Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
madzia34
Postów 1743
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
sama prowadze stowarzyszenie dla dzieci niepełnosprawnych i wstyd mi za tamto stowarzyszenie,to rzutuje niestety na inne
Gość: wsciekly
po pierwsze - w przypadku Timotei jest zastrzeżenie, że 1 osoba może dostać tylko 1 kalosze
na prezeskę nie wyślę więc kilku czy kilkunastu par
po drugie - osoby, które naprawdę potrzebują pomocy, nie utajniają swoich danych i adresów
wręcz przeciwnie
wrzuć parę adresów na PW
ale wiesz - ja wysłałem kalosze już do 20 osób, kolejne 15 w drodze, szykuje następne
nie wspominając już o kosmetykach, piłkach, zabawkach itd,
i nikt z tych ludzi nie odmówił mi udostępnienia adresu, imienia, nazwiska telefonu dla kuriera
dodam, że tylko 2 osoby z dziećmi niepełnosprawnymi podziękowały za pomoc, bo akurat kaloszy nie potrzebują i niech inni skorzystają
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dziękuję juz w imieniu osob ktore te kalosze dostaną , bo naprawdę im się przydadzą.:)
robię co mogę - dziś z moimi poszło zgłoszenie na 66-tą parę
kropla w morzu, ale zawsze
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tyle planów było wczoraj: zakupy, goście...kurde no..
ludzka_istota
Postów 4197
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 49
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
masza
Postów 7698
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
mundek2004
Postów 2513
Data rejestracji 04.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: hittmanka
OOOOO... też mnie to wkurza
zdolnabestia
Postów 5310
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Mnie też, na dodatek nie ma iksa do zamknięcia tego
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj święta racja jak niektórzy nieżyczliwi się robią..
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z całym szacunkiem, ale chyba za krótko tu jesteś, żeby zabierać głos w takich dyskusjach. Jest tu na forum cała masa cudownych, życzliwych osób
A w temacie - wkurza mnie, że nie ma śniegu, tylko jakaś chlapa i deszcz
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
robienie cytatów z własnych wypowiedzi w temacie moje dzisiejsze wygrane - cytat z wcześniejszą wygraną i później dopisek z czymś jeszcze
np
- wpisane rano
+ 2 zł w zdrapce - wpisane po kilku minutach lub godzinach
czy naprawdę nie możecie wpisywać POJEDYÑCZO? bez cytatów??
dosłownie jakby wczesniejsza wygrana miała się zdublować przez sam fakt cytowania
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pamiętam, że na samym początku mojego jestestwa tutaj marzyłam o takiej piramidzie
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
żeby Ciebie
a czepialskich i padalców nie uświadczysz
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nie złość się, bo złość Ci na wątrobę zaszkodzi