Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
dianek na początku trudno z tą pozycją, ale jak już mały zassie to jest Ok i wygodna dla mamy. Jak masz wklęsłą brodawkę to też ta pozycja polecana, a u mnie jak pobolewało coś koło pachy to parę razy tak karmiłam, a miałam też problem ze zbyt szybkim wypływem pokarmu, dosłownie, z jednej karmiłam a z drugiej tryskało
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest ok jak dziecko lekkie, a mój już 5,5 kilo waży
Dziewczyny? Kto trzyma dziecko do chrztu?
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: gosia16
Pozycja spod pachy jest świetna, ja siadałam na fotelu a pod dziecko miałam podłożoną dużą poduchę
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tata u nas i u rodziny też zawsze tatusiowie trzymał. raczej dla mamy bobas za cięzki przez dluższy czas, a chrzestna ma za zadanie nałożyć krzyżmo, no a chrzestny trzyma świecę a potem ją zapala.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: dianek
katrin mam to samo z wypływem mleka - właśnie z tej piersi... dzisiaj dosłownie 5 sekund, zanim sięgnęłam po pieluchę i już na koszuli plama taka 20x20cm... jakbym pół szklanki wody na siebie wylała...
dobra, idę młodemu pieluchę zmienić i zabieram się za wygibasy
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są różne szkoły
Jak pójdziesz do kancelarii to (przynajmniej u nas tak jest) będziesz mieć pogadankę na ten temat i tam Ci powinni powiedzieć. A jak nie to zrób jak Ci będzie wygodnie
Gość: grusia25
Poród siłami natury pierwsza faza 12 godz, druga 25 min ( ogólnie poród bardzo bolący ale zakończenie superowe
Gratulacje, niech się córa zdrowo chowa! I dla mamusi cierpliwości i wytrwałości
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Super, ze tak gładko poszło