Wkurza mnie...

anialistopad

#4894009 Napisano: 11.12.2011 08:54:06
wkurza mnie , że sama nie potrafię wygrac w kamisie 106 maksymalnie i nikt nie chce mi pomóc emotka emotka
0 0

Gość: asiasia

#4894014 Napisano: 11.12.2011 08:56:34
chochliczka napisał(a):

isiulka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

isiulka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie,ze został mi tydzien do oddania rozdziału pracy a ja jeszcze nie zaczelam..
Wydaje mi sie że zły temat wybralam, nie potrafie za t osie zabrac ;( echh emotka emotka emotka emotka emotka emotka

a jak nie oddasz to co? emotka Pisać pracę możesz przez 5 lat.

to nie dostane zalki na karcie egzaminacyjej od promotora i nie bede miec zaliczonego chyba semestru emotka

no tak to jest warunek... musisz mieć zaliczony semestr. Ale to nie możesz sie dogadać z promotorem?

Ech nie wiem bo ostatnio nie byłam na 2 spotkaniach i tak na mnie ciety jest emotka podobny to ostateczny termin na oddanie rozdziału ;( no nic ide sprobuje cos tam naskrobac emotka

A jaki masz temat pracy? Licencjat, mgr?
0 0

sonata

#4894023 Napisano: 11.12.2011 09:00:52
Jakieś 2 godziny temu na krajowej 8, w okolicach Wieruszowa samochód osobowy zderzył się autokarem. Z osobówki wytoczył się sprawca, osobnik napruty tak, że nie mógł ustać na własnych nogach. Jego współpasażerkę, 9-letnią dziewczynkę zabrała karetka. To mnie wkurza emotka
0 0

mia

#4894030 Napisano: 11.12.2011 09:02:48
sonata napisał(a):

Jakieś 2 godziny temu na krajowej 8, w okolicach Wieruszowa samochód osobowy zderzył się autokarem. Z osobówki wytoczył się sprawca, osobnik napruty tak, że nie mógł ustać na własnych nogach. Jego współpasażerkę, 9-letnią dziewczynkę zabrała karetka. To mnie wkurza emotka

Jak czytam coś takiego, to normalnie wzbiera we mnie żądza linczu... emotka emotka emotka
0 0

Gość: gosia16

#4894032 Napisano: 11.12.2011 09:03:38
sonata napisał(a):

Po zderzeniu z autokarem raczej trudno ustać na nogach,tak więc raczej bez badania krwi nie można stwierdzić czy był pijany.

0 0

darog

#4894036 Napisano: 11.12.2011 09:05:39
APART!!!
W naszej bazie jest pomyłka! Konkurs zakończył się wczoraj...a ja mam 4 paragony... bo wg tej osóbki która wstawiała konk jest do dzisiaj...
wlasnie miały byc posłane zgłoszenia..ale lipa
0 0

ziolko

#4894038 Napisano: 11.12.2011 09:05:51
może był pijany, może w szoku, może miał uraz mózgu, cukier mu skoczył (mój tata jak nie wiedział, że ma cukrzycę to szedł jak pijany, zataczał się, że masakra, tak mu cukier skoczył)

przypuszczeń wiele.. jak było naprawdę dowiemy się po badaniach
0 0

efelinkaaa

#4894042 Napisano: 11.12.2011 09:09:05
ziolko napisał(a):

może był pijany, może w szoku, może miał uraz mózgu, cukier mu skoczył (mój tata jak nie wiedział, że ma cukrzycę to szedł jak pijany, zataczał się, że masakra, tak mu cukier skoczył)

ostatnio u nas był wypadek.. samochód jechał lewym pasem (widać było ślady - jechał z piskiem opon) i walnął w latarnie na prostej drodze. Byłyśmy tam dosłownie minutę później, a kierowcy nie było już w aucie! Zwiał gdzieś emotka

Akurat szłyśmy z dziećmi.. dzięki Bogu maluchy pobiegły na chwilę na huśtawki, bo.. akurat byśmy tamtędy przechodziły emotka
0 0

sonata

#4894060 Napisano: 11.12.2011 09:17:12
gosia16 napisał(a):

sonata napisał(a):

Po zderzeniu z autokarem raczej trudno ustać na nogach,tak więc raczej bez badania krwi nie można stwierdzić czy był pijany.

Można siedzieć w tym autokarze i słuchać co mówią policjanci.

0 0

sonata

#4894065 Napisano: 11.12.2011 09:18:59
ziolko napisał(a):

Moja mama jechała tym autokarem, a policjanci i kierowca autokaru, którzy rozmawiali z tym panem raczej nie opowiadali bajek.
0 0

Gość: pola731

#4894066 Napisano: 11.12.2011 09:19:11
marielu napisał(a):

petunija1 napisał(a):

masza napisał(a):

magma6 napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurza mnie ,że część osób z tego forum nie pamięta (tak to nazwijmy) o przysługach - nie jestem dobra w czasówkach , ale parę razy zdarzyło mi sie na początku konkursu coś trafić - odpowiadałam na pw , podawałam wskazówki - bez oczekiwania na płacenie - a ostatnio dostałam kilka pw z propozycjami wygrania za kasę od osób, którym pomogłam czy podpowiedziałam

fajnie się wygrywa jak ktoś podpowie - ale jak samemu podpowiedzieć to trzeba skasować;

dobrze ,że są osóbki , które pomogą czy podpowiedzą za dziękuję czy klik emotka

podpisuje sie pod tym emotka

emotka racja Pola

Oj święta racja jak niektórzy nieżyczliwi się robią..
emotka

pierdu pierdu , grzechem jest wymagać pomocy od innych bo sie kiedyś coś, komuś .....
Troche kuwa skromności emotka Chcesz pomóc - rób to , takie odruchy wynikają z zasady z dobroci charakteru , a nie z interesowności emotka

trąci mi to pseudożyczliwością....
Czyńcie dobro a z pewnością do Was wróci i z zasady wróci - a często od ludzi od których się .... nie spodziewacie emotka

Marielu - z całym szacunkiem -piszę komuś w jaki sposób wygrałam - za dziekuję , za kilka dni widzę ,że ta sama osoba wygrała coś ,co mnie interesuje - więc grzecznie pytam ,czy nie podpowie - i owszem , odpisuje ,że podpowie,ale za 5,10 zł doładowania
i to mnie wkurza - nie dlatego ,że jestem święta i niech mnie w całości do nieba biorą

0 0

Gość: pola731

#4894067 Napisano: 11.12.2011 09:20:01
wsciekly napisał(a):

ale marielu, petunija1 młoda stażem na forum, to jako nieopierzony bobas głupoty ma prawo prawić emotka emotka

wściekły - to do mnie było
0 0

kalisto1986

#4894073 Napisano: 11.12.2011 09:23:33
sonata napisał(a):

ziolko napisał(a):

Moja mama jechała tym autokarem, a policjanci i kierowca autokaru, którzy rozmawiali z tym panem raczej nie opowiadali bajek.

Mój kolega miał kiedyś wypadek, walnął bokiem w auto a później w latarnie, ledwo wyszedł z auta, wszyscy w koło stali i szeptali, że pijak wsiadł do auta, on nie wiedział co się stało, karetka zabrała go do szpitala, wszyscy nie mili święcie przekonani, że pijany ...
okazało się, że chłopakowi tak skoczył cukier ( nie wiedział, że ma cukrzyce), że zaczął tracić przytomność za kółkiem.
Dlatego do czasu, aż nie ma badań, czasem warto poczekać z linczem ..
0 0

aerdna

#4894406 Napisano: 12.12.2011 08:37:32
Wkurza mnie, że odwiedziłam 7 hipermarketów i w żadnym nie ma posypek i perełek dr Oetkera emotka
0 0

ziolko

#4894468 Napisano: 12.12.2011 08:59:44
aerdna napisał(a):

Wkurza mnie, że odwiedziłam 7 hipermarketów i w żadnym nie ma posypek i perełek dr Oetkera emotka

jakies perełki były w Kauflandzie, chyba Oetkera

poza tym możesz zamówić rózne perełki i posypki na allegro
0 0

Gość: iwonciaaa

#4894471 Napisano: 12.12.2011 09:02:29
choróbsko emotka niech mi ktoś nosek odetka i gardełko uleczy emotka
0 0

Gość: bc14

#4894691 Napisano: 12.12.2011 10:15:14
wkurzam sie na siebie emotka zrobiłam taki porządek świąteczny z paragonami, że wywaliłam wszystkie aktualne a stare z września są emotka
Chciałam wysłać kucharka, szukam colgate nic nie ma ja pie... Pięknie emotka
0 0

joan

#4894840 Napisano: 12.12.2011 10:49:49
Wkurzam się. Nie powiem, czemu. I dołączam do nielicznego grona osób, które się cieszą, że śnieg nie pada. Przynajmniej tyle. Szczęście w nieszczęściu...
0 0

toka

#4894845 Napisano: 12.12.2011 10:51:10
ziolko napisał(a):

aerdna napisał(a):

w kauflandzie widziałamw promocji! Kupiłam nawet pisaki do zdobienia pierników tej firmy-tez w promocji 30% taniej emotka
0 0

Gość: emilka1705

#4894858 Napisano: 12.12.2011 10:53:55
toka napisał(a):

ziolko napisał(a):

aerdna napisał(a):

w kauflandzie widziałamw promocji! Kupiłam nawet pisaki do zdobienia pierników tej firmy-tez w promocji 30% taniej emotka

a mnie wkurza że kupiłam te pisaki. W sobote robiłam M tort na urodzinki i mi się wszystkie wzorki zrobione tymi właśnie cudami rozpłynęły.
0 0