Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
ale miałaś fajną położną, aż zazdroszczę taka świetna pomoc, u mnie obojętne były, tylko o szczepionkach mi opowiedziały i się zmyły.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja byłam zgłosić dziecko w przychodni i ona akurat tam była. Spojrzała na dziecko, powiedziała że duże i kazała mężowi podpisać że była 3 razy
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Babka równa jak się da, przyszła szczęśliwa, że chwilowo u rodziców byłyśmy z siostrą razem i że może załatwić nas 2 za jednym zamachem.
W każdej chwili mogłam zadzwonić z pytaniami,do niedawna jeszcze jak ją spotkałam na ulicy, to pamiętała imię małego ( zresztą większość dzieci pamięta - a rodziców miasteczko nie jet wcale małe )
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie to samo, więc co stara panna może wiedzieć o rodzinie i dzieciach? Poza tym moje dziecko będę wychowywała po swojemu, używała kosmetyków jakie mi pasują, karmiła jak mi się podoba i kiedy mi się podoba, tak aby dziecku było dobrze... No i nie chcę by jakaś flądra przeglądała mi kąty i truła, że np. w sypialni walają się ubrania po podłodze itp...
¬le mi się wkleiło powyżej i nie zdążyłam edytować.
Możesz powiedzieć że nie czujesz potrzeby a oni powinni uszanować twoją decyzję. Mi w przychodni powiedziały, że w razie czego w ciągu miesiąca mogę poprosić o wizytę w przychodni tej bliżej domu...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: mooniq82
Dzisiaj jest lepiej... w nocy dzidzia mi żyć nie dała
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://kwejk.pl/o...459/fun,fun,fun.html
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hahaha
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja też nie ważyła tylko mnie pytala ile waży bo my byliśmy już zapisani do pediatry.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: emilka1705
Oj a tych połoznych-potworów współczuje...
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem beniaminowa, masz pecha ostatnio
A weź idź do innego doktora, zobaczysz co powie.
A dawkę dali Ci końską
Spróbuj tą szałwią, mówię Ci, rumianek jest za słaby.
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A przy zapaleniu miałam gorączkę, u mnie gorączka = opryszczka. Tylko nigdy nie miałam aż tak dużej
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skoro ma mu zaszkodzić, to lepiej odstawić i wyleczyć się
co prawda jestem laik w sprawach karmienia, ale to wydaje mi się logiczne
co do opryszczki to ja przypalam spirytusem salicylowym lub zwykłym, zalezy co mam
przypalę i później mam spokój, jest tylko strupek, a reszta ginie (tzn przekłuwam igłą, patyczkiem higienicznym umoczonym w spirytusie dotykam ranki, trzymam tak długo, aż przestaje piec, powtarzam ze 3 razy w ciągu dnia i spokój), tylko później trzeba smarować wazeliną albo czymś innym nawilżającym bo strupek lubi pękać podczas mówienia czy śmiania się
beniaminowa Ty masz tą opryszczkę w jamie ustnej, tak? bo tak zrozumiałam.
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba wolę nie łykać tabletek... Zresztą zobaczę z jakimi wiadomościami wróci mąż.