Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rachel
Ja miałam w 3 miesiącu wysypkę i poszłam do internisty. powiedział ze wapno można pic spokojnie kazał tylko powiedzieć w aptece ze to dla kobiety w ciązy (zeby dawka nie była za duża). Ja z obawy przed tym wapnem piłam jedną tabletkę co drugi dzień, ale potem mój ginekolog powiedział ze niepotrzebnie sie martwiłam wapno w małych dawkach mozna. Nie wolno za to żądnych maści na uczylenia ani innych tabletek
Gość: katrin22
Z tego co pamiętam nie bardzo można pić wapno. Ja też miałam uczulenie, myślałam, że stopy i dłonie zadrapię na śmierć, ale pomógł PUDER W KREMIE i zmiana diety, dużo wody. Zapewne masz na coś uczulenie, pomyśl co ostatnio podjadałaś
Na rozstępy nie ma już pomocy, jak wyskoczą to po ptokach, trza je pokochać, moje są takie kochane
Gość: nineczka17
Gość: grusia25
to odpuszczę to wapno w takim razie - ehh co ja jadłam ostatnio wszystko - końcówka ciaży a ja ciągle głodna chyba ze stresu konia z kopytami bym zjadła
Jak wypijesz 1 tabletkę rozpuszczoną w wodzie to na pewno się nic nie stanie.
w aptece kup sobie puder w kremie (5zł) i smaruj, on łagodzi swędzenie, daje uczucie zimna z miętą i bezpieczny w ciąży.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja w ciąży na koniec jadłam płatki czekoladowe z mlekiem i pamiętam że też chyba dżem truskawkowy z łowicza
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: grusia25
tak katrin22 jadłam truskawkowe i brzoskwiniowe,wczoraj na kolacje znowu jadłam i właśnie w nocy mi drugie udo zesypało:(( wiec może faktycznie te dżemy. Wygonię męża do apteki jak wróci z pracy po ten puder.
dzieki za pomoc wszystkim
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam plamki jak się gdzieś lekko drapnęłam, czasem nawet puchło, a to była pokrzywka ciężarnych. Skóra pod wpływem hormonów robi się bardzo wrażliwa. Też polecam ten puder z apteki
Właśnie! Może to zwykła pokrzywka ciężarnych, ona jest nie groźna i mija wraz z rozwiązaniem
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój bardzo marudzi ok 18 już 3 dni tak było, myslałam wczoraj że skoro obudził się przed 17 to wytrzyma do spania na noc o 20, a on taki cyrk dał że szok
musiałam go uśpić o 19 na drzemkę i dopiero potem kąpiel, jedzenie i spanie.
a w dzień to zależy od dnia, róznie bywa.
mój do 18.00 marudzi, potem mycie, piżamka, mleko i około 19.30 spokój, ale do 18.oo masakra
o 18.30 spokój
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u nas ok 19 mycie, potem pidżamka, mleczko +troszkę kaszki/kleiku łyżeczką, i spanko o 20.
a dziś jaki kochany ten mój synek
śpi ślicznie aż muszę go obudzić na jedzonko, i po raz pierwszy jadł dziś zupkę marchewkową z ryżem z hippa i mu bardzo smakowała
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dziś byliśmy u Pani doktor po skierowanie na bioderka, mały ma trądzik niemowlęcy, ale na szczęście powoli mu schodzi. A tak poza tym chłop jak dąb, waży 5300 a ma 3 tygodnie. Pani doktor stwierdziła, że umiejętności ma mniej więcej jak 3 miesięczne niemowlę, a nie jak 3 tygodniowy maluch, i się śmiała żebyśmy się nie zdziwili jak za 2 miesiące zacznie od razu raczkować
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: marielu
http://www.domwsc...2011/06/Strzelec.jpg
fajne macie te dzieciowe problemy
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pani kochana, ja się wychowałam w stajni i bez podtekstów - nie takie konie widziałam
A posiadanie dzieci to poza wielkim szczęściem, to taki nieustający, atawistyczny lęk w sercu
Gość: grusia
No prosze to co takiego potrafi ? Ty juz na wesele zbieraj