Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: agasiam
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak zapiszesz to zdaj relację
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem warto! Moja siostra cioteczna chodzi ze swoim synkiem i jest bardzo zadowolona, młody wcale nie boi się wody, pływa, generalnie rewelacja.
Na moim zadupiu nie ma takich kursów niestety, po prostu chodzę z córeczką na basen, żeby się popluskała i albo bawi się w brodziku, albo jest u mnie na rękach, za nic nie chce nawet brody zamoczyć...
Jakby u mnie były organizowane takie zajęcia to bym się nie zastanawiała ani minuty
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też chciałam z synkiem chodzić zwłaszcza że karnet na basen mieliśmy ale on m 4 i pół miesiąca a u nas na basenie woda jest chlorowana a nie ozonowana i trochę się boję o bakterie, uczulenie, grzybice czy coś itp.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: katrin22
Wiosną coś wymyślimy, może nie kurs, ale jako takie miłe spędzenie czasu.
grusia już 3 dni wow! Ostro, że tylko Bebiko. My za tydzień szczepionka to popytam co i jak.
joan
Postów 18706
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gość: grusia
Poki co czekam na rozwoj wydarzen ale nic nie zapowiada zebysmy wrocili do pepti. W razie w mamy jeszcze 2 puszki kupione i recepte na kolejne 2
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o super pomysł -u nas właśnie spa z basenem otwierają
zreszta my i tak sami chcielismy się bawić bo kursu takiego u nas nie ma.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byłam raz i w życiu więcej nie poszłam więc ja jestem przeciwna temu u nas wyglądało to tak że zajęcia były prowadzone przez Panią która na 1 zajęciach kazała zanurzać całe dziecko do wody
i różne dziwne ćwiczenia i te biedne dzieci zamiast cieszyć się i oswajać z wodą to jak tylko widziały że zbliżają się do basenu to tak strasznie płakały że aż serce się krajało a do tego naprawdę kupę kasy to kosztowało. Ja chodziłam z synkiem na basen od 5 miesiąca ale nie na zajęcia tylko że tak powiem na własną rękę i małego powoli oswajałam z wodą i świetnie się bawiliśmy
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno każdą zmianę mleka trzeba skonsultować z pediatrą. A nie miał problemów z brzuszkiem? U nas w szpitalu dzieci dostawały właśnie Enafamil i był wrzask. Mój je pił tylko przez ten czas jak byłam unieruchomiona a i tak biedny płakał
Gość: kotek11
jesli macie mozliwosc idzcie do DOBREJ SZKÓLKI... i nie bojcie sie wody chlorowanej
Gość: katrin22
Płaciłaś 100% za puszki?
Fajnie, że jesteście na dobrej drodze, u nas zobaczymy co i jak. Za tydzień szczepienie to się okaże co powie lekarka.
A zapytam z ciekawości ile kosztują badania na alergie ?
beniaminowa Ty pisałaś, że mleko krowie uczula bardziej niż modyfikowane? Bo ja jak zjem sobie więcej białka niż norma wcześniejsza to mały na klatce lekko obsypany, ale znika po 2 dniach. Tylko ja karmię ze 2 razy w nocy to mały nie ma kontaktu non stop z moim mlekiem.
Gość: allice
Mój synek w szpitalu dostawał Enfamil i dostaliśmy też przy wypisie puszkę do domu, a że krótko karmiłam piersią to mały w sumie od narodzin dostawał to mleko aż do 6 miesiąca i nie miał żadnych problemów z brzuszkiem. Potem przeszliśmy na NAN, a teraz jak mały ma już ponad 2 latka to jak ma ochotę to dostaje Bebiko lub Nestle Junior.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój Mikołaj dostawał już w szpitalu Enfamil, potem my jak dawaliśmy rózne mleka to były niewypały jedynie Enfamil okazał się najlepszy i dlatego przy nim zostaliśmy. Małemu smakuje i nie ma żadnych problemów, wręcz przeciwnie jak był malutki dopiero na Enfamilu problemy brzuszkowe przeszły prawie no i oprócz kolek ale i te były lżejsze już.
Ale dostaje Enfamil normnalny a nie dla alergików oczywiście, bo tamten jest okropny podobno.
Tak bo zaswiadczenie od dermatologa jest niewazne ( podobno nie moze juz wystawiac ).A ze innej podkladki nie mielismy to musiało byc na 100% - badania z krwi na jeden alergen ok 40-45 zl u nas ( mielismy robic conajmniej na mleko, kazeine i chyba na soje ) plus wizyta u alergologa 150 zl .Zeby bylo smiesznie niektorzy wystawiaja zaswiadczenie tylko na 3 miesiace.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie dlatego jak skończy 6 miesiecy dostanie jeszcze z 4 -6 puszkek Enfamil 2 a potem chce spróbowac inne, ale napewno nie Bebiko bo to mielismy 1 i wg to jest najgorsze mleko z wielu jakie próbowaliśmy.