Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ludzka_istota
Postów 4164
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
psotka
Postów 364
Data rejestracji 10.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kabel hdmi - telewizor i dekoder, a antena do tv - nie działa
kabel hdmi - telewizor i dekoder, a antena do dekodera - nie działa
bez anteny? niby prosta rzecz, a nie wiem, gdzie tkwi problem. zawsze miałam problem z anteną, bo słabo ściągała. może ktoś doradzi?
Może wszystko już wiesz
Może wszystko już masz
Może to właśnie jest szczęście
nanajka81
Postów 5218
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 10
psotka
Postów 364
Data rejestracji 10.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
synk
Postów 895
Data rejestracji 29.12.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
„Wszyscy umrzemy, ale nie wszyscy żyjemy”
cb656
Postów 2311
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Zasadnicze pytanie... wybacz wścibstwo, ale tyle razy już to robiłem u sąsiadów, bo popełniali ten sam błąd
Czy w telewizorze wybrałaś jako źródło sygnału właściwe wejście HDMI? Z reguły jest ich kilka, a przecież dekoder jest podpięty tylko do jednego...
Mówiąc inaczej - czy telewizor "widzi" dekoder? Co się pojawia na ekranie?
No i khy, khy...
Wspomniałaś wcześniej, że sygnał z anteny był słaby, hm... Zakładam, że nie masz zwarcia w kablu antenowym?
edit: jak pisze synk powyżej - to jest oczywista oczywistość, zakładam psotko, że to wiesz?
Programów musisz szukać w dekoderze, nie w telewizorze. Dekoder jest po to dodany, by zamieniał nowszy sygnał (nieczytelny dla starego TV) na obraz o dźwięk, który posyłasz na ekran przez HDMI.
To po prostu dekoder pełni rolę telewizora, a TV jest tylko ekranem, monitorem do wyświetlania tego obrazu.
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
nanajka81
Postów 5218
Punkty karne 1
Konkursy dodane 10
agusiac87
Postów 1798
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możecie mi podpowiedzieć w jakiej sieci wyjdzie najtaniej utrzymanie numeru?
Zależy mi na tym, bym mogla doładować w razie potrzeby, a nie specjalnie po to, żeby utrzymać ważność konta, jeśli takie coś wogóle jeszcze dzisiaj istnieje...
dany-duszek
Postów 577
Data rejestracji 20.01.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slomkab
Postów 3206
Data rejestracji 24.07.2017
Punkty karne 5
Konkursy dodane
mial może usuwana narośl kostną z nogi? Mam kilka pytań
agusiac87
Postów 1798
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy u tych operatorow sms od organizatorów konkursów przychodzą bez problemu?
tereniagno
Postów 5272
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
adamo86
Postów 3615
Data rejestracji 05.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś chciałem zostać łowcą burz i tornad... dzisiaj poluję na nagrody - podobne emocje!
tereniagno
Postów 5272
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dany-duszek
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. w nju kolejne smsy przychodzą co 93 dni i masz najpierw 24h na wysłanie sms-a, a jak nie odpowiesz to po 3 dniach wyłączą numer lub jak wyśle tego sms-a w ciągu 3 dni konto zostanie przedłużone o 93 dni.
Tylko za pierwszym razem trzeba doładować konto za min.5zł, aby usługa była aktywna, a za min.10zł aby smsy premium były aktywne.
cb656
Postów 2311
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
W Orange są poza tym często jakieś bonusy. Dają na przykład gigabajty za darmo z przeróżnych okazji. Ważność numeru (a właściwie możliwość wykonywania połączeń) zależy od kwoty doładowania, ale można też "wykupić" sobie przedłużenie. https://www.doladowania.orange.pl/taryfy
W sieci LAJT ostatnio pojawiła się ciekawa promocja - https://www.instagram.com/p/CmbXxZbj6K_/
W sieci NJU natomiast masz KONTO WAŻNE PO WIEKI. Tylko co jakiś czas pytają, czy chcesz nadal utrzymać numer, wystarczy potwierdzić i spoko.
picola1
Postów 178
Data rejestracji 27.12.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
https://www.orang...ew/utrzymanie-numeru
cb656
Postów 2311
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Info ostrzegające przychodzi do mnie tylko na numer zapasowy, z PLUSa właśnie, Orange jest numerem głównym, coś tam jednak robię... Qrka wodna, niedouczony jakiś jestem
nanajka81
Postów 5218
Punkty karne 1
Konkursy dodane 10
dany-duszek
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane