WC - rozmowy o wszystkim

rainbowdash

#7120045 Napisano: 30.08.2023 10:24:27
Czy zwróciliście uwagę że przy dodawaniu zgłoszenia Haribo pojawia się komunikat o wymaganiu na paragonie nazwy Haribo lub pieczątki ze sklepu???? To super, bo ja akurat mam same paragony z opisem typu żelki i myślałam że zdjęcie z produktem rozwiązuje sprawę ..
0 0

slomkab

#7120058 Napisano: 30.08.2023 11:03:53
Witam szukam kogoś z Wrocławia mam prośbę i pytanko
1 agakaz2 0

maverick

#7120069 Napisano: 30.08.2023 11:19:34
adamo86 napisał(a):

Jutro 55 konkursów promocyjnych się kończy, a ja już prawie wszystko co mnie interesowało porobiłem.
Cieszyć się czy smucić? emotka

Po wygranej głównej z Chicco emotka i skoro jutro masz wolny wieczór, noc - to pewnie wiesz "co" Robić emotka powodzenia emotka
Cieszyć emotka

adamo86

#7120073 Napisano: 30.08.2023 11:37:17
maverick napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Jutro 55 konkursów promocyjnych się kończy, a ja już prawie wszystko co mnie interesowało porobiłem.
Cieszyć się czy smucić? emotka

Po wygranej głównej z Chicco emotka i skoro jutro masz wolny wieczór, noc - to pewnie wiesz "co" Robić emotka powodzenia emotka
Cieszyć emotka

Jedyne "co" to czekać do stycznia emotka  ;)

@gnieszk@

#7120076 Napisano: 30.08.2023 11:39:12
ineska1991 napisał(a):

Może ktoś pomoże.  Chcę kupić Córce furby . Pytanie tylko czy są na prawdę takie super ? Warte uwagi ? Na prawdę uczą się słów i trzeba je układać do snu ? Znalazłam tylko te dwa dostępne.... może ktoś ma i się wypowie ? 

Koleżanka kupiła córce i żałowała tego zakupu. Nie znam szczegółów jak to działało, ale zainteresowanie zabawką trwało krótko.

anaesth

#7120514 Napisano: 31.08.2023 20:47:27
W końcu udało mi się wygrać Suntago, ale widzę, że bilety są ważne tylko do końca roku. W związku z tym mam do Was pytanie: czy ktoś z Was był tam z małymi dziećmi? Starsza ma 3,5 roku, młodsza aktualnie 3 miesiące... Nie wiem, czy taki wyjazd ma jakikolwiek sens. emotka Podpowiecie?
0 0

mugolinka

#7120579 Napisano: 01.09.2023 06:36:32
Czy ktoś upolował bilety na Podsiadło? Wczoraj po raz pierwszy kupiłam bilety na ebilet i zastanawiam się czy w całym tym zamieszaniu nie wzięłam z ograniczoną widocznością - kolory miejsc były bardzo podobne. Czy ktoś upolował świadomie z ograniczoną widocznością i czy taka informacja jest na bilecie ?
0 0

Claudia77

#7120582 Napisano: 01.09.2023 06:51:16
mugolinka napisał(a):

Czy ktoś upolował bilety na Podsiadło? Wczoraj po raz pierwszy kupiłam bilety na ebilet i zastanawiam się czy w całym tym zamieszaniu nie wzięłam z ograniczoną widocznością - kolory miejsc były bardzo podobne. Czy ktoś upolował świadomie z ograniczoną widocznością i czy taka informacja jest na bilecie ?

to była walka o życie wczoraj .))) mi się nie udało - syn ma dwa a dzisiaj o 13 rusza sprzedaż ponowna na Gdańsk,na 2- go czerwca, może mi się uda, bo 6 potrzebuję...
0 0

ReneK

#7120590 Napisano: 01.09.2023 08:12:30
Pytanie pewnie juz retoryczne ale KTO PYTA NIE BŁĄDZI emotka  
Jak zdobyć na ta chwilę gdzie nie ma już nigdzie biletów bo są wyprzedane!!!
na KONCERT SANAH na PGE NARODOWYM 22.09!
Syn Siostry ma wtedy urodziny i to jest jego marzeniem !Próbowala zdobyć je biorąc udział w różnych konkursach ale się nie udało!emotka
Pytalam na forum czy ktoś ma sprzedać, ale nikt sie nie odezwał!
Może ktoś ma jakaś malutką podpowiedż jak je jeszcze zdobyćemotka emotka
0 0

maverick

#7120592 Napisano: 01.09.2023 08:14:09
ReneK napisał(a):

Syn Siostry ma wtedy urodziny i to jest jego marzeniem !Próbowala zdobyć je biorąc udział w różnych konkursach ale się nie udało!emotka

https://www.alebi...nah/2023-09-22/20:00
1 ReneK 0

ReneK

#7120596 Napisano: 01.09.2023 08:18:38
maverick napisał(a):

ReneK napisał(a):

https://www.alebi...nah/2023-09-22/20:00

No i proszę jak batman zjawia sie z pomocą Niezawodny MAVERICKemotka ....DZIEKUJĘemotka emotka
1 maverick 0

kwadracik

#7120605 Napisano: 01.09.2023 08:42:11
Przychodzędo Was z prośbą niezawodni ludzie emotka  
Dziś zaczyna się akcja z talenciakami w sklepach Lidl .Jeśli komuś są zbędne to bardzo proszę o przekazanie ich w moje ręce ,a ja przekażę szkole syna.W pierwszej edycji,również dzięki Wam,udało się wymienić talenciaki na telewizor,laptop,gry planszowe i sprzęt sportowy,za co raz jeszcze ogromnie Wam dziękuje emotka
Każdy talenciak na wagę złota emotka

agakaz2

#7120619 Napisano: 01.09.2023 09:19:42
kwadracik napisał(a):

Dziś zaczyna się akcja z talenciakami w sklepach Lidl .Jeśli komuś są zbędne to bardzo proszę o przekazanie ich w moje ręce ,a ja przekażę szkole syna.W pierwszej edycji,również dzięki Wam,udało się wymienić talenciaki na telewizor,laptop,gry planszowe i sprzęt sportowy,za co raz jeszcze ogromnie Wam dziękuje emotka

nie ma problemu moje lecą do ciebie
1 kwadracik 0

kwadracik

#7120631 Napisano: 01.09.2023 09:50:30
agakaz2 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

nie ma problemu moje lecą do ciebie

Najmocniej jak umiem dziękuję emotka
0 0

mugolinka

#7120736 Napisano: 01.09.2023 13:41:37
Claudia77 napisał(a):

mugolinka napisał(a):

to była walka o życie wczoraj .))) mi się nie udało - syn ma dwa a dzisiaj o 13 rusza sprzedaż ponowna na Gdańsk,na 2- go czerwca, może mi się uda, bo 6 potrzebuję...

no mi się udało 5 ale nie koło siebie- mamy dwóch ludków między sobą- liczę że się dogadamy na miejscu emotka E- bilet potwierdził ,że fakt ograniczonej widoczności jest dopisany na bilecie- udało mi się fuksem normalne.
0 0

Claudia77

#7120808 Napisano: 01.09.2023 15:49:55
mugolinka napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

mugolinka napisał(a):

no mi się udało 5 ale nie koło siebie- mamy dwóch ludków między sobą- liczę że się dogadamy na miejscu emotka E- bilet potwierdził ,że fakt ograniczonej widoczności jest dopisany na bilecie- udało mi się fuksem normalne.

ja ogarnęłam na dzisiaj - było o wiele spokojniej...
1 mugolinka 0

agaga

#7120839 Napisano: 01.09.2023 18:05:52
Ktoś wie ile ważny jest bon do netto? Nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji. Ani na bonie ani na stronie. 🤦🏻‍♀️
0 0

justyna1411

#7120841 Napisano: 01.09.2023 18:08:23
agaga napisał(a):

Ktoś wie ile ważny jest bon do netto? Nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji. Ani na bonie ani na stronie. 🤦🏻‍♀️

bezterminowo, taką informację uzyskałam na fb Netto emotka
0 0

agaga

#7120847 Napisano: 01.09.2023 18:30:05
justyna1411 napisał(a):

agaga napisał(a):

bezterminowo, taką informację uzyskałam na fb Netto emotka

Bardzo Ci dziękuję! Na taką odpowiedź liczyłam 👍
0 0

GreenEK

#7120862 Napisano: 01.09.2023 20:09:39
agaga napisał(a):

Mnie przekierowali do informacji https://www.netto...-firm/bony-towarowe/ tłumacząc, że wszystkie bony mają tak samo - 6mcy ważności.
0 0