Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na ustach i w środku. Te na ustach już trochę przyschły ale za to nie mogę się ani uśmiechać ani szeroko otwierać, te w środku pieką i nie mogę nic zjeść
ziolko
Postów 10410
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój mąż miał jakieś różowe wykwity na dłoniach i dalej na rękach a to z powodu opryszczki wargowej
skoro pękają, to smaruj - wazeliną, kremem nivea, pomadką ochronną (ale nie cała, tylko zdrap odrobinę, żeby nie zakazić reszty pomadki)
ziolko
Postów 10410
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie chcesz chyba, żeby wirusy przeniosły się dalej??
więc niestety albo małego będzie bolał brzuszek (a może nie będzie tak źle?) albo go odstawisz na czas leczenia
ile on ma m-cy?
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ma 7 tygodni... Mąż już przyniósł wieści. Mogę stosować ale 2x800mg. Czyli o połowę mniej. A pani doktor powiedziała że najwyżej będzie go bolał brzuszek, i tak go boli więc myślę że nie będzie tak źle.
Też bym to cholerstwo wolała wyleczyć niż co chwila się z tym męczyć
Do smarowania mam Vratizolin a jak będą bardzo pękać to wazeliną posmaruję.
ziolko
Postów 10410
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bierz te leki, skoro możesz brac i zdrowiej szybko
Gość: allice
Gość: dianek
Berni ma strasznie długie, już połowę ponadłamywał i nie wiem co z tym zrobić
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno trzeba poczekać parę dni. Pierwszemu obcięłam zaraz po powrocie ze szpitala, a drugiemu po 5 dniach. Strasznie się chłopaki drapali po buźce, a poza tym zahaczali o pieluchę, kocyk i bałam się że sobie coś zrobią...
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja w szpitalu po ok 4 dniach obcięłam pierwszy raz
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: dianek
Gość: agasiam
Gość: katrin22
Zazdroszczę
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie... Tez zazdroszczę
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja olałam swoją, przemywając tylko bo zaraz zejdzie przeniosła mi się na brodę i miałam taką masakre, ze co zjadłam/mówiłam itp to mi wszystko pękało.
Teraz już jest lepiej tak jak pisałam smarowałam spirytusem zalicylowym (najpierw zrywałam strupek jak był luźny) a później smarowałam maścią, tą o której wczoraj pisałam. Teraz całe szczęście zaczyna się goić i mam nauczkę, żeby odpoczątku leczyć to draństwo.
A załapałaś pewnie też od tego, że jesteś osłabiona, u mnie zdarza się raz na kilka lat, ale ostatnio dużo chorowałam i przypałętało się
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet dwóch lekarzy kazało brać. Biorę. Chciałabym to wyleczyć ale można tylko uśpić
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratki ale nie za wcześnie ?mi w 21 tyg tez powiedziała ginka,że chyba dziewczynka,a ty chyba już masz synka,nie? Chyba ,że pomyliło mi się
Gość: rachel
wow rzeczywiście szybko ja się dowiedziałam też coś po 20 tygodniu i też nie było do końca wiadomo, az do 30 tygodnia.
agasiam bardzo zazdroszczę morza...cudownie by było pochodzić po plaży.
u mnie z chodzeniem coraz ciężej, ale mimo to wzieliśmy się z mężem do roboty i on umył okna a ja poprałam dywany. Co noc sni mi się ze mam bóle i że poród się zaczyna a ja z przygotowaniami w lesie. dzisiaj ze strachu zrobiłam dużo z mojej liusty, ale jeszcze ze 3 dni potrzebuje. A pogoda piękna na spacerki....aż się chce wyjść z maluszkiem na spacerek...mam nadzieje ze jak mała się urodzi i troche zaklimatyzuje to tez bedzie taka piekna pogoda...
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcinaj, ja obcinałam zaraz po powrocie do domu w drugiej dobie życia małego, ale nie nożyczkami tylko obcinarką, bałam się że małemu nożyczkami cale palce poobcinam bo on taki ruchliwy.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: allice
Tak mam już chłopca.
To, że dziewczynka to nie jest jeszcze bardzo pewne ale moja gin określa pleć tak wcześnie na podstawie położenia wzgórka płciowego (chyba tak to określiła) bo jeszcze na tym etapie narządy płciowe nie są wykształcone. Podobno moja gin tą metodą przez rok czasu pomyliła się tylko dwa razy więc chyba jest w tym jakaś metoda. Wiem, że może się mylić ale jest duża szansa na dziewczynkę