Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
notta
Postów 8876
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
znam ten ból chociaż mnie okradali na mniejsze sumy ale też bolało.. powiem tak, dopóki takiego nie złapią to czuje się bezkarny a jak złapią to nic nie zrobią bo niska szkodliwość
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Gość: awi
nie rozumiem jak można tak pomyśleć, zwłaszcza że w dalszym ciągu posta wcale tego nie udowadniasz
Wkurza mnie takie stawianie sprawy
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
sarsaparilla - coś tam czasem zarobi, ale to jest pestka w porównaniu do wydatków
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisała, że musiała, a nie, że to na pewno zrobiła
więc jest przypuszczenie, a nie dowód
w każdym razie ja tak to rozumiem
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: panczita
Zrobiłam sobie ponad półroczną przerwę w konkursach i niedawno powróciłam i kurcze straszna LIPA!!!
dzisiaj np.
wyniki 3 konkursów na rossnecie - 3xpudło
3 konkursy na qlturce - 3xpudło
2 konkursy na czasdzieci i tu zaskoczenie - 2xpudło
Gram już 2 miesiące i wpadły marne 4 nagrody
Czy tylko ja mam takiego pecha?
Wydaje mi się że chyba dużo więcej osób teraz gra i dlatego tak trudno coś ustrzelić!
notta
Postów 8876
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
każdego kiedyś kryzys dopada
Gość: panczita
do tego jeszcze z nowym laptopem i ta lustrzanką z rossnetu
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Czy to ropne zapalenie jamy ustnej wygląda jak angina i atakuje dziąsła? Jeśli tak, to napisz do mnie jak najszybciej, powiem Ci co to jest i jak to leczyć
Gość: sarsaparilla
Skąd przypuszczenie? Mieszkaliśmy w prywatnym mieszkaniu nazywanym w ogłoszeniach apartamentem, klucz do niego mają 3 osoby, 2 panie sprzątające mieszkające na miejscu (czyli dostęp ma cała ich rodzine zapewne) plus właścicielka, która mieszka sporo km dalej. Obydwa ciuszki wyparowały, nasze rzeczy były w jednej szafie, każdy miał swoje 2 półki. Wszystkie ubrania wypakowałam ja bo mąż na drugi dzień jechał do pracy i chciałam, żeby trochę odpoczął przed podróżą.
Mam nadzieję, że trochę uprawdopodobniłam swoją wersję Awi.
Gość: wsciekly
przy różyczce angina to norma
skończ antybiotyk
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: nineczka17
Bioparox został wycofany
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
serio? coś przegapiłam
Gość: nineczka17
byłam u lekarza z gardłem ,lekarz antybiotyk, pytam moze Bioparox wystarczy
lekarz lek został wycofany
Gość: awi
zastanowiło mnie, że zginęły dwa ulubione ciuszki Twojej córeczki. Nie wiem w jakim jest wieku ale czy nie mogła ich gdzieś ukryć w jakimś sobie znanym schowku i zapomniała wyjąć?
Nie wydaje mi się możliwe, żeby rodzina pani sprzątającej buszowała po pokojach gości i wybierała sobie z szafek szczególnie ulubione rzeczy gości. No ale ja jestem z tych naiwnych.
Ja bym zadzwoniła do włascicielki, podziękowała za pobyt i zapytała, czy nie znalazły się te ciuszki. Bo nawet jeśli tam gdzieś są, to nie wiadomo czyje i gdzie je ew. odesłać.
Gość: artishi
mia
Postów 17582
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Mam ochotę zasnąć i się nie obudzić, gdyby to było jakieś rozwiązanie...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Gość: aswiercinska
już z 3 lata nie piszemy bo nie produkują, spróbuj płukać 1/2 szklanki wody utlenionej i /2 wody zwykłej- bardzo dobra mieszanka