Wkurza mnie...

ziolko

#4892038 Napisano: 10.12.2011 07:17:10
hehe... mam mieszane uczucia emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4892043 Napisano: 10.12.2011 07:19:08
ziolko napisał(a):

hehe... mam mieszane uczucia emotka

no to emotka
0 0

Gość: marielu

#4892107 Napisano: 10.12.2011 07:53:48
petunija1 napisał(a):

masza napisał(a):

magma6 napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurza mnie ,że część osób z tego forum nie pamięta (tak to nazwijmy) o przysługach - nie jestem dobra w czasówkach , ale parę razy zdarzyło mi sie na początku konkursu coś trafić - odpowiadałam na pw , podawałam wskazówki - bez oczekiwania na płacenie - a ostatnio dostałam kilka pw z propozycjami wygrania za kasę od osób, którym pomogłam czy podpowiedziałam

fajnie się wygrywa jak ktoś podpowie - ale jak samemu podpowiedzieć to trzeba skasować;

dobrze ,że są osóbki , które pomogą czy podpowiedzą za dziękuję czy klik emotka

podpisuje sie pod tym emotka

emotka racja Pola

Oj święta racja jak niektórzy nieżyczliwi się robią..
emotka

pierdu pierdu , grzechem jest wymagać pomocy od innych bo sie kiedyś coś, komuś .....
Troche kuwa skromności emotka Chcesz pomóc - rób to , takie odruchy wynikają z zasady z dobroci charakteru , a nie z interesowności emotka

trąci mi to pseudożyczliwością....
Czyńcie dobro a z pewnością do Was wróci i z zasady wróci - a często od ludzi od których się .... nie spodziewacie emotka

0 0

Gość: wsciekly

#4892119 Napisano: 10.12.2011 07:58:31
ale marielu, petunija1 młoda stażem na forum, to jako nieopierzony bobas głupoty ma prawo prawić emotka emotka
0 0

Gość: marielu

#4892137 Napisano: 10.12.2011 08:05:08
ja nie o petunji1 prawiłam emotka
0 0

79magda

#4892144 Napisano: 10.12.2011 08:06:00
wsciekly napisał(a):

79magda napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Oj święta racja jak niektórzy nieżyczliwi się robią..
emotka

Z całym szacunkiem, ale chyba za krótko tu jesteś, żeby zabierać głos w takich dyskusjach. Jest tu na forum cała masa cudownych, życzliwych osób

a czepialskich i padalców nie uświadczysz emotka emotka

No tak, równowaga w przyrodzie zachowana być musi, masz rację. Upierdliwych zawsze można nie czytać
emotka emotka
0 0

dolly

#4892320 Napisano: 10.12.2011 09:20:46
wiecie co, zawsze są dwie strony medalu. Doskonale rozumiem o co Poli chodzi, bo sama kiedyś od osoby, której (hm... może mi się tylko wydaje) pomagałam, usłyszałam, że w czymś tam pomoże, za..... i to jest po prostu przykre, no ale...
A druga strona medalu, jest taka, że łatwiej się o takich osobach zapomina, jak się trafi na te inne osoby, które same zaproponują, czy pomogą za zwykłe dziękuję
Sama również staram się pomagać jak mam na coś patent, więc nie jest tak że tylko biorę, ale bywa też tak, że ktoś mnie o coś pyta, a ja zwyczajnie nie wiem.
0 0

joan

#4892493 Napisano: 10.12.2011 10:31:26
ludzka_istota napisał(a):

Wkurza mnie Poczta Polska emotka . Wysłałam w poniedziałek jednemu z forumowiczów (wymiana) i do dziś przesyłka nie dotarła. Chol*** jasna!!!

Poczta Polska nawala ostatnio na maksa & spóźnia się nagminnie; też mnie dziś wkurzyła! Wygrałam kieeedyś książkę, przeczytałam ją, jednak okazała się nie za bardzo w moim guście. Chciałam zrobić miejsce na nowe książki na półkach, więc wystawiliśmy ją na Allegro. Kupił ją pewien pan, któremu akurat ta książka (wydanie wyczerpane) brakowała do kompletu. Dziś Mój składał reklamację na poczcie, bo polecony nie dotarł do adresata emotka

PS: Wie ktoś z Was, ile się czeka na rozpatrzenie reklamacji? Żal mi tego gościa, miał jedyną szansę na kupno tej książki... emotka
0 0

Gość: skorpionka82

#4892518 Napisano: 10.12.2011 10:45:19
joan napisał(a):

PS: Wie ktoś z Was, ile się czeka na rozpatrzenie reklamacji?

chyba mają 14 dni na odp.
0 0

Gość: awi

#4892536 Napisano: 10.12.2011 10:52:59
joan napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Wkurza mnie Poczta Polska emotka . Wysłałam w poniedziałek jednemu z forumowiczów (wymiana) i do dziś przesyłka nie dotarła. Chol*** jasna!!!

Poczta Polska nawala ostatnio na maksa & spóźnia się nagminnie; też mnie dziś wkurzyła! Wygrałam kieeedyś książkę, przeczytałam ją, jednak okazała się nie za bardzo w moim guście. Chciałam zrobić miejsce na nowe książki na półkach, więc wystawiliśmy ją na Allegro. Kupił ją pewien pan, któremu akurat ta książka (wydanie wyczerpane) brakowała do kompletu. Dziś Mój składał reklamację na poczcie, bo polecony nie dotarł do adresata emotka

PS: Wie ktoś z Was, ile się czeka na rozpatrzenie reklamacji? Żal mi tego gościa, miał jedyną szansę na kupno tej książki... emotka

A jaka to książka? Może mam ją w swoich zbiorach?
0 0

joan

#4892537 Napisano: 10.12.2011 10:52:59
skorpionka82 napisał(a):

joan napisał(a):

PS: Wie ktoś z Was, ile się czeka na rozpatrzenie reklamacji?

chyba mają 14 dni na odp.

Dzięki. Poczekamy...
0 0

joan

#4892542 Napisano: 10.12.2011 10:56:08
awi napisał(a):

A jaka to książka? Może mam ją w swoich zbiorach?

Wysłałam Ci linka na PW emotka
0 0

ziolko

#4892569 Napisano: 10.12.2011 11:07:48
14 dni, ale po tym czasie przychodzi list, że za kolejne 14, później list z info o wyniku reklamacji

joan
- a dzwoniliście na infolinię poczty? wiele razy pisałam o tym, i wiesz od razu co jest grane, nie czekasz 14-30 dni
0 0

izoldaaa6

#4892755 Napisano: 11.12.2011 09:07:11
wkurza mnie.... całe moje popieprzone życie, mam już dość !!!!! i mam ochotę rzucić wszystko i spieprzyć stąd jak najdalej !!!!!!!!!!!! a najlepsze jest to że nie wiem dokładnie co mnie tak w nim wkurza - chyba ogólnie jest do cenzura emotka
0 0

Gość: chochliczka

#4892827 Napisano: 11.12.2011 10:05:27
Wkurza mnie,ze został mi tydzien do oddania rozdziału pracy a ja jeszcze nie zaczelam..
Wydaje mi sie że zły temat wybralam, nie potrafie za t osie zabrac ;( echh emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

ludzka_istota

#4892850 Napisano: 11.12.2011 10:20:09
izoldaaa6 napisał(a):

wkurza mnie.... całe moje popieprzone życie, mam już dość !!!!! i mam ochotę rzucić wszystko i spieprzyć stąd jak najdalej !!!!!!!!!!!! a najlepsze jest to że nie wiem dokładnie co mnie tak w nim wkurza - chyba ogólnie jest do cenzura emotka

Wkurza mnie to, że doskonale znam to uczucie
0 0

isiulka

#4892889 Napisano: 11.12.2011 10:39:47
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie,ze został mi tydzien do oddania rozdziału pracy a ja jeszcze nie zaczelam..
Wydaje mi sie że zły temat wybralam, nie potrafie za t osie zabrac ;( echh emotka emotka emotka emotka emotka emotka

a jak nie oddasz to co? emotka Pisać pracę możesz przez 5 lat.
0 0

#4892892 Napisano: 11.12.2011 10:41:26
isiulka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

to nie dostane zalki na karcie egzaminacyjej od promotora i nie bede miec zaliczonego chyba semestru emotka
0 0

isiulka

#4892895 Napisano: 11.12.2011 10:42:51
chochliczka napisał(a):

isiulka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

to nie dostane zalki na karcie egzaminacyjej od promotora i nie bede miec zaliczonego chyba semestru emotka

no tak to jest warunek... musisz mieć zaliczony semestr. Ale to nie możesz sie dogadać z promotorem?
0 0

#4892900 Napisano: 11.12.2011 10:45:16
isiulka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

isiulka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

no tak to jest warunek... musisz mieć zaliczony semestr. Ale to nie możesz sie dogadać z promotorem?

Ech nie wiem bo ostatnio nie byłam na 2 spotkaniach i tak na mnie ciety jest emotka podobny to ostateczny termin na oddanie rozdziału ;( no nic ide sprobuje cos tam naskrobac emotka
0 0