Wkurza mnie...

notta

#5306718 Napisano: 30.07.2012 08:40:08
kadjas123 napisał(a):

Wkurzył mnie /i to bardzo !/ pier..... złodziej, który w biały dzień skradł nam elektronarzędzia /narzędzia pracy męża/ warte grube tysiące-że też takiemu łapa nie uschnie jak kradnie emotka

znam ten ból chociaż mnie okradali na mniejsze sumy ale też bolało.. powiem tak, dopóki takiego nie złapią to czuje się bezkarny a jak złapią to nic nie zrobią bo niska szkodliwość emotka . Gdyby takiemu dowalić taką grzywnę że mu w pięty pójdzie to mu się odechce albo na roboty przymusowe niech idzie co odpracuje skradzione rzeczy bo darmozjadów na utrzymaniu w więzieniach mamy pod dostatkiem. I jeszcze żyją sobie jak pączki w maśle.. jeść co mają, płacić nie muszą i lekarz bez kilkuletnich kolejek emotka
0 0

Gość: awi

#5306721 Napisano: 30.07.2012 08:40:35
okazało się, że jedna z 2 pań sprzątających nasz apartament musiała podwędzić córce ulubioną sukienkę

nie rozumiem jak można tak pomyśleć, zwłaszcza że w dalszym ciągu posta wcale tego nie udowadniasz

Wkurza mnie takie stawianie sprawy
0 0

joan

#5306722 Napisano: 30.07.2012 08:42:33
Mój chyba czyta forum, bo dziś obiadek zrobił (i już o preferencje na jutrzejszy pytał), pranie kulnął i do 2 marketów na zakupy konkursowe pojechał emotka

sarsaparilla - coś tam czasem zarobi, ale to jest pestka w porównaniu do wydatków emotka On ma bardzo wiele zalet, całe mnóstwo, tylko... mnie na niego nie stać, już mu kiedyś powiedziałam, że powinien był sobie milionerkę znaleźć, to oboje żyliby, jak w niebie.
0 0

ziolko

#5306723 Napisano: 30.07.2012 08:42:51
awi napisał(a):

okazało się, że jedna z 2 pań sprzątających nasz apartament musiała podwędzić córce ulubioną sukienkę

nie rozumiem jak można tak pomyśleć, zwłaszcza że w dalszym ciągu posta wcale tego nie udowadniasz

Wkurza mnie takie stawianie sprawy

napisała, że musiała, a nie, że to na pewno zrobiła

więc jest przypuszczenie, a nie dowód

w każdym razie ja tak to rozumiem
0 0

edith

#5306763 Napisano: 30.07.2012 09:01:19
Wkurza mnie ,że mój 19 letni syn w czwartek zachorował na różyczkę emotka W sobotę dolączyla angina ropna i antybiotyk a ponieważ nic nie przechodziło a było coraz gorzej kolejna dzisiaj wizyta u innego lekarza który natychmiast kazal odstawić antybiotyk bo ma grzybicze zapalenie jamy ustnej emotka Co lekarz to co innego,kupe pieniędzy na lekarstwa wydane jak się okazuje niepotrzebnie,urlop przerwany i żali patrzeć jak cierpi mimo,że to duży chłopak emotka Kto miał ropne zapalenie jamy ustnej to wie jaki to ból emotka
0 0

Gość: panczita

#5306769 Napisano: 30.07.2012 09:03:46
wkurza mnie że nic nie wygrywam!!! emotka
Zrobiłam sobie ponad półroczną przerwę w konkursach i niedawno powróciłam i kurcze straszna LIPA!!!

dzisiaj np.
wyniki 3 konkursów na rossnecie - 3xpudło
3 konkursy na qlturce - 3xpudło
2 konkursy na czasdzieci i tu zaskoczenie - 2xpudło

Gram już 2 miesiące i wpadły marne 4 nagrody emotka

Czy tylko ja mam takiego pecha?
Wydaje mi się że chyba dużo więcej osób teraz gra i dlatego tak trudno coś ustrzelić!
0 0

notta

#5306783 Napisano: 30.07.2012 09:11:53
panczita napisał(a):

Zrobiłam sobie ponad półroczną przerwę w konkursach i niedawno powróciłam i kurcze straszna LIPA!!!

dzisiaj np.

Wydaje mi się że chyba dużo więcej osób teraz gra i dlatego tak trudno coś ustrzelić!

każdego kiedyś kryzys dopada emotka . Mamy wakacje i więcej osób gra bo czasu wolnego może być więcej a druga strona medalu jest taka że może powoli się rozkręcasz a jak trzaśniesz nagrodę to autem wyjedziesz na egzotyczną wycieczkę emotka
0 0

Gość: panczita

#5306796 Napisano: 30.07.2012 09:20:23
iva napisał(a):

panczita napisał(a):

dzisiaj np.

każdego kiedyś kryzys dopada emotka . Mamy wakacje i więcej osób gra bo czasu wolnego może być więcej a druga strona medalu jest taka że może powoli się rozkręcasz a jak trzaśniesz nagrodę to autem wyjedziesz na egzotyczną wycieczkę emotka

do tego jeszcze z nowym laptopem i ta lustrzanką z rossnetu
emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

asantesana

#5306882 Napisano: 30.07.2012 10:41:00
edith napisał(a):

Wkurza mnie ,że mój 19 letni syn w czwartek zachorował na różyczkę emotka W sobotę dolączyla angina ropna i antybiotyk a ponieważ nic nie przechodziło a było coraz gorzej kolejna dzisiaj wizyta u innego lekarza który natychmiast kazal odstawić antybiotyk bo ma grzybicze zapalenie jamy ustnej emotka Co lekarz to co innego,kupe pieniędzy na lekarstwa wydane jak się okazuje niepotrzebnie,urlop przerwany i żali patrzeć jak cierpi mimo,że to duży chłopak emotka Kto miał ropne zapalenie jamy ustnej to wie jaki to ból emotka

Czy to ropne zapalenie jamy ustnej wygląda jak angina i atakuje dziąsła? Jeśli tak, to napisz do mnie jak najszybciej, powiem Ci co to jest i jak to leczyć emotka
0 0

Gość: sarsaparilla

#5307028 Napisano: 31.07.2012 07:22:11
Ano napisała, że musiała, przypuszczenie. Nie mogę postawić oskarżenia na podstawie przypuszczeń, dlatego nie będę dzwonić do właścicielki mieszkania i zaczynać temat, psując kobietom opinię.

Skąd przypuszczenie? Mieszkaliśmy w prywatnym mieszkaniu nazywanym w ogłoszeniach apartamentem, klucz do niego mają 3 osoby, 2 panie sprzątające mieszkające na miejscu (czyli dostęp ma cała ich rodzine zapewne) plus właścicielka, która mieszka sporo km dalej. Obydwa ciuszki wyparowały, nasze rzeczy były w jednej szafie, każdy miał swoje 2 półki. Wszystkie ubrania wypakowałam ja bo mąż na drugi dzień jechał do pracy i chciałam, żeby trochę odpoczął przed podróżą.

Mam nadzieję, że trochę uprawdopodobniłam swoją wersję Awi.
0 0

Gość: wsciekly

#5307050 Napisano: 31.07.2012 07:41:02
edith napisał(a):

przy różyczce angina to norma

skończ antybiotyk

0 0

cc_investigator

#5307056 Napisano: 31.07.2012 07:47:55
Edith na ropne zapalenie jamy ustnej polecam Bioparox, to antybiotyk, ale miejscowy. U mnie za każdym razem się sprawdza (tylko trzeba pamiętać, że aplikacje muszą być i do jamy ustnej i do nosa koniecznie.
0 0

Gość: nineczka17

#5307059 Napisano: 31.07.2012 07:51:14
cc_investigator napisał(a):

Edith na ropne zapalenie jamy ustnej polecam Bioparox, to antybiotyk, ale miejscowy. U mnie za każdym razem się sprawdza (tylko trzeba pamiętać, że aplikacje muszą być i do jamy ustnej i do nosa koniecznie.

Bioparox został wycofany
0 0

cc_investigator

#5307075 Napisano: 31.07.2012 08:00:46
nineczka17 napisał(a):

Bioparox został wycofany

serio? coś przegapiłam
emotka
0 0

Gość: nineczka17

#5307080 Napisano: 31.07.2012 08:05:04

nineczka17 napisał(a):

Bioparox został wycofany

serio? coś przegapiłam
emotka

byłam u lekarza z gardłem ,lekarz antybiotyk, pytam moze Bioparox wystarczy emotka

lekarz lek został wycofany
0 0

Gość: awi

#5307089 Napisano: 31.07.2012 08:09:10
sarsaparillo
zastanowiło mnie, że zginęły dwa ulubione ciuszki Twojej córeczki. Nie wiem w jakim jest wieku ale czy nie mogła ich gdzieś ukryć w jakimś sobie znanym schowku i zapomniała wyjąć?
Nie wydaje mi się możliwe, żeby rodzina pani sprzątającej buszowała po pokojach gości i wybierała sobie z szafek szczególnie ulubione rzeczy gości. No ale ja jestem z tych naiwnych.

Ja bym zadzwoniła do włascicielki, podziękowała za pobyt i zapytała, czy nie znalazły się te ciuszki. Bo nawet jeśli tam gdzieś są, to nie wiadomo czyje i gdzie je ew. odesłać.
0 0

Gość: artishi

#5307109 Napisano: 31.07.2012 08:19:39
a mnie dziś baba w USC wku*****, i to porządnie emotka emotka emotka
0 0

mia

#5307119 Napisano: 31.07.2012 08:24:09
A mnie już nie wkurza, a po prostu załamuje brak pieniędzy... emotka
Mam ochotę zasnąć i się nie obudzić, gdyby to było jakieś rozwiązanie... emotka
0 0

joan

#5307121 Napisano: 31.07.2012 08:25:55
mia napisał(a):

A mnie już nie wkurza, a po prostu załamuje brak pieniędzy... emotka
Mam ochotę zasnąć i się nie obudzić, gdyby to było jakieś rozwiązanie... emotka

emotka
0 0

Gość: aswiercinska

#5307128 Napisano: 31.07.2012 08:30:23
nineczka17 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

Bioparox został wycofany

serio? coś przegapiłam
emotka

byłam u lekarza z gardłem ,lekarz antybiotyk, pytam moze Bioparox wystarczy emotka

lekarz lek został wycofany

już z 3 lata nie piszemy bo nie produkują, spróbuj płukać 1/2 szklanki wody utlenionej i /2 wody zwykłej- bardzo dobra mieszanka
0 0