Reklama na e-Konkursy.info

WC - rozmowy o wszystkim

cb656

#7268994 Napisano: 09.06.2025 21:08:57
gregory04 napisał(a):

Ile czasu zajmuje Wam napisanie dobrego hasła konkursowego? emotka

Jeśli po przeczytaniu pytania (zadania) mam od razu szturchnięcie od tego diabołka, co siedzi na ramieniu i szepce do ucha różne opowieści dziwnej treści, to samo zapisywanie pomysłu trwa długo, bo nie opanowałem do dziś biegłego pisania na klawiaturze dziesięcioma palcami, używam góra trzech... emotka
Dlatego często używam dyktafonu, by utrwalić na szybko, nim skleroza zadziała emotka  no a potem to już na spokojnie wklepuję do komputera w tempie, w jakim Janusz Gajos spisywał zgłoszenie gangstera Bagińskiego o kradzieży samochodu w filmie FUKS... emotka

avatea

#7269262 Napisano: 10.06.2025 14:27:07
Dzień dobry, dawno mnie tu nie było,pamiętam stare dobre konkursowe czasy. Obecnie jakoś weny na konkursy nie
mam, ale znów zaczęłam pisać. Może pamiętacie Szkodnikowo? Kto pamięta i ma
ochotę poczytać zapraszam na Zapaskę. Mało tego, razem z cb656 tworzymy kanał
na YouTube. Tam możecie kolegę usłyszeć.

Kim jestem? Pisarka, kobieta z duszą słów. Opowiadam historie, które niosą czułość i ironię,
bliskość i śmiech.
Znajdziesz tu trzy główne cykle mojej twórczości:
 ✧ Pisarka wśród inżynierów – z życia biurowego, z przymrużeniem oka
✧ Ciało pamięta – zmysłowe i poetyckie teksty o kobiecości, dzieciństwie i pamięci ciała ✧W domach z betonu – opowiadania o codzienności, ludziach i miejscach, które tworzą naszą historię
Czyta: Janusz Górski (CB656)
 Pisze i czuwa nad słowem: Avatea czyli Edyta – kiedyś Wilk.  
Więcej o mnie:https://zapaska.eu/kim-jest-edyta-wilk/  Inie przeczymy, że jeśli spodoba wam się nasz strumień słów, zostaniecie na
dłużej i może zachęcicie nas do nagrywania nawet codziennie - https://buycoffee.to/zapaska  kawa dobrze nam zrobi 😊

Avatea – Zapaska pełna słów -YouTube Subskrybujcie, udostępniajcie 😊

atyde25

#7269640 Napisano: 11.06.2025 14:35:47
Już mam positiv z Corony sms o 13:39 ale szybko działają. Zgodnie z regulaminem SUP a wyślą do najpóźniej do 17.10.25. Niestety zaklęłam ( nie ze szczęścia ) w Biedrze ale to było spontaniczne. Mam takie ataki jak się ucieszę lub zdenerwuje nic nie poradzę.

katee14

#7269667 Napisano: 11.06.2025 15:56:48
Pytanie do osób, które wygrały w loterii Tic tac. Przyszedł dzisiaj głosnik JBl. Jest włożona  karta gwarancyjna ale w ogóle nie wypisana i nie podpita i nie ma paragon.   Co w takim przypadku jak się zepsuje?
0 0

cb656

#7269673 Napisano: 11.06.2025 16:11:54
atyde25 napisał(a):

(...) Niestety zaklęłam (nie ze szczęścia) w Biedrze, ale to było spontaniczne. Mam takie ataki, jak się ucieszę lub zdenerwuje, nic nie poradzę. emotka emotka

Ja klnę w żywy kamień najczęściej wtedy, gdy ograniczenia sprawności wynikające z wieku nie pozwalają mi zrobić tego, co chciałbym, a nie mogę. emotka
Drę się wtedy sam na siebie jak opętany, hadko słuchać. emotka
1 maryal 0

cb656

#7269710 Napisano: 11.06.2025 18:35:41
katee14 napisał(a):

Przyszedł dzisiaj głosnik JBl. Jest włożona  karta gwarancyjna ale w ogóle nie wypisana i nie podbita, i nie ma paragonu.   Co w takim przypadku jak się zepsuje?

W takim przypadku serwis może nie uznać zgłoszenia jako gwarancyjnego. Czego nie rozumiesz? emotka
0 0

maryal

#7269714 Napisano: 11.06.2025 18:41:06
cb656 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

(...) Niestety zaklęłam (nie ze szczęścia) w Biedrze, ale to było spontaniczne. Mam takie ataki, jak się ucieszę lub zdenerwuje, nic nie poradzę. emotka emotka

Ja klnę w żywy kamień najczęściej wtedy, gdy ograniczenia sprawności wynikające z wieku nie pozwalają mi zrobić tego, co chciałbym, a nie mogę. emotka

ja klnę poetycko, tak mi się wydaje   ;)
1 cb656 0

maverick

#7270308 Napisano: 13.06.2025 14:41:32
cb656 napisał(a):

avatea napisał(a):

Dzień dobry, dawno mnie tu nie było,pamiętam stare dobre konkursowe czasy. Obecnie jakoś weny na konkursy nie
mam, ale znów zaczęłam pisać. Może pamiętacie Szkodnikowo? Kto pamięta i ma
ochotę poczytać zapraszam na Zapaskę. Mało tego, razem z cb656 tworzymy kanał
na YouTube. Tam możecie kolegę usłyszeć.

Kim jestem? Pisarka, kobieta z duszą słów. Opowiadam historie, które niosą czułość i ironię,
bliskość i śmiech.
Znajdziesz tu trzy główne cykle mojej twórczości:
 ✧ Pisarka wśród inżynierów – z życia biurowego, z przymrużeniem oka
✧ Ciało pamięta – zmysłowe i poetyckie teksty o kobiecości, dzieciństwie i pamięci ciała ✧W domach z betonu – opowiadania o codzienności, ludziach i miejscach, które tworzą naszą historię
Czyta: Janusz Górski (CB656)
 Pisze i czuwa nad słowem: Avatea czyli Edyta – kiedyś Wilk.  
Więcej o mnie:https://zapaska.eu/kim-jest-edyta-wilk/  Inie przeczymy, że jeśli spodoba wam się nasz strumień słów, zostaniecie na
dłużej i może zachęcicie nas do nagrywania nawet codziennie - https://buycoffee.to/zapaska  kawa dobrze nam zrobi 😊

Avatea – Zapaska pełna słów -YouTube Subskrybujcie, udostępniajcie 😊

N2FWr7qXkoM

Janek sprawdź proszę link do YT, ten przed słowem Subskrybujcie, nie wchodzi. przynajmniej u mnie emotka
Ta strona jest niedostępna. Przepraszamy.
Spróbuj poszukać czegoś innego
1 cb656 0

cb656

#7270310 Napisano: 13.06.2025 14:44:39
maverick napisał(a):

Janek sprawdź proszę link do YT, ten przed słowem Subskrybujcie, nie wchodzi. przynajmniej u mnie emotka

1 maverick 0

cb656

#7270340 Napisano: 13.06.2025 16:26:44
maryal napisał(a):

cb656 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

ja klnę poetycko, tak mi się wydaje   ;)

Chylińska pozwoliła sobie w publicznej telewizji na wylanie się emocjonalne o reakcji ciała na występ jednego z uczestników ("STERCZĄ MI SUTY"), więc poetyckie określenia bardziej sobie cenię. emotka emotka
0 0