Konkursowiczki w ciąży

benasia

#5014827 Napisano: 13.02.2012 02:33:09
beniaminowa napisał(a):

Dziewczyny kiedy robiłyście pierwsze USG bioderek? Bo mi przy wyjściu ze szpitala powiedzieli że w 3 tż a według mojej babki i przychodni to po skończeniu 6 tż emotka
Katrin zerknęłam na Twój blog i za przeproszeniem język mi do d**y uciekł... Ale bym wsunęła torcik albo udko... Eh...

pierwsze usg bioderek powinno byc miedzy 6 a 8 tyg
0 0

sonata

#5014831 Napisano: 13.02.2012 02:33:59
Grusia cieszę się, że teraz a nie np. tydzień po cięciu emotka Chwilę byłam w szoku, mąż mnie podniósł i ucieszyłam się, że w jednym kawałku jestem emotka
0 0

benasia

#5014840 Napisano: 13.02.2012 02:35:29
grusia25 napisał(a):

kurcze tez myślałam ,ze agusia już na porodówce emotka u mnie zaczął się 36 tydzień i mam już dość - krocze mnie boli, czuję się jak słoń , w nocy nie mogę się przewrócić z boku na bok - bo mi ciężko emotka łapią mnie takie sporadyczne skurcze, i brzuszek mi strasznie twardnieje zarówno w dzień jak i w nocy - macie jakiś sposób żeby tak nie twardniał emotka dzisiaj wymaz z pochwy i odbytu zrobiony torba prawie spakowana wiec można by było rodzić - mam nadzieję ,ze urodzę ok 38 tygodnia tak jak moja siostra całą trójkę tak rodziła bo do 40 a już nie mówię do 42 tygodnia to ja chyba nie wytrzymam emotka bo już mam dość emotka

ja w 37 urodziłam, tez mi twardniał bierz magnez duzo ilekarz mmoze luteine przepisac, a jak nie minie to cos mocniejszego
0 0

benasia

#5014845 Napisano: 13.02.2012 02:36:52
a mój Mikus zjada teraz palce mimo ze wlasnie sie najadł emotka
i nawet bylismy dzis na spacerku emotka
0 0

beniaminowa

#5014850 Napisano: 13.02.2012 02:38:13
benasia napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

Dziewczyny kiedy robiłyście pierwsze USG bioderek? Bo mi przy wyjściu ze szpitala powiedzieli że w 3 tż a według mojej babki i przychodni to po skończeniu 6 tż emotka
Katrin zerknęłam na Twój blog i za przeproszeniem język mi do d**y uciekł... Ale bym wsunęła torcik albo udko... Eh...

pierwsze usg bioderek powinno byc miedzy 6 a 8 tyg

To czemu ściemniają w szpitalu? emotka nawet w Książeczce Zdrowia Dziecka mam napisane że kontrola bioderek w 3 tż...
0 0

agusia147

#5014918 Napisano: 13.02.2012 02:55:21
grusia25 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

grusia25 napisał(a):

kurcze tez myślałam ,ze agusia już na porodówce emotka u mnie zaczął się 36 tydzień i mam już dość - krocze mnie boli, czuję się jak słoń , w nocy nie mogę się przewrócić z boku na bok - bo mi ciężko emotka łapią mnie takie sporadyczne skurcze, i brzuszek mi strasznie twardnieje zarówno w dzień jak i w nocy - macie jakiś sposób żeby tak nie twardniał emotka dzisiaj wymaz z pochwy i odbytu zrobiony torba prawie spakowana wiec można by było rodzić - mam nadzieję ,ze urodzę ok 38 tygodnia tak jak moja siostra całą trójkę tak rodziła bo do 40 a już nie mówię do 42 tygodnia to ja chyba nie wytrzymam emotka bo już mam dość emotka

A co ja mam powiedzieć? Noszę i noszę i donosić nie mogę... Mały jak siedział tak siedzi, a lekarka mówiła, że brzuch jeszcze całkiem wysoko... Brzuszek twardnieje, baa nawet bym powiedziała, że tracę czucie...

dlatego Aguś tak czytam i czytam i myślałam ,ze już pojechałaś rodzić -bo naprawdę Ci współczuje i jestem przerażona ,że już po terminie a dzidzia nadal nie chce wyjść:) mam nadzieję ,że moja się zmobilizuje i zechce wcześniej wypełznąć emotka

Też nikomu nie życzę... cholera ale mały ani prośbą ani groźbą... A już groziłam że jak nie wyjdzie to za karę będzie siedział pół dnia głodny i z mokrą pieluchą... Na męża opcja głodowania by zadziałała, a ten mały to ja nie wiem w kogo się wdał emotka
0 0

Gość: grusia25

#5014994 Napisano: 13.02.2012 03:19:14
hehehe a tak z innej beczki emotka kobitki macie moze jakiś sprawdzony przepis na Oponki tylko mam małe wymaganie chodzi mi o takie żeby były pulchniutkie ,że np. da się ich tonę zjeść- takie robiły panie w przedszkolu jak byłam mała - moja mamuśka robi oponki ale tych to 3-4 zjadam i najedzony człowiek jest - a mi się marzą takie pulchniutkie - chodzą za mną od rana te oponki i grzebie na necie za przepisem -masa tego jest ale skąd ja mam wiedzieć które będą choć troszkę przypominały te z przedszkola emotka emotka
0 0

monika1985monik

#5015051 Napisano: 13.02.2012 03:38:49
agusia147 napisał(a):

grusia25 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

grusia25 napisał(a):

A co ja mam powiedzieć? Noszę i noszę i donosić nie mogę... Mały jak siedział tak siedzi, a lekarka mówiła, że brzuch jeszcze całkiem wysoko... Brzuszek twardnieje, baa nawet bym powiedziała, że tracę czucie...

dlatego Aguś tak czytam i czytam i myślałam ,ze już pojechałaś rodzić -bo naprawdę Ci współczuje i jestem przerażona ,że już po terminie a dzidzia nadal nie chce wyjść:) mam nadzieję ,że moja się zmobilizuje i zechce wcześniej wypełznąć emotka

Też nikomu nie życzę... cholera ale mały ani prośbą ani groźbą... A już groziłam że jak nie wyjdzie to za karę będzie siedział pół dnia głodny i z mokrą pieluchą... Na męża opcja głodowania by zadziałała, a ten mały to ja nie wiem w kogo się wdał emotka

Może w listonosza ha ha emotka
0 0

agusia147

#5015114 Napisano: 13.02.2012 04:06:29
monika1985monik napisał(a):

agusia147 napisał(a):

grusia25 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

grusia25 napisał(a):

Może w listonosza ha ha emotka

Nie no ja byłam grzeczna emotka
0 0

beniaminowa

#5015120 Napisano: 13.02.2012 04:07:52
grusia25 napisał(a):

hehehe a tak z innej beczki emotka kobitki macie moze jakiś sprawdzony przepis na Oponki tylko mam małe wymaganie chodzi mi o takie żeby były pulchniutkie ,że np. da się ich tonę zjeść- takie robiły panie w przedszkolu jak byłam mała - moja mamuśka robi oponki ale tych to 3-4 zjadam i najedzony człowiek jest - a mi się marzą takie pulchniutkie - chodzą za mną od rana te oponki i grzebie na necie za przepisem -masa tego jest ale skąd ja mam wiedzieć które będą choć troszkę przypominały te z przedszkola emotka emotka

Grusia ja Ci chętnie moją oddam... Mam jedną ale za to solidną emotka
0 0

#5015141 Napisano: 13.02.2012 04:18:03
beniaminowa napisał(a):

grusia25 napisał(a):

Grusia ja Ci chętnie moją oddam... Mam jedną ale za to solidną emotka

hehehe daj spokój
emotka takiej to ja nie chce będe miała swoją bo juz na plusie mam 25 kilo emotka a jeszcze mi trochę do końca zostało - skutki mojej diety na Dukanie w dwa miesiące schudłam 18 kilo i na diecia zaszłąm w ciąże to teraz opona mi sie zrobi jak cza emotka emotka
0 0

sonata

#5015183 Napisano: 13.02.2012 04:35:20
Gestoza kuźwa emotka Jutro o 8 rano Izba przyjęć.
0 0

#5015188 Napisano: 13.02.2012 04:36:15
sonata napisał(a):

Gestoza kuźwa emotka Jutro o 8 rano Izba przyjęć.

a co to jest Gestoza emotka emotka tzn wiem że zatrucie ale czym się objawia u Ciebie emotka
0 0

sonata

#5015193 Napisano: 13.02.2012 04:39:00
Zatrucie ciążowe. Masakryczne ciśnienie, białko w moczu, zatrzymanie wody. Mogę zostać na noc w domu tylko dlatego, że u mnie to wersja light i maleństwo czuje się dobrze. emotka
0 0

agusia147

#5015209 Napisano: 13.02.2012 04:43:25
sonata napisał(a):

Zatrucie ciążowe. Masakryczne ciśnienie, białko w moczu, zatrzymanie wody. Mogę zostać na noc w domu tylko dlatego, że u mnie to wersja light i maleństwo czuje się dobrze. emotka

Ojoj, a jak to zdobyłaś? ;(
0 0

#5015212 Napisano: 13.02.2012 04:44:04
sonata napisał(a):

ojej, trzymaj się jakoś , dobrze ,że z dzidziusiem w porządku.
0 0

Gość: katrin22

#5015215 Napisano: 13.02.2012 04:45:15
sonata napisał(a):

emotka Zrobią CC i będzie OK!
0 0

sonata

#5015232 Napisano: 13.02.2012 04:52:24
Dziękuję dziewczyny. Dziś odebrałam te felerne wyniki z piątku, ciśnienie było podejrzane już w sobotę. Wcześniej wszystko ok, więc złapało mnie podstępem i nagle emotka Pocieszam się, że bez maluszka już nie wyjdę.
0 0

monika1985monik

#5015380 Napisano: 13.02.2012 05:23:33
sonata napisał(a):

Dziękuję dziewczyny. Dziś odebrałam te felerne wyniki z piątku, ciśnienie było podejrzane już w sobotę. Wcześniej wszystko ok, więc złapało mnie podstępem i nagle emotka Pocieszam się, że bez maluszka już nie wyjdę.

Trzymaj się cieplutko będzie dobrze
0 0

Gość: aneczka155

#5015471 Napisano: 13.02.2012 05:56:45
grusia25 napisał(a):

Ja mam przepis na pyszne oponki - zaraz dodam przepis tylko idę go poszukać. emotka
0 0