Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli nosic go na odbicie?
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: kotek11
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jak dostałam bóle to kąpałam się, włosy suszyłam i malowałam się
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my najpierw chcemy spróbować jablko -marchew, potem banan, brzoskwinia, ziemniak i inne.
dynia naturalna to na jesien, a poki co na poczatku słoiczek.
Gość: dianek
umrę na przeziębienie
Gość: dianek
http://ekomaluch....gratis,p2845,l1.html
kupujesz jeden i drugi dostaje się gratis, więc wychodzi po 31,50zł za otulacz!
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to musiałaś wyglądać cuuudnie
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: katrin22
hihi a jednak się skusiłaś
Gość: agasiam
Ja też dziś walczyłam z zaspami. Piękny dzień był na spacer tylko drogi-chodniki nieprzejezdne.
Dziewczyny chciałabym kupić kilka rzeczy dla synka ale mam problem z rozmiarami. Myśle o zakupie zestawu na okres wiosenno-wakacyjny ale nie wiem czy rozmiar 68-74 czy więcej. Teraz mały nosi 62.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Och biedactwo masakra z tymi miejscami
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No cholera, dobrze ze sie nie zdecydowałam czekac na izbie przyjęć, bo bym zakwitła. A tak przynajmniej jeszcze w domu chwilę posiedzę.
Idziesz na CC, czy jak, bo się pogubiłam...
Już doczytałam
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lekarka wczoraj była za cc, lekarz dziś stwierdził, że to poważna operacja i przy następnym bobo może np w miejscu szwów popękać macica, więc lepiej pierwsze urodzić siłami natury, albo chociaż spróbować i że dopóki nie spróbujemy to się nie dowiemy czy się nie da i że kobiety dużo większe dzieci rodzą.
No jasne, że lepiej sn
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale i tak boje sie ze cc sie skonczy bo wewnetrznie mam blokade przez tych lekarzy ostatnio... Mowili ze mam szyjke twarda itd...
Gość: emilka1705
ja się pomalowałam i pod prysznicem wszystko spłynęło:) za to na izbe mialam ładne wejście:)
agusia co ma być to będzie, będzie sn- super, będzie cc- też super, byleby bobo było całe i zdrowe, a na pewno tak będzie
To Ty teraz czekasz na miejsce w szpitalu? czy jak.
Jutro znów tam jedziesz, czy dzwonisz i pytasz.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ach skusilam się bo czytałam chyba na stronie bebilonu że 16 tyg życia to 4miesiace a mały skończył wczoraj 16 tyg, więc w sumie możemy zaczynać, choć ja chciałam czekać do dnia jego tak jakby miesięcznych urodzinek.
a zastanawiam się czy mogę dawać mu w ten sam dzień i soczek i po kilku godz jabłuszko z słoiczka? czy jak jedno to lepiej drugiego nie?