Konkursowiczki w ciąży

Gość: katrin22

#5013931 Napisano: 13.02.2012 09:47:55
jola29k to prawda, że nie docenia się czasem co się ma nawet marudzącej teściowej, ale my pewnie takie same będziemy kiedyś emotka i zapomnimy jak to było jak człowiek chciał trochę luzu i uczyć się na własnych błędach.
0 0

jola29k

#5013943 Napisano: 13.02.2012 09:54:53
katrin22 napisał(a):

jola29k to prawda, że nie docenia się czasem co się ma nawet marudzącej teściowej, ale my pewnie takie same będziemy kiedyś emotka i zapomnimy jak to było jak człowiek chciał trochę luzu i uczyć się na własnych błędach.

masz racje
0 0

Gość: grusia

#5013955 Napisano: 13.02.2012 09:59:28
Ale czasem jak tu docenic tesciowa ktora chce rozwalić Ci małzenstwo emotka .Coz sa tesciowe dobre, tesciowe złe ( znaszego punktu widzenia ) i tesciowe wredne - zycie.Kazda z nich jest jak jajko - trzeba ja znieść.
0 0

#5013975 Napisano: 13.02.2012 10:12:34
grusia napisał(a):

Ale czasem jak tu docenic tesciowa ktora chce rozwalić Ci małzenstwo emotka .Coz sa tesciowe dobre, tesciowe złe ( znaszego punktu widzenia ) i tesciowe wredne - zycie.Kazda z nich jest jak jajko - trzeba ja znieść.

Jak jest taka co chce rozwalić małżeństwo to BRAK SŁÓW, takiej nie da się tolerować, niestety.
0 0

Gość: dianek

#5014401 Napisano: 13.02.2012 12:30:46
czyżby agusia pojechała rodzić :>
0 0

beniaminowa

#5014426 Napisano: 13.02.2012 12:41:30
Dziewczyny kiedy robiłyście pierwsze USG bioderek? Bo mi przy wyjściu ze szpitala powiedzieli że w 3 tż a według mojej babki i przychodni to po skończeniu 6 tż emotka
Katrin zerknęłam na Twój blog i za przeproszeniem język mi do d**y uciekł... Ale bym wsunęła torcik albo udko... Eh...
0 0

sonata

#5014436 Napisano: 13.02.2012 12:44:42
dianek napisał(a):

To czekamy na sms emotka
0 0

#5014447 Napisano: 13.02.2012 12:49:33
beniaminowa napisał(a):

Dziewczyny kiedy robiłyście pierwsze USG bioderek? Bo mi przy wyjściu ze szpitala powiedzieli że w 3 tż a według mojej babki i przychodni to po skończeniu 6 tż emotka
Katrin zerknęłam na Twój blog i za przeproszeniem język mi do d**y uciekł... Ale bym wsunęła torcik albo udko... Eh...

emotka emotka emotka

My dowiedzielismy się, ze usg bioderek od 6 tygodnia do 3 miesiaca, my tydzien przed skonczeniem 3 miesiaca robilismy
0 0

agusia147

#5014483 Napisano: 13.02.2012 01:03:45
sonata napisał(a):

dianek napisał(a):

To czekamy na sms emotka

Niestety... Byłam u lekarza i mówi, że jakby coś to dziś by się cesarką skończyło...

Pani doktor w szpitalu zaś, że bobo rośnie i max w niedzielę będzie poród wywoływany.
0 0

agusia147

#5014486 Napisano: 13.02.2012 01:04:25
A co u lui?
0 0

sonata

#5014491 Napisano: 13.02.2012 01:06:07
agusia147 napisał(a):

sonata napisał(a):

dianek napisał(a):

To czekamy na sms emotka

Niestety... Byłam u lekarza i mówi, że jakby coś to dziś by się cesarką skończyło...

Pani doktor w szpitalu zaś, że bobo rośnie i max w niedzielę będzie poród wywoływany.

A czemu chciał cesarkę robić? Do niedzieli daleko, może poród sam się rozpocznie.
emotka
0 0

agusia147

#5014628 Napisano: 13.02.2012 01:41:41
sonata napisał(a):

agusia147 napisał(a):

sonata napisał(a):

dianek napisał(a):

To czekamy na sms emotka

A czemu chciał cesarkę robić? Do niedzieli daleko, może poród sam się rozpocznie.
emotka

Nie chciał robić emotka Mówił, że moja szyjka mało rozciągliwa na razie, ale że lepiej niż w czwartek jest emotka
0 0

Gość: dianek

#5014674 Napisano: 13.02.2012 01:50:54
agusia - machaj przysiady, spaceruj (wiem że zimno jest, ale podobno takie 2h spacery przyspieszają sprawę) a najlepiej to sobie poskacz na piłce emotka

mnie dzisiaj w nocy Bernardo wystraszył nieźle... 3 skurcze mniej więcej co 10 minut i to takie konkretne - takich jeszcze nie miałam

a później przeszło i dalej brzusio miękki,wszystko po staremu emotka

spadam zaraz na badanka - OWA i GBS do zrobienia.. i koniec! dość mam tych laboratoriów...
0 0

agusia147

#5014745 Napisano: 13.02.2012 02:09:56
dianek napisał(a):

agusia - machaj przysiady, spaceruj (wiem że zimno jest, ale podobno takie 2h spacery przyspieszają sprawę) a najlepiej to sobie poskacz na piłce emotka

mnie dzisiaj w nocy Bernardo wystraszył nieźle... 3 skurcze mniej więcej co 10 minut i to takie konkretne - takich jeszcze nie miałam

a później przeszło i dalej brzusio miękki,wszystko po staremu emotka

spadam zaraz na badanka - OWA i GBS do zrobienia.. i koniec! dość mam tych laboratoriów...

Idę zaraz pobiegać po schodach. lekarka mówiła by jechać na górę windą i na dół w podskokach zbiegać.
0 0

kalisto1986

#5014754 Napisano: 13.02.2012 02:12:22
agusia147 ja właśnie na schodach przyspieszyłam poród emotka
0 0

Gość: grusia25

#5014790 Napisano: 13.02.2012 02:21:23
kurcze tez myślałam ,ze agusia już na porodówce emotka u mnie zaczął się 36 tydzień i mam już dość - krocze mnie boli, czuję się jak słoń , w nocy nie mogę się przewrócić z boku na bok - bo mi ciężko emotka łapią mnie takie sporadyczne skurcze, i brzuszek mi strasznie twardnieje zarówno w dzień jak i w nocy - macie jakiś sposób żeby tak nie twardniał emotka dzisiaj wymaz z pochwy i odbytu zrobiony torba prawie spakowana wiec można by było rodzić - mam nadzieję ,ze urodzę ok 38 tygodnia tak jak moja siostra całą trójkę tak rodziła bo do 40 a już nie mówię do 42 tygodnia to ja chyba nie wytrzymam emotka bo już mam dość emotka
0 0

agusia147

#5014797 Napisano: 13.02.2012 02:23:17
grusia25 napisał(a):

kurcze tez myślałam ,ze agusia już na porodówce emotka u mnie zaczął się 36 tydzień i mam już dość - krocze mnie boli, czuję się jak słoń , w nocy nie mogę się przewrócić z boku na bok - bo mi ciężko emotka łapią mnie takie sporadyczne skurcze, i brzuszek mi strasznie twardnieje zarówno w dzień jak i w nocy - macie jakiś sposób żeby tak nie twardniał emotka dzisiaj wymaz z pochwy i odbytu zrobiony torba prawie spakowana wiec można by było rodzić - mam nadzieję ,ze urodzę ok 38 tygodnia tak jak moja siostra całą trójkę tak rodziła bo do 40 a już nie mówię do 42 tygodnia to ja chyba nie wytrzymam emotka bo już mam dość emotka

A co ja mam powiedzieć? Noszę i noszę i donosić nie mogę... Mały jak siedział tak siedzi, a lekarka mówiła, że brzuch jeszcze całkiem wysoko... Brzuszek twardnieje, baa nawet bym powiedziała, że tracę czucie...
0 0

#5014805 Napisano: 13.02.2012 02:26:41
agusia147 napisał(a):

grusia25 napisał(a):

A co ja mam powiedzieć? Noszę i noszę i donosić nie mogę... Mały jak siedział tak siedzi, a lekarka mówiła, że brzuch jeszcze całkiem wysoko... Brzuszek twardnieje, baa nawet bym powiedziała, że tracę czucie...

dlatego Aguś tak czytam i czytam i myślałam ,ze już pojechałaś rodzić -bo naprawdę Ci współczuje i jestem przerażona ,że już po terminie a dzidzia nadal nie chce wyjść:) mam nadzieję ,że moja się zmobilizuje i zechce wcześniej wypełznąć emotka
0 0

sonata

#5014808 Napisano: 13.02.2012 02:27:22
grusia25 napisał(a):

Oj tam, oj tam. Ja przed chwilą nadepnęłam na córci autko i zrobiłam szpagat emotka emotka emotka Z tym ogromniastym brzuchem i bolącym kroczem. Na 17 do lekarza, zobaczymy co się ma na rzeczy emotka
0 0

#5014813 Napisano: 13.02.2012 02:29:08
sonata napisał(a):

grusia25 napisał(a):

Oj tam, oj tam. Ja przed chwilą nadepnęłam na córci autko i zrobiłam szpagat emotka emotka emotka Z tym ogromniastym brzuchem i bolącym kroczem. Na 17 do lekarza, zobaczymy co się ma na rzeczy emotka

o rany dobra jesteś szpagat emotka ja to bym ducha wyzionęła z bólu emotka
0 0