Konkursowiczki w ciąży

agusia147

#5040158 Napisano: 25.02.2012 06:05:37
Grusia to szybciutko emotka Teraz ci cyce pogryzie emotka
A ja muszę powiedzieć, że ważę mniej niż przed ciążą. Aż się sobie podobać zaczynam, bo normalnie tak mi nogi odchudziło emotka
0 0

Gość: grusia

#5040160 Napisano: 25.02.2012 06:07:52
Agusia nie pogryzie bo wcina butle emotka Ale moja znajoma urodzila maluszka z zabkiem - to jest dopiero hardcore emotka . Oby kolejne zebole wyszly jak ten emotka
0 0

Gość: katrin22

#5040161 Napisano: 25.02.2012 06:08:24
grusia napisał(a):

Katrin od czego jest Allegro emotka
Moze cos takiego ? emotka
http://allegro.pl...wka-i2156452211.html
http://allegro.pl...ant-i2085588062.html

a tu sporo tego emotka
http://allegro.pl...iaki-fartuszki-99467

To tak jakby Ci sie nie chcialo szukac emotka

Właśnie przeglądam emotka zapomniałam o allegro z tego wszystkiego heh

agusia147 też ważyłam mniej niż przed ciażą, teraz znowu na plusie 1kg
emotka
0 0

dolly

#5040208 Napisano: 25.02.2012 06:43:41
agusia147 napisał(a):

A ja muszę powiedzieć, że ważę mniej niż przed ciążą. Aż się sobie podobać zaczynam, bo normalnie tak mi nogi odchudziło emotka

Agusia ja własnie po ciąży z nóg zadowolona, tak i się wyciągneły że normalnie w samozachwyt wpadałam - no żartuję troszkę.
A w którym Ty szpitalu w końcu rodziłaś?

Katrin przy 40stopniach prania raczej marne szanse emotka

0 0

agusia147

#5040231 Napisano: 25.02.2012 06:55:00
dolly napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Agusia ja własnie po ciąży z nóg zadowolona, tak i się wyciągneły że normalnie w samozachwyt wpadałam - no żartuję troszkę.

Ja w Zofii w Warszawie. Bardzo polecam, opieka świetna i troskliwa, bardzo pomocna w pierwszych dniach, kiedy samemu nie zawsze ma się siłę na cokolwiek. Położne na każde zawołanie, pomoc w przystawianiu malucha do piersi. Po porodzie pomogły się pozbierać, umyć, w środku nocy przyniosły ciepły posiłek. Gdy pierwszej nocy nie byłam w stanie ręki podnieść to przewijały i karmiły małego. Lekarze też super. Ten z którym rodziłam świetny facet. No i Pan Starsza Położna the best emotka

A nogi normalnie to nigdy tak szczupłych nie miałam, chyba się przeproszę ze spódniczkami emotka
0 0

dolly

#5040251 Napisano: 25.02.2012 07:10:15
agusia147 napisał(a):

dolly napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Ja w Zofii w Warszawie. Bardzo polecam, opieka świetna i troskliwa, bardzo pomocna w pierwszych dniach, kiedy samemu nie zawsze ma się siłę na cokolwiek. Położne na każde zawołanie, pomoc w przystawianiu malucha do piersi. Po porodzie pomogły się pozbierać, umyć, w środku nocy przyniosły ciepły posiłek. Gdy pierwszej nocy nie byłam w stanie ręki podnieść to przewijały i karmiły małego. Lekarze też super. Ten z którym rodziłam świetny facet. No i Pan Starsza Położna the best emotka

A nogi normalnie to nigdy tak szczupłych nie miałam, chyba się przeproszę ze spódniczkami emotka

Zofia to na Żelaznej, dobrze kojarzę?
noooo ja ze spódniczkami to mniej, ale sukienki cały czas nosiłam, tak mi łydki wyszczuplały, ze nogi wygladały jak szczudła, jeszcze do tej pory tak mi zostało
0 0

#5040254 Napisano: 25.02.2012 07:11:01
dolly napisał(a):

agusia147 napisał(a):

prałam je w 60stopniach, ale w proszku dla niemowląt, spróbuję w Persilu, może puści, a jak nie to trudno się mówi.
0 0

#5040262 Napisano: 25.02.2012 07:13:51
agusia no właśnie niektóre kobitki po ciąży lepiej wyglądają. Ja miałam zawsze odstającą pupę, a teraz płaska jak nigdy, ale kg mam jeszcze w bioderkach emotka a zamiast dbać o dietę to ja wcinam słodkie, nie mam silnej woli, czekam jedynie na moją mamę, by z małym została, bo chcę z kijkami chodzić
0 0

dolly

#5040266 Napisano: 25.02.2012 07:15:43
katrin22 napisał(a):

dolly napisał(a):

agusia147 napisał(a):

prałam je w 60stopniach, ale w proszku dla niemowląt, spróbuję w Persilu, może puści, a jak nie to trudno się mówi.

te dziecięce to nie spiorą, przynajmniej moim zdaniem. Zastanawiam czy one w ogóle piorą, czy to pic na wode fotomontaż
jak w 60stopniach to persil powinien sobie poradzic. Uwazaj tylko na te temperature, bo mnie szwy się porozpuszczały emotka i pokleiły ubranka emotka
0 0

Gość: szunia

#5040268 Napisano: 25.02.2012 07:19:50
katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

Moze byc ciezko emotka My przy synku stosowalismy tylko i wylacznie sliniaczki ceratkowe - nie ma klopotow z praniem - pod zlew dasz i czyste emotka zreszta gabeczka przetrzesz i blysk emotka .

Podłożyłam ręczniczek papierowy, mały kichnął, machnął ręką i wszystko na nim upaprane, a tak dobrze nam szło emotka wszamał pół słoiczka zupki i do tego właśnie marcheweczkę z Bobovity.
Muszę kupić te ceratkowe śliniaki tylko jak, jak człowiek w domu uwięziony emotka

Katrin, wypierz w zwykłym proszku i rozwieś na słońcu emotka plamy znikają, sprawdzone emotka

Beta karoten znika pod wpływem promieniowania UVA i UVB emotka
0 0

#5040269 Napisano: 25.02.2012 07:20:12
jak to możliwe, że szwy się porozpuszczały emotka
jaki teraz szajs robią eh...

szunia dzięki za radę, tyko trzeba tego słoneczka emotka
0 0

dolly

#5040294 Napisano: 25.02.2012 07:25:48
no porozpuszczały, tyle kasy się płaci za dziecięce ubranka, bo właśnie te materiały mają być atestowane i odpowiednie dla dzieci, a tu masz.
I to firmy typowo dzieciece nie jakieś szmatki z hipermarketów- zresztą czasami lepszymi jakościowo od naszych krajowych emotka
0 0

agusia147

#5040321 Napisano: 25.02.2012 07:35:34
dolly napisał(a):

agusia147 napisał(a):

dolly napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Zofia to na Żelaznej, dobrze kojarzę?
noooo ja ze spódniczkami to mniej, ale sukienki cały czas nosiłam, tak mi łydki wyszczuplały, ze nogi wygladały jak szczudła, jeszcze do tej pory tak mi zostało

Hihi mam nadzieję, że tak mi zostanie emotka Zofia na Żelaznej. Dolly ty z Warszawy??

katrin22 napisał(a):

agusia no właśnie niektóre kobitki po ciąży lepiej wyglądają. Ja miałam zawsze odstającą pupę, a teraz płaska jak nigdy, ale kg mam jeszcze w bioderkach emotka a zamiast dbać o dietę to ja wcinam słodkie, nie mam silnej woli, czekam jedynie na moją mamę, by z małym została, bo chcę z kijkami chodzić

Mnie się tez kuperek spłaszczył emotka Nie jest taki odstający. Szkoda że brzuś jak po wojnie, ale dzielnie smaruję kremem na rozstępy, może zejdą, no i skóra naciągnięta.
0 0

benasia

#5040326 Napisano: 25.02.2012 07:37:04
monika1985monik napisał(a):

grusia25 napisał(a):

no właśnie jeśli chodzi o obłożenie to ciężko wyczuć bo np. w pierwsza dobę na porodówce była tylko jedna kobieta ,która dzień wcześniej urodziła, a drugiego dnia w nocy zjechały się aż 3 kobietki i naraz rodziły ( w tym jedna bliźniaki)a ale np na KtG przychodziły kobiety do mojej sali takie z drogi .,które właśnie czekają na dniach na poród to też ich trochę było- ogólnie porodówka jest taka nieduża ale bardzo kameralna - no i dianek -poród rodzinny w Gala płatny 100-150 bo jedni mówili ,ze 100 drudzy 150 ,a akurat dzisiaj jak pytałam pielęgniarkę też mi tak powiedziała.

dianek- super ,ze jesteście już w swoim gniazdku
emotka u mnie jeszcze trochę drogi na razie domek w stanie surowym ale przykryty- teraz jak juz szczęśliwie urodze to będzie motywacja ,żeby jakoś szybciej ruszyć dalej jak tylko zdrowie i praca będzie emotka

a co do porodu - to bardzo chętnie daje Ci pierwszeństwo - teraz na Ciebie kolej a potem dopiero ja- (ja niby bym już chciała ale sie boję ,może troszkę mniej niż przedtem ale jednak na samą myśl robię w gacie emotka emotka )

Grusia super że wszystko ok emotka emotka

To skandal żeby w tych czasach kazali płacić za poród rodzinny

teoretycznie poród rodzinny jest bezpłatny ale jest tzw cegiełka i np u nas 100zł się płacilo za powiedzmy fartuch dla taty...
emotka
0 0

monika1985monik

#5040335 Napisano: 25.02.2012 07:39:39
benasia napisał(a):

grusia25 napisał(a):

no właśnie jeśli chodzi o obłożenie to ciężko wyczuć bo np. w pierwsza dobę na porodówce była tylko jedna kobieta ,która dzień wcześniej urodziła, a drugiego dnia w nocy zjechały się aż 3 kobietki i naraz rodziły ( w tym jedna bliźniaki)a ale np na KtG przychodziły kobiety do mojej sali takie z drogi .,które właśnie czekają na dniach na poród to też ich trochę było- ogólnie porodówka jest taka nieduża ale bardzo kameralna - no i dianek -poród rodzinny w Gala płatny 100-150 bo jedni mówili ,ze 100 drudzy 150 ,a akurat dzisiaj jak pytałam pielęgniarkę też mi tak powiedziała.

emotka u mnie jeszcze trochę drogi na razie domek w stanie surowym ale przykryty- teraz jak juz szczęśliwie urodze to będzie motywacja ,żeby jakoś szybciej ruszyć dalej jak tylko zdrowie i praca będzie emotka

a co do porodu - to bardzo chętnie daje Ci pierwszeństwo - teraz na Ciebie kolej a potem dopiero ja- (ja niby bym już chciała ale sie boję ,może troszkę mniej niż przedtem ale jednak na samą myśl robię w gacie emotka emotka )

teoretycznie poród rodzinny jest bezpłatny ale jest tzw cegiełka i np u nas 100zł się płacilo za powiedzmy fartuch dla taty...
emotka

To co ten fartuch ze złota
emotka masakra ja jak rodziłam to zachęcali do porodów rodzinnych i ani grosza za to nie brali
0 0

benasia

#5040337 Napisano: 25.02.2012 07:39:50
grusia napisał(a):

O polecam takie jak ten http://www.urwis....ratki-w-sloniki.html

mam taki podobny ale na razie używamy takie co są na szyję a pod spodem podszyte ceratą - kilka dostałam gratis w sklepie dziecięcym emotka
0 0

leoniu

#5040341 Napisano: 25.02.2012 07:40:38
szunia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

Moze byc ciezko emotka My przy synku stosowalismy tylko i wylacznie sliniaczki ceratkowe - nie ma klopotow z praniem - pod zlew dasz i czyste emotka zreszta gabeczka przetrzesz i blysk emotka .

Podłożyłam ręczniczek papierowy, mały kichnął, machnął ręką i wszystko na nim upaprane, a tak dobrze nam szło emotka wszamał pół słoiczka zupki i do tego właśnie marcheweczkę z Bobovity.
Muszę kupić te ceratkowe śliniaki tylko jak, jak człowiek w domu uwięziony emotka

Katrin, wypierz w zwykłym proszku i rozwieś na słońcu emotka plamy znikają, sprawdzone emotka

Beta karoten znika pod wpływem promieniowania UVA i UVB emotka

Szunia - tylko gdzie to słońce...
0 0

benasia

#5040353 Napisano: 25.02.2012 07:43:28
dolly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

dolly napisał(a):

agusia147 napisał(a):

te dziecięce to nie spiorą, przynajmniej moim zdaniem. Zastanawiam czy one w ogóle piorą, czy to pic na wode fotomontaż
jak w 60stopniach to persil powinien sobie poradzic. Uwazaj tylko na te temperature, bo mnie szwy się porozpuszczały emotka i pokleiły ubranka emotka

a nie zgodzę się bo ja używam Dzidziusa - w 40stopniach prałam i jabłuszko sloiczkowe spral świetnie z białej koszulki i śliniaka, nawet jak mały troszkę poplamił body od kupki to świetnie wyprało -więc jestem zadowolona emotka
0 0

#5040358 Napisano: 25.02.2012 07:45:02
benasia, ale marcheweczka to już hardcore ;/ emotka ciężko sprać.
0 0

benasia

#5040363 Napisano: 25.02.2012 07:46:06

benasia napisał(a):

grusia25 napisał(a):

emotka

To co ten fartuch ze złota
emotka masakra ja jak rodziłam to zachęcali do porodów rodzinnych i ani grosza za to nie brali

no widzisz weszly przepisy że porody rodzinne za darmo więc kasują za coś innego a jak nie zapłacisz to nie ma rodzinnego...
0 0