Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To całkiem normalne, że po szaleństwach są chwile spokoju
Gość: dianek
lekarz tylko kazał pilnować czy w tych spokojnych dniach maluch się choć trochę rusza rano i wieczorem
Bernard zazwyczaj w tych chwilach spokoju miał wzmożoną czkawkę więc nie musiałam się wysilać z pilnowaniem czy wszystko ok
Gość: grusia
Gość: mooniq82
Gość: katrin22
spokojnie moonig82
Ja też się bałam, że coś nie tak, ale zazwyczaj pomagało coś słodkiego, albo leżenie na wznak z ręką na brzuchu, wtedy zawsze coś poczułam
grusia to macie lepiej, u nas niby też inny korytarz, ale wszystko połączone i zarazki fruwają. Pocieszam się tym, że na razie to przeziębienie, a Kubusiowi nic nie jest, już nie kaszle i nie trzeba czyścić noska często,wystarczy raz czy dwa razy na dzień.
Mały dostał probiotyki i jakiś roztwór na perystaltykę jelita i pomaga, codziennie rano jest fajna kupa, a co za tym idzie, mały ma wilczy apetyt
W nocy wciągnie 3 razy po 100ml, a kiedyś to max 150ml było i niestety już trzeba częściej wstawać, ale pocieszające jest to, że mały je na śpiąco, potem beknie i z powrotem do wyrka i śpi. A rano nie wiem jak on to robi, ale nie leży wzdłuż łóżeczka tylko w poprzek
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mały zapisany do przychodni, z tym, że lekarzy mało w niej w tej chwili bo są na urlopach... No a położna stwierdziła że to nie jej rejon i nie przyjdzie... Myślałam raczej o wizycie u pediatry ale prywatnie.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mojego kładę na boczku wieczorem zazwyczaj którymś, patrzę w nocy beczy a tu on na brzuchu leży
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też tak się bałam ok 32 tyg co brzuszek mi twardniał i czasem nie czułam ruchów, kiedys to ze strachu jak nic nie pomagalo by maly sie ruszyl pojechałam do szpitala i robili usg i przypisali mocniejsze leki na brzuszek.
a co do spania to mały zawsze śpi w swoim łózeczku w nocy -od poczatku nie spał z nami i uważam że to najlepsze rozwiązanie
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny może mam głupie pytanie, ale jak długo krwawiłyście po porodzie? U mnie drugi tydzień leci, a krwawienie takie, że dalej używam podpasek poporodowych... Czy iść z tym do gina? Nie chcę robić z siebie debilki jeśli to normalne.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja 8 tygodni mocnego krwawienia przez cały ten okres tylko podkłady bo podpaski nie dawały rady.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok, uspokoiłaś mnie. Mi schodzi dziennie opakowanie podkładów... Nie wyobrażam sobie tylu tygodni krwawienia... Normalnie brzydzę się siebie ;(
No co Ty?
U mnie jakoś 3 tygodnie, ale lekkie krwawienie, używałam zwykłych podpasek.
Też w szpitalu najbardziej mi leciało.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W szpitalu to rzeź była... Ja straciłam podczas porodu prawie litr krwi, chcieli mi przetaczać, z łóżka kilka dni było ciężko wstać, a przez pierwsze dwa nie mogłam telefonu w ręku utrzymać.
Gość: dianek
a młody się pcha, czuję że powinnam chodzić i chodzić, szyjka boli jak chodzę, ale kruca nie mam siły... jeszcze się boję że jak zacznę chodzić to dzisiaj zacznę rodzić i jak ja dzisiaj miałabym rodzić jak ledwo przed komputerem mam siłę siedzieć...
No niestety zmienili refundacje od wczoraj. Przywrocili refundacje na Nutramigen kosztem naszego mleczka
jorunn2010
Postów 664
Data rejestracji 15.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie krwawienie po cc było znośne, ale pierwsza miesiączka po porodzie... masakra, jak z zażynanej świni. Nie życzę Wam tego, moje znajome na szczęście aż tak nie miały. Okres dostałam 4 miesiące po porodzie, z tym że bardzo krótko karmiłam piersią. Po dwóch cyklach mi się unormowało i mam teraz regularnie, niezbyt obficie i bezboleśnie