Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
U nas jest tak, że jak wyciągnę gondolę to mam jeszcze zabudowany wózek, ale ta gondola u nas jest miękka taka jak nosidełko tylko,że na leżąco.
Po wyciągnięciu tego nosidła też mam jakby spacerówkę na leżąco, ale dałam kocyk pod spód. Wychodzi na to, że mamy inne po prostu wózki, mój starego typu, bo ma już 3 lata.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego ja wybierałam wózek który ma dużą gondolę by mały w nim pojeździł trochę zanim urośnie, bo gondola jest stała ale mi się takie podobają
ale Mikuś rośnie jak na drożdzach i cóż oby do Wielkanocy się mieścił a potem się pomyśli. Bo póki co mimo że spacerówkę mam też na płasko możliwość to boję się bo jednak mniej osłonięta a on mały jest jeszcze no i nie siedzi sam stabilnie, więc lepiej na leżąco pognieździć się jeszcze w gondoli.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Myślałam nad tym, bo teraz gotuję zupkę na dwa dni. Wygodniej byłoby zagotować, potem podgrzać i gotowe, ale jakoś nie mam teraz czasu, bo mały do 18.00 taki marudny, że nic nie zrobię, a jak zaśnie to już nie mam siły. My mamy już zamrożonego, po poporcjowanego młodego królika, ale mam zamiar gotować go jak may skończy 5 miesięcy. Teraz gotujemy zupki, np. ryżowa z marchewką albo ziemniak, marchew, pietruszka i do tego manna albo ryż. Do każdej zupki dodaję łyżkę lub dwie deserku z Bobovity Jabłko ze słodka marchewką, bo inaczej Kubuś nie zje.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jak gotowałam zupki to mroziłam, ale taka pasteryzacja też się wydaje być ok...
Dziewczyny już mi lepiej... Ufff... Jeszcze boli ale mogę już prawie normalnie funkcjonować. Jak długo trwa takie zapalenie? Będzie gorzej czy jak już jest lepiej to się nie pogorszy? Boję się trochu nocy, bo mały może akurat spać dłużej a ja wolałabym przystawiać jak najczęściej... No i jak tu teraz spać na boku?!
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to wszystko zależy, jak poważne było zapalenie.
Ja miałam od 3 - do nawet 10 dni
współczuje, bo pamiętam jakie to cierpienie.
A masz gorączkę ?
Myślę, że będzie lepiej, bo odblokowałaś kanaliki. Nie bój się spać dłużej, może dla pewności nastaw budzik i zobaczy czy wszystko Ok z piersiami,
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no jasne ja też chcę to zrobić około wakacji bo czasu teraz nie mam, a poza tym musze słoiczki opóżnic po deserkach i obiadkach.
Króliczki swoje są to no problem
no i mały będzie wystarczająco duży by jeść.
Tak myślałam tak zrobić jakiś zapas bo wiadomo dziecko nie zje dużo a po co robić co chwila, zrobię raz na jakiś czas i potem będę otwierać słoiczki z moimi gotowymi obiadkami, ale jak pisałam to dopiero latem
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój tylko na spacerze śpi w wózku, w dzień 2 drzemki w łózeczku ok 40minut każda, +spacer i czasem jeszcze wieczorem drzemka. Spać idzie codziennie ok 20 w swoim łóżeczku.
Gość: emilka1705
ja robiłam tak przy starszej i świetnie się sprawdzało. Tylko nie w słoiczkach po zupkach bo one puszczały. W sam raz były po przecierze pomidorowym.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no fakt ciężko się zakręcają ale mam nadzieję ze się uda bo nie mam po koncentracie i to nie taką ilość jaką zamierzam zrobić
ooo:) właśnie doczytałam, że Kasia też to zauważyła.
u mnie w 90% jednak zupki w tych słoiczkach się psuły. Nawet całej serii dżemów się w ten sposób pozbyłam.
Asiu, ja już obczaiłam te słoiczki
benasia z 10 słoiczków na pewno skombinujesz
Na początek myślę, że tyle wystarcza, by spróbować.
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno... Nie mierzyłam ale miałam straszne dreszcze było mi zimo ale się pociłam jak mysz... Teraz już dużo lepiej, plecy mam mokre ale tragedii nie ma. I głowa mi pęka...
10 dni?!
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hm... wiec na darmo zostawianie ich i mycie... a te od soczków też takie nie wytrzymale?
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo dużo nie rób
Od soczków wg mnie są wytrzymałe. Ja zbieram słoiczki po papkach do przypraw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jeszcze mam pytanie myjecie osobno włoski dzieci szamponem?
ja Mikusia myję póki co całego w balneum olejku do kąpieli i włoski też, ale myślałam o szamponie z Hippa.