Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
luimig
Postów 557
Data rejestracji 03.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już nie mogę się doczekać kiedy wreszcie będzie 8 luty...
jeszcze 9 dni!
Czytanie to najlepsze uzależnienie, zapraszam do nas:

https://www.instagram.com/mamo_czytamy/
The sky is the limit
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hihi
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
luimig
Postów 557
Data rejestracji 03.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo wcześniej
Tak mi nogi puchną, że wieczorem ledwie stoję i uczucie jakby skóra miała zaraz popękać...
Gość: dianek
może boi się pobrudzić nowe pieluchy ?
my dostaliśmy kolejną paczkę rzeczy od rodzinki (po dwóch smykach tym razem)
wózek, fotelik, baza pod fotelik, 2 wory ciuchów, zabawki, 2 łóżeczka, materace, śpiworki...
pięcioraczki bym mogła mieć normalnie
Agusia ja tam Ci tych skurczów zazdroszczę - tak bym chciała żeby i u mnie już było bliżej
a jak nogi Ci puchną to je do góry - powinno być nieco lepiej
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ha ha no normalna warjatka ale w sumie ja też mam dość tych ciągłych pobierań krwi a jeszcze muszę się zebrać i w tym tygodniu zrobić tą glukozę a tu takie mrozy że wstać z łóżka się nie chce
Agusia już jesteś mega blisko skoro czujesz już skurcze więc czekamy na wieści że dzidzi jest już z Tobą
Gość: cytrynkowa
Katrina a karmisz piersią synka, na piersi kupek może nie być nawet kilka dni. ja karmie i kupki sa co 2 dni;)
Agusia no to może coś się zaczyna;) powodzenia
fryteczka
Postów 4283
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
cytrynkowa. z ktg mialam taka sama sytuacje. czuje ogromne skurcze a ktg-nic
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet było nieźle ale już nie chcę więcej
a tak z innej beczki - bo dopakowuję torbę szpitalną powolutku i właśnie się zastanawiam - jaką koszulę do porodu? w czym rodziłyście? zapomniałam się o to w szpitalu zapytać
sydariameki
Postów 1893
Data rejestracji 28.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do porodu w szpitalu dawali swoje koszule tam gdzie rodziłam, dopiero na drugi dzień po porodzie swoje się zakładalo...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fajnie że tak tanio, ja płaciłam 250zł
Gość: allice
Ja też dostałam szpitalną do porodu, taką z fizeliny, jednorazową. Przy zmianie nie trzeba się było nawet fatygowac ze zdejmowaniem można ja było rozedrzec na pół
Gość: cytrynkowa
no i taki morał że każda jest inna i poród inny:)
Co do koszuli to rodziłam w swojej:)
Gość: katrin22
cytrynkowa karmię małego piersią w nocy do południa, potem na zmianę odciągam pokarm i daję modyfikowane, mały dobrze przyswaja, stąd te rzadkie kupki, ale faktem jest, że po kilku dnach już go męczy, ale ja podaję rumianek i cierpliwie czekam.
Od 2 dni mamy też inny problem, na języku z tyłu ma biały osad, podejrzewam popularną pleśniawkę, smaruję mu 2-3 razy dziennie Aphtin i lekko wycieram czystą pieluchą zmoczona w wodzie, dużego efektu to nie daje, bo on ma tego malutko, ale nie jest to miejscami tylko z tyłu cały język.8 lutego mamy wizyte na szczepienie chyba wtedy poproszę o coś lepszego niż ten Aphtin?
Nie wiem, czy to na 100% pleśniawka...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najlepiej chyba lekarz ci powie.
a u nas katar meczy... jak długo jeszcze...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrin, ale dobrze sie przyjrzałas, czy to nie jest normalny osad? np. po jedzeniu, chodzi mi o mleczko oczywiście, aaa ale napisałaś, że nie schodzi po oczyszczeniu.
Plesniawki raczej na języku nie wyskakuja, no ale może cos tam rzeczywiscie się przyplatało.
Aphtin, według mojej lekarki nic nie daje, lepsza jest nystatyna, no ale to juz na receptę.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też każą swoją przynosić, tylko jaką wziać? Bardzo wam się zabrudziły?