Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
dolly przed chwilką starłam trochę pieluszką namoczoną w rumianku, zeszło trochę i teraz juz jestem głupia co to jest, kilka dni temu było więcej tego osadu, teraz jak ścieram jest mniej. Wcześniej mały gorzej jadł, teraz jest lepiej i już sama nie wiem. Trudno stwerdzić, czy to po mleku, bo ciągle je je.
Gość: grusia
U mnie troche i to tylko jak mi dzieciaczka na brzuch polozyli ,ale bez problemu sie wypralo - w tej samej koszuli rodzilam synak i corcie
My juz po chrzcinach, mala wciaz spala, gdybym wiedziala ze chrzciny po mszy sa takie intymne to syna tez bym tak chrzcila a nie na chrzcielnej mszy jak zawsze.
Mala Pepti przyswaja dobrze, juz nie ulewa. Kolejne szczepienie 8 marca
Gość: dianek
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my grusia też mielismy chrzciny po mszy 14 stycznia
a tydzień potem ja byłam chrzestną u Mikołaja kuzynki
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: nineczka17
a na pleśniawkę babcina metoda to niech maleństwo zsika pieluchę tetrową i tym mu wytrzeć w buzi działa i mnie już później pleśniawka nigdy nie wróciła
Gość: grusia
A ktore to Wasze szczepienie ?Kinia szczepiona byla juz 2 razy.
A chrzciny po mszy sa takie nie wiem jak to nazwac - tylko my, goscie i ksiadz tylo dla nas.Tak indywidualnie i jakos bardziej uroczysto mi sie wydawalo niz na mszy gdzie chrzci sie na raz 10 dzieci.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas też trzeba było mieć swoją
agusia kup sobie jedną krótką w razie W do porodu sn i ze 2 normalne rozpinane. Ja miałam w sumie 4 koszule, bo byłam dłużej, a i tak mi mama prała, bo byłam tam cały tydzień.
Koleżanka z sali, która rodziła sn miaładość zabrudzoną koszulę, przy wstawaniu trochę z nich chlusnęło, ze mnie tak nie ciekło jak z niej, mnie wyczyścili od razu przed zaszyciem, krwawiłam około 3 tygodnie i to malutko, nie potrzebowałam mega podpasek tylko zwykłe.
Gość: agulecece
Słyszałam, że Pepti przypisują też na kolki i ulewania. Mój Kubuś rzadko ulewa, zazwyczaj jak mu daję na siłę by dopił te 10ml, wyedy i tak uleje nadmiar. Przy bekaniu rzadko mu coś wyleci.
Za to wczoraj po herbatce tak mi się przy beknięciu zakrztusił, że wezwałam wszystkie świętości do pomocy...# razy reanimowałam i w końcu wyleciało, masakra, tak się jeszcze nigdy nie wystraszyłam
Gość: emilka1705
oj niedawno ja sie tu zaliłam ze niedługo nic mi nie zostanie:)
dziewczyny pocieszyły i poradziły:) Liwcia ma 3, 5 miesiaca i dalej leca, ale mniej troszke niz 2-4tygodzie temu
Gość: emilka1705
Ja jeszcze 2 tygodnie temu cieszyłam się, że mi ne wypadają, teraz jest gorzej, nie jest tragicznie, ale wypadają. Jem witaminki Falvit Mamma, ale nie systematycznie, za to gotuję sobie mleko owsiano- kokosowe do wypicia na wzmocnienie, jak wiadomo płatki owsiane na włosy super.
Myję głowę w Dove i nic więcej nie robię, jest lepiej odkąd piję to mleczko, ale obawiam się, że będą po trochę wypadać, też przycięłam, miałam długie do połowy plecków, teraz są za ramiona, o moich pasemkach mogę zapomnieć, bo dopiero mi wypadną.
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na to podobno nie ma sposobu, co ma wypaść to i tak wypadnie. zasada: 3 miesiące po porodzie przez 3 miesiące
dwa razy przez to przechodziłam, za każdym myslałam, że za chwilę zostane w końcu łysa ale zawsze wszystko wracało do normy
bo czekam na przeps i rezultaty