Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no mój taki duży 8kg i 4 i pół miesiąca ma
ale nie gruby, podwójnego podbródka nie ma tylko dlugi jest
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: katrin22
To tak jak mój, długaśne ma nogi po ojcu chyba.
dianek powodzenia z laktacją! I fajnie, że poród lajtowo poszedł
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
no i już rozumiem czemu mój lekarz mówi o porodzie sn jako tym ludzkim porodzie - o 22 byliśmy już na normalnej sali, synka mi zabrali tylko na 15 min na badania i ubieranie (był przy tym mąż), do rana sama się nim opiekowałam, a rano jak mąż przyszedł to już spacerki, prysznice i w ogóle zabawy z młodym
a babeczki po cc biedne ruszyć się nie mogły, kroplówki jakieś, cewniki, bidule...
eh, młody znów coś ciamka na jedzenie... żarłok...
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Diana - młody żarłoczny
ciekawe, czy będzie tak dokazywał na żywo, jak wcześniej
Gość: mooniq82
To prawda, że dochodzi się dłużej do siebie, ale nie jest źle
Na drugi dzień ledwo, bo ledwo, ale poszłam pod prysznic z pomocą położnej, bo mi się w głowie kręciło.
Jeśli poród przebiega bez komplikacji i potem też jest wszystko dobrze, to wiadomo, że lepiej siłami natury urodzić.
Skoro nie wysłała Cię do szpitala, to znaczy, że wszystko OK
Odpoczywaj dużo i nie stresuj się
Gość: mooniq82
o szpitalu nic nie mówiła, leków też nie zapisała, kazała tylko wypoczywać
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Diana z tym odsypianiem możesz mieć ciężko, wiem po sobie, ja odsypiam troszkę w dzień kiedy mały śpi i gdyby nie ta godzina czy dwie w dzień to chyba bym padła na ryj, zwłaszcza, że noce są najgorsze. Zawsze mnie zastanawiało jak działa balonik
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
TO odpoczywaj bo lepiej odpoczywać niż brać potem leki jak by mocniej bolał lub twardniał.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz co, jak sie szyjka bardzo nie skróciła, to nie powinno byc problemów, ale poleżeć przez kilka dni proponuje, skoro powiedziała, zebys się oszczędzała no i... pozytywne myslenie
Gość: rachel
Ja też tak miałam, i w sumie mam do tej pory. od 32 tygodnia lekarz powiedział ze szyjka sie skraca i w sumie kazał się oszczędzać. Nie wiem czy pomogło ale jest 37 tydzień i dotrwałyśmy/ Teraz walczymy o wiecej czasu. W piątek powiedział ze wg niego w ciągu 2 tygodni sprawa się rozwiąże i na bank na następną wizytę nie przyjdę. Chcę mu zrobic psikusa i w sumie uważam na siebie, ale z drugiej strony jest sporo tematów do zrobienia. Na pewno powinnaś więcej leżeć i z własnego doświadczenia wiem że czeste schylanie i podnoszenie ciężkich rzeczy i rąk do góry nie służy...
Ja panicznie boję się porodu ale też cały czas sobie powtarzam i małej że im dłużej est w środku tym lepiej dla niej! Swojemu maluszkowi też tak mów:))) Nie ma jak u mamy i odpoczywaj ile się da!!! Ponoć później nie ma czasu na odpoczynek
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ponoć bo czasu brak, a dosypia się w ciągu dnia
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no mnie też tak bolał i to mocno i miałam leżeć i brałam leki i w 36 tyg przestałam brać a równo w 37 już urodził się Mikołajek -bez nie wiem ile by się dalo nosić go bo bardzo mi twardniał brzuch, bolał i nie czuc było aż ruchów małego przez to i też się zaczęło ok 32 tyg.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bardzo do tyłu i przysypiam nawet na siedząco ostatnio.
Gość: emilka1705
Ja karmiąc przysnęłam
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przepraszam co robisz?
Ty nie lataj teraz ze szmatą, tylko odpoczywaj, bo to nie jest tak, że już wszystko możesz, bo się świetnie czujesz. Ja Cię straszyć nie będę, ale odpuść to ogarnianie