Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: emilka1705
zgadzam się co do medeli w 100%:) dobrze, że miałam wygraną bo miałabym kaca moralnego że na takie badziewie 60zł wydałam. Smoczki mamy aventa, a bytelki tomme tippe i avent. Wole aventa. Mam też do testowania z baby ono, ale jeszcze nie próbowałam.
Gość: katrin22
http://www.google...&tx=65&ty=97
Gość: grusia25
Gość: dianek
ja wybrałam Rydygiera przede wszystkim dlatego, że tam pracuje mój lekarz no i bywam w tamtym szpitalu na USG co jakiś czas - wiem co gdzie jest - a to dla mnie ważne
sala porodów rodzinnych też jest jedna, ale nie wiem jak na Galla - w Rydygierze jak jest zajęta to się rodzi z mężem w boksie, a boksy są też bardzo fajne i w zasadzie czuje się jak w osobnej sali, tylko wanny nie ma, resztę sprzętu w razie potrzeby donoszą (misiaa i stolik dla męża również
jeśli na Galla jest podobnie, to czy ja wiem, czy się tym przejmować? a jak byłaś w szpitalu to jakie były obłożenie? tłumy czy ogólnie luz, niewiele kobiet rodziło na raz?
no, ciekawe która z nas pierwsza urodzi
ja mam coś kiepski dzień... jakiś stan podgorączkowy nie wiem od czego, ręce puchną, Bernard coś się nie rusza, może też mu nie najlepiej
dianek- super ,ze jesteście już w swoim gniazdku
a co do porodu - to bardzo chętnie daje Ci pierwszeństwo - teraz na Ciebie kolej a potem dopiero ja- (ja niby bym już chciała ale sie boję ,może troszkę mniej niż przedtem ale jednak na samą myśl robię w gacie
Gość: dianek
a co do gniazdka - nasze jak nasze, wynajmowane, ale od moich rodziców, więc prawie jak na swoim
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grusia super że wszystko ok
To skandal żeby w tych czasach kazali płacić za poród rodzinny
ja tez byłam w szoku ,ze płatne
Gość: grusia
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziwne u nas w szpitalu porody rodzinne za darmo. Powiem szczerze, że nawet nie chciałabym rodzić bez męża, był dużym wsparciem nie tylko psychicznym, ale i fizycznie świetnie się mną zaopiekował, pomagał dojść do toalety, masował plecy, pomagał przy kąpieli. Sama bym sobie nie poradziła. A było ogólnie 8 sal porodowych i wszystkie dostosowane do porodów rodzinnych i jednostanowiskowe. Świetnie wyposażone i świeżo po remoncie. Gdyby nie to że bolało to pewnie bym pomyślała, że jestem w hotelu.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grusia? A ile ona ma aktualnie miesięcy? Dobrze kojarzę że koło 3?
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To fajnie przynajmniej będzie miała czym gryź nie tak jak mój biedny synek
To szybciutko
Bo na koszulce i na pieluszce jadłospis z zupki marchewkowej
Podłożyłam ręczniczek papierowy, mały kichnął, machnął ręką i wszystko na nim upaprane, a tak dobrze nam szło
Muszę kupić te ceratkowe śliniaki tylko jak, jak człowiek w domu uwięziony
Moze cos takiego ?
http://allegro.pl...wka-i2156452211.html
http://allegro.pl...ant-i2085588062.html
a tu sporo tego
http://allegro.pl...iaki-fartuszki-99467
To tak jakby Ci sie nie chcialo szukac