Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Kobitka ma mi dziś wysłać, zobaczymy co przyjdzie.
A mnie dziś głowa boli
Śnieg stopniał i zgnita pogoda.
fryteczka
Postów 4264
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
jakie to piękne jak mozna pospac w nocy
teraz mały usypia w bujaczku a ja wystawiam ciuszki na allegro
mozecie poogladac
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pochwalę się swoimi pociechami
Gość: dianek
łooo, niezłe słodziaki
ciekawe jak nasz Bernardzik będzie wyglądał...
a ta btw - ogród nam zasypało... normalnie nagle 10cm śniegu znikąd
i jutro mąż ostatni dzień w pracy... później 6 dni urlopu i później nicość... niby się cieszę, bo już nie chciał pracować w tej firmie i tak miał zmieniać pracę...a z drugiej strony jakoś tak smutno... albo mi się jakoś tak wydaje tylko... chyba mam jakiś dziwny dzień... fascynują mnie sople, które porobiły się na ogrodzeniu...
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słodziaki
ale fajni! przystojniacy
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Śliczniutkie maluchy
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj mamusia, ale masz pomysły.
beniaminowa nie grzesz kobieto! śliczny jest i ma normalną główkę, a wierz mi, że jakby miał dużą to rzuciłoby mi się w oczy.
Ja nie wspomnę jaką Kubuś miał po CC głowę
Mój ma małe uszy, ale za to tak dziwnie mu odstają, ale nieznacznie
ale miałam dziś migrenę, aż mnie mdliło i dudniło w głowie, dopiero teraz wzięłam paracetamol i mi przeszło. Pęcherz też mam przeziębiony bo bolał i siku często, ale wzięłam tablety i przechodzi.
Kobiety plamienia zamiast okresu są normalne po porodzie. Miałam w styczniu normalny okres, a teraz miałam lekkie plamienia
jola29k
Postów 2312
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jola29k
Postów 2312
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ona pisała do mnie pytała się o moją mała wczesniaka (31 tyg. 950 gr.) też się martwiła że nie donosi ciąży
zmartwiły mnie te bardzo minimalne plamienia, to tak jakby lekko brązowawy śluz a ból jak na okres, a pojawiło się to w dniu spodziewanej miesiączki, mam nadzieję, że to normalne jest, bo jak nie to jadę do gina
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrin po pierwszym porodzie też tak miałam... Raz okres, raz małe plamienie a czasem w ogóle brak. Zazdroszczę dziewczynom które nie mają okresu przez cały czas karmienia, też bym tak chciała
UFFFFF, poczułam ulgę
ja bym chciała albo mieć, albo nie, a nie takie byle co
Nawet tabletek nie jem, żeby nie zaburzać, a tu i tak już zaburzony!
Widziałam dzidziolka agusi na FB, ale wielki i słodki
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi się nie unormowało bo byłam w drugiej ciąży jak jeszcze karmiłam, ale pamiętam że najgorsze było pierwsze pół roku... A Ty jeszcze karmisz w nocy tak?
Gość: bibianna