Konkursowiczki w ciąży

staszek

#5050118 Napisano: 02.03.2012 03:43:19
Listy leków refundowanych zmieniają się teraz co 2 miesiące, więc wszystko może się jeszcze zdarzyć emotka
0 0

Gość: grusia

#5050121 Napisano: 02.03.2012 03:44:29
staszek napisał(a):

Listy leków refundowanych zmieniają się teraz co 2 miesiące, więc wszystko może się jeszcze zdarzyć emotka

Ale poki co mleko kupic trzeba a schodzi ok 10 miesiecznie emotka
0 0

Gość: katrin22

#5050139 Napisano: 02.03.2012 03:55:20
grusia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

Katrin ile placilas za mleko ?Podobno zmienila sie odplatnosc i zamiast 7 kosztuje 13 zl.

No co Ty? emotka to fest! Ja zawsze 7zł, ale kupowałam z 1.5 tygodnia temu. A mam już tylko 3 puszki emotka

No niestety zmienili refundacje od wczoraj. Przywrocili refundacje na Nutramigen kosztem naszego mleczka emotka

Z dwojga złego, wolę dawać Pepti za 13zł niż Nutra coś tam za 7zł emotka
Darowaliby już chorym dzieciom emotka

Ale co mnie dziś pocieszyło to paczka z allegro za 30zł a wysyłka była gratis!

Śpiworek z Abrakadabra Nówka
Czapeczka taka uszatka z misia polska Nówka
Butki (za małe niestety)- Nówka
Przecudny sztruksowy biały garniturek Nówka
i do tego ręcznie zrobiony krawacik
Wszystko piękne, pachnące, wyprasowane i normalnie jak nowe i mało tego - POLSKIE emotka emotka
0 0

agusia147

#5050148 Napisano: 02.03.2012 03:58:02
dianek napisał(a):

eh, ale zmięta dzisiaj jestem... od rana nie mam siły na nic - siedzę albo leżę - nawet leżenie mnie męczy emotka
a młody się pcha, czuję że powinnam chodzić i chodzić, szyjka boli jak chodzę, ale kruca nie mam siły... jeszcze się boję że jak zacznę chodzić to dzisiaj zacznę rodzić i jak ja dzisiaj miałabym rodzić jak ledwo przed komputerem mam siłę siedzieć...

Weź rodź już emotka Bardziej wypoczęta szybko nie będziesz emotka
0 0

#5050151 Napisano: 02.03.2012 03:59:30
0 0

#5050154 Napisano: 02.03.2012 04:00:25
agusia147 napisał(a):

dianek napisał(a):

eh, ale zmięta dzisiaj jestem... od rana nie mam siły na nic - siedzę albo leżę - nawet leżenie mnie męczy emotka
a młody się pcha, czuję że powinnam chodzić i chodzić, szyjka boli jak chodzę, ale kruca nie mam siły... jeszcze się boję że jak zacznę chodzić to dzisiaj zacznę rodzić i jak ja dzisiaj miałabym rodzić jak ledwo przed komputerem mam siłę siedzieć...

dianek chodź jak najwięcej, urodzisz w niedzielę i dziecko będzie miało szczęście w życiu emotka
0 0

agusia147

#5050161 Napisano: 02.03.2012 04:08:10
katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

dianek napisał(a):

dianek chodź jak najwięcej, urodzisz w niedzielę i dziecko będzie miało szczęście w życiu emotka

Ehh a moje sobotnie emotka
0 0

Gość: dianek

#5050166 Napisano: 02.03.2012 04:08:56
a czemu jak w niedzielę to będzie miało szczęście? emotka

wystawiam jakiegoś sprzęta na allegro jeszcze i biorę się za sprzątanie

może wieczorem wyciągnę męża jeszcze na spacer do ikei
0 0

cudaczek121

#5050167 Napisano: 02.03.2012 04:10:08
katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

dianek napisał(a):

Ja się urodziłam w niedzielę i myślę,że mimo wszystko mam w życiu farta,ale ponoć urodzeni w niedzielę są leniwi i u mnie to się niestety sprawdza
emotka
0 0

agusia147

#5050220 Napisano: 02.03.2012 04:41:38
cudaczek121 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

dianek napisał(a):

Ja się urodziłam w niedzielę i myślę,że mimo wszystko mam w życiu farta,ale ponoć urodzeni w niedzielę są leniwi i u mnie to się niestety sprawdza
emotka

Ja się urodziłam w czwartek i też na brak farta nie narzekam emotka A lenistwo większe mam niż ci urodzeni w niedzielę emotka
0 0

#5050325 Napisano: 02.03.2012 05:50:52
cudaczek121 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

dianek napisał(a):

emotka

Hihih, e tam zaraz leniwi, ja się w środę urodziłam i wszystko u mnie po środku, chociaż ostatnio mam szczęście emotka
0 0

benasia

#5050335 Napisano: 02.03.2012 05:56:51
grusia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

Katrin ile placilas za mleko ?Podobno zmienila sie odplatnosc i zamiast 7 kosztuje 13 zl.

No co Ty? emotka to fest! Ja zawsze 7zł, ale kupowałam z 1.5 tygodnia temu. A mam już tylko 3 puszki emotka

No niestety zmienili refundacje od wczoraj. Przywrocili refundacje na Nutramigen kosztem naszego mleczka emotka

oj narzekacie, inne dzieci które biorą nutramigen też potrzebują refundacji bo to mleko było o wiele droższe niż wasze.
nasz co prawda pije normalne ale też już lekarz chciał mu zmienić na nutramigen i orientowałam się że kosztuje baaardzooo dużo.
0 0

benasia

#5050346 Napisano: 02.03.2012 05:59:26
grusia napisał(a):

staszek napisał(a):

Ale poki co mleko kupic trzeba a schodzi ok 10 miesiecznie emotka

oj tam u nas schodzi podobnie z tym że nasze mleko kosztuje w PROMOCJI 23zł mała puszka a bez promocji nawet powyzęj 30zł. emotka
0 0

benasia

#5050348 Napisano: 02.03.2012 06:01:43
katrin22 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

dianek napisał(a):

emotka

Hihih, e tam zaraz leniwi, ja się w środę urodziłam i wszystko u mnie po środku, chociaż ostatnio mam szczęście emotka

ty chyba katrin we wtorek urodziłaś, bo ja w środę emotka
0 0

benasia

#5050351 Napisano: 02.03.2012 06:02:50
a tak z ciekawośći katrin ważyliście ostatnio Kubusia?
0 0

#5050352 Napisano: 02.03.2012 06:04:00
benasia ja rozumiem, ale jak każda matka patrzę na moje dziecko emotka i na swoje korzyści.
Ja napisałam, że wolę płacić 13zł za Pepti, niż 7zł za Nutramigen, bo Nutramigen tu już hardcore.
A uwierz mi, że zapłaciłabym jeszcze więcej za mleko byleby mały nie miał tej alergii.
Chodzi o to, że dzieci chore powinny mieć zniżki na takie mleko, czy to na Pepti czy na Nutramigen.
0 0

#5050353 Napisano: 02.03.2012 06:05:29
benasia napisał(a):

a tak z ciekawośći katrin ważyliście ostatnio Kubusia?

Miałam dziś ważyć, ale zapomniałam. Klucha już z niego. Jutro go zważymy, bo sama jestem ciekawa.
A Mikuś ile waży? emotka
0 0

#5050358 Napisano: 02.03.2012 06:07:50
benasia no nas dzieli jeden dzień emotka
Udany był ten październik.

0 0

benasia

#5050371 Napisano: 02.03.2012 06:17:53
No Mikusia ważyliśmy wczoraj to ważył 7,600kg - więc też duży chłopczyk, a jestem ciekawa ile Kubuś bo w sumie 1 dzień różnicy emotka
0 0

#5050377 Napisano: 02.03.2012 06:22:44
benasia napisał(a):

No Mikusia ważyliśmy wczoraj to ważył 7,600kg - więc też duży chłopczyk, a jestem ciekawa ile Kubuś bo w sumie 1 dzień różnicy emotka

Jutro dam znać emotka Myślę, że mniej waży, bo Twój urodził się już spory emotka Mój 3300, a Twój 3700 jak pamiętam emotka
0 0