Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
W Netto jest promocja na 2 kaszki Bobovita kaszka ryżowa z jabłkami (bezmleczna i bezglutenowa od 4 m ) za 7 zł 2x 180 g
są też pampersy te pomarańczowe 2x 78 sztuk za 69zł, wszytskie rozmiary oprócz 2 i 1.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale mi smaka narobiłaś na ten tort
Gość: dorota19791
http://allegro.pl...udo-i2116759582.html
http://allegro.pl...udo-i2117180333.html
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uuu biedna to zdrowiej
Mnie tyż cenzura rośnie, liczę na to że na dniach bombel się wyprowadzi z brzucha i lżej się poczuję
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Sobie też narobiłam, bo to sonaty dzieło
kalisto fajny tekst o teściowych
U mnie dziś też była teściowa, dałam jej Kubusia niech nosi, niech karmi, niech ma radochę
Ja za nią nie przepadam, ale dzieciaka nie zabronię jej bawić
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ehh ale twoja teściowa z teściem pewnie ci się nie zwaliła na łeb w środę i siedzi do tej pory... Żyłam nadzieją, że jutro sobie pojadą, a tu cenzura... Chcą na wnuczka poczekać... Idę jutro błagać lekarza o zbawienie...
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin dziękuje, moja teściowa też ma swoje minusy, ale jak każdy staram się ją zrozumieć. Chociaż jak proponowała, żebyśmy z nią zamieszkali, to nie zgodziłam się, bo na odległość to ok, ale tak byśmy się pewnie pozabijały
Ale bardzo nam pomaga na każdy sposób, więc szanuje to i jestem jej wdzięczna za wszystko
agusia weź babo rozpakuj się w końcu bo ciągle tu zaglądam z nadzieją, że będe mogła już gratulować
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Stara mam nadzieję jutro się rozpakować, idę po to do lekarza... A jak nie to do szpitala i tak na ktg to może jakaś kroplówka czy coś... Byleby nie siedzieć w domu
kalisto ja mieszkałam chwilowo z teściami i nie było kolorowo, tak jak napisałaś, kwestia swoich nawyków i tolerancji.
Ja lubię eksperymentować w kuchni i czasem na obiad zrobić zwykłe spaghetti, pizzę, czy inne normalne dla mnie potrawy, a teście ziemniaczory, kotlet i surówka i zupy, a ja nie przepadam za zupami, zjem, ale rzadko robię, no chyba że jest to zupa gulaszowa czy leczo.
Eh wolę nie wspominać mojego pobytu, bo chwilami nie było za miło. Teraz jest OK, bo nie mieszkamy razem!!! a teściowa ma myślenie inne niż ja, dlatego jej wysłucham i jeżeli mówi coś co uważam ze dobre to skorzystam z jej rad, a jeżeli gada głupoty to ...drugim uchem sruuu
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałabym mu coś dawać innego ale z drugiej strony jak ładnie rośnie to nie ma potrzeby chyba dawać szybciej mu coś innego...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też dużo w kuchni siedzę, ale tutaj pewnie by się nie wtrącała, bo jej dużo nie ma bo pracuje na zmiany,zresztą często wymieniamy się radami i np ona gołąbki wiąże nitką, ja zawijam tak, że nie rozwalą się i już się umówiłyśmy, że jej pokaże jak to robić, ale dużo jet rzeczy, które każda z nas robi inaczej. A jeśli chodzi o Domiśka to często ona ma inne poglądy niż ja
Ja zawsze wtedy mówie, że mama wychowała swoje dzieci, a ja wychowam swoje
Jednak gdybym była zmuszona i musiała wybierać zamieszkanie z moimi rodzicami, czy teściową, chyba jednak wybrałabym teściową
Bo z moimi dobrze żyje, ale na odległość i nie dłużej niż kilka godzin w tygodniu
Gość: dianek
no proszę, a myślałam, że w tym gronie tylko ja jetem szurnięta
Bernardzik jest owocem naszego słowiańskiego dnia (a raczej nocy
swoją drogą - te całe walentynki są strasznie płytkie kulturowo w porównaniu z Nocą Kupały - przynajmniej jak dla mnie
benasiu ja mieszam małą łyżeczkę z mleczkiem, to jest dalej konsystencji mleczka
wypija może z 50 ml tego.
Ja swojemu daję soczek jabłkowy z wodą, bo herbatek już nie pił ze smakiem. Mleko pepti też mu nie bardzo smakuje, pije bo nie ma wyboru, a z tą kaszką wtrynia.
Wg mnie nie zaszkodzi mu to, to jest stopniowe wprowadzanie, jeden smak na razie jabłuszka.
Jakby mój wtryniał ze smakiem samo mleko, to też dawałabym mu samo mleko.
Nasze mamy do mleka dawały nam kaszę mannę, albo zagęszczały krupczatką i żyjemy
Ja wolałabym jednak ze swoją mamą jak coś, bo jej jak coś powiem to się nie obrazi, a z teściową jednak tak się nie pogada w moim przypadku.
Wczoraj też coś mi radziła, zrobiłam jak ona chce, bo za tydzień już jedzie za granicę
I ciągle słyszę pytanie, kiedy my będziemy mieć ogródek z kwiatkami i krzewami hheeh, to mówię jak już skończymy w środku remontować, to ona na to, że ktoś tam juz miał ogródek jak nie mieszkał jeszcze w nowym domu i blablabla i jak to ma być nie wnerwiające? to zaciskam wargi i uśmiecham się przez zęby
jola29k
Postów 2312
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja bym tak chciała troche pomarudzic na mame albo tesciową ale niestety nie mam ani mamy ani tesciowej moja mama nie doczekała się wnuczki ,ostatnie jej zyczenia na wigilie były ze chce wnuka ale niestety los chciał inaczej wiec zazdroszcze wam