (1 przyszedł GRATIS, pewnie przez pomyłkę hihi, albo rekompensata za to, że inny kolor przysłali, ten miętowy jest jak brudny biały- nie polecam.
Za to kieszonki z Bobolidera- REWELACJA!!!!
Malutkie na pupce jak pampers i tanie 18zł z allegro, a z ich sklepu za 17zł, przez pomyłkę wzięłam z allegro.
2 kieszonki ECO i 1 Minkee za 24zł, jednak ta Mnkee jest duża, ale milusia w dotyku z napisami I LOVE
Myślę, że powinno mi to wszystko starczyć na 2 dni, bo Kubuś góra 2 pieluchy w nocy zasikuje, a ta mam sucho miał 8h, ale lekko wyciekło, ale jak pisałaś ona jeszcze nie jest taka chłonna.
Tak sobie myślę, że jakby te kieszonki miały siateczkę zamiast tego polaru byłyby idealne i można by je ze 2 wykorzystać.
czyli siuśki, czy jeszcze jakieś inne?
Ja myje rumiankiem i daję do picia też rumianek.
A spróbuj podać jej Pepti tak na spróbowanie