Wkurza mnie...

Gość: pola731

#5307143 Napisano: 31.07.2012 08:39:59
joan napisał(a):

mia napisał(a):

A mnie już nie wkurza, a po prostu załamuje brak pieniędzy... emotka
Mam ochotę zasnąć i się nie obudzić, gdyby to było jakieś rozwiązanie... emotka

emotka

idę spać z Tobą - zima idzie - cieplej nam będzie
emotka
0 0

joan

#5307146 Napisano: 31.07.2012 08:40:57
pola731 napisał(a):

joan napisał(a):

mia napisał(a):

A mnie już nie wkurza, a po prostu załamuje brak pieniędzy... emotka
Mam ochotę zasnąć i się nie obudzić, gdyby to było jakieś rozwiązanie... emotka

emotka

idę spać z Tobą - zima idzie - cieplej nam będzie
emotka

Głupot nie gadać, przytulać się, od tego też się cieplej robi emotka
0 0

edith

#5307195 Napisano: 31.07.2012 09:06:06
aswiercinska napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

Edith na ropne zapalenie jamy ustnej polecam Bioparox, to antybiotyk, ale miejscowy. U mnie za każdym razem się sprawdza (tylko trzeba pamiętać, że aplikacje muszą być i do jamy ustnej i do nosa koniecznie.

Bioparox został wycofany

serio? coś przegapiłam
emotka

byłam u lekarza z gardłem ,lekarz antybiotyk, pytam moze Bioparox wystarczy emotka

lekarz lek został wycofany

już z 3 lata nie piszemy bo nie produkują, spróbuj płukać 1/2 szklanki wody utlenionej i /2 wody zwykłej- bardzo dobra mieszanka

Dzieki za porady wodą utlenioną pluka od kilku dni to moj sprawdzony sposób na gardło w jego wypadku-niekoniecznie,płuka grgarinem i pędzluje mu nystatyna do tego doszedł rano krwotok z nosa chyba z osłabienia emotka Był z kolegami na Litwie i Łotwie może stamtąd coś przywiózł emotka Z meżem już żartujemy czy czegoś nie przywiózł emotka A poważnie to żal mi jak nie moze jeść przełykać śliny:(
0 0

Gość: sarsaparilla

#5307436 Napisano: 31.07.2012 10:49:46
awi napisał(a):

sarsaparillo
zastanowiło mnie, że zginęły dwa ulubione ciuszki Twojej córeczki. Nie wiem w jakim jest wieku ale czy nie mogła ich gdzieś ukryć w jakimś sobie znanym schowku i zapomniała wyjąć?
Nie wydaje mi się możliwe, żeby rodzina pani sprzątającej buszowała po pokojach gości i wybierała sobie z szafek szczególnie ulubione rzeczy gości. No ale ja jestem z tych naiwnych.

Ja bym zadzwoniła do włascicielki, podziękowała za pobyt i zapytała, czy nie znalazły się te ciuszki. Bo nawet jeśli tam gdzieś są, to nie wiadomo czyje i gdzie je ew. odesłać.

Nie, Maja ma 5 lat, nie wyciągała ubrań sama i nigdzie ich nie chowała. Kit z sukienką, kupię jej drugą, kostium za rok i tak byłby za mały. Nie mam pewności co się z nimi stało, dlatego nie będę dzwonić do właścicielki mieszkania z pytaniem o ubrania, czasem cień podejrzeń może kosztować niewinną osobę zbyt wiele.
0 0

ja-sylwia

#5307440 Napisano: 31.07.2012 10:51:50
edith napisał(a):

aswiercinska napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

Edith na ropne zapalenie jamy ustnej polecam Bioparox, to antybiotyk, ale miejscowy. U mnie za każdym razem się sprawdza (tylko trzeba pamiętać, że aplikacje muszą być i do jamy ustnej i do nosa koniecznie.

Bioparox został wycofany

serio? coś przegapiłam
emotka

byłam u lekarza z gardłem ,lekarz antybiotyk, pytam moze Bioparox wystarczy emotka

lekarz lek został wycofany

już z 3 lata nie piszemy bo nie produkują, spróbuj płukać 1/2 szklanki wody utlenionej i /2 wody zwykłej- bardzo dobra mieszanka

Dzieki za porady wodą utlenioną pluka od kilku dni to moj sprawdzony sposób na gardło w jego wypadku-niekoniecznie,płuka grgarinem i pędzluje mu nystatyna do tego doszedł rano krwotok z nosa chyba z osłabienia emotka Był z kolegami na Litwie i Łotwie może stamtąd coś przywiózł emotka Z meżem już żartujemy czy czegoś nie przywiózł emotka A poważnie to żal mi jak nie moze jeść przełykać śliny:(

Bioparox został wycofany ale na Słowacji można go kupić emotka
0 0

Gość: emilka1705

#5307474 Napisano: 31.07.2012 11:14:09
Sama jestem na siebie wściekła:( kuzynka miała męza zapisać męża na egzamin, a ja zapomniałam dołączyć jednej kartki:( i du..cholera teraz znów muszę czekać x czasu, aż ktoś będzie jechał do tarnowa:(
0 0

Gość: rachel

#5307490 Napisano: 31.07.2012 11:18:34
ból brzucha który dokucza od rana. Nie mogę nic przełknąć ani wypić:/// emotka emotka emotka
0 0

margo466

#5308111 Napisano: 31.07.2012 04:49:21
magnus napisał(a):

Wkurza mnie pw o kliki i to jeszcze z info- pilne emotka

szczególnie od osób które są krótko na forum emotka
0 0

Gość: asiasia

#5308141 Napisano: 31.07.2012 05:02:24
margo466 napisał(a):

magnus napisał(a):

Dołączam się do wkurzonych w tym temacie, od wczoraj jakieś wariactwo z tym PW o kliknięcie.

0 0

cudaczek121

#5308179 Napisano: 31.07.2012 05:18:27
asiasia napisał(a):

margo466 napisał(a):

magnus napisał(a):

Dołączam się do wkurzonych w tym temacie, od wczoraj jakieś wariactwo z tym PW o kliknięcie.

i ja też się dołączam-jestem na forum jakąś minutę, a od razu mnie gościu przyfilował i już o głosy prosi
emotka Wkurza mnie też moja siostra,która wścieka się z byle powodu emotka Jutro ma urodziny i z najmłodszą siostrą poszłyśmy dla niej po prezent,ale wątpię czy powinna coś dostać za takie chamskie zachowanie,jakie prezentuje emotka
0 0

bachacz

#5308188 Napisano: 31.07.2012 05:23:18
cudaczek121 napisał(a):

asiasia napisał(a):

margo466 napisał(a):

magnus napisał(a):

i ja też się dołączam-jestem na forum jakąś minutę, a od razu mnie gościu przyfilował i już o głosy prosi
emotka Wkurza mnie też moja siostra,która wścieka się z byle powodu emotka Jutro ma urodziny i z najmłodszą siostrą poszłyśmy dla niej po prezent,ale wątpię czy powinna coś dostać za takie chamskie zachowanie,jakie prezentuje emotka

Ja jestem żywo zainteresowana konkursem staropolanki i jeśli piszecie o tym co ja myślę to powiem tak ,skombinował z linkiem sobie tak,że nie widać na co się głosuje ale sprawdziłam okazuje się ,że to praca pana Rogaczewskiego -wcześniej lawinowo przybywało mu głosów (jest na to specjalne konkursowe określenie) przez jeden weekedn a nawet parę godzin przybyło tyle ,że ja uczciwie zbierając (-a uwierzcie niewielu chce głosować i ciężki to kawałek chleba) przez przeszło 3 tygodnie nie jestem w stanie nazbierać.Proszę jeśli komuś zbywa głos wszystkim ,tylko nie jemu .
0 0

Gość: artishi

#5308192 Napisano: 31.07.2012 05:25:35
rachel napisał(a):

ból brzucha który dokucza od rana. Nie mogę nic przełknąć ani wypić:/// emotka emotka emotka

u mnie do tego zawroty głowy emotka
0 0

tereniagno

#5308199 Napisano: 31.07.2012 05:30:16
Wkurza mnie,że coraz więcej osób gra bez paragonów,a potem szukają emotka emotka Niech idą szukać na ulicy,może tam znajdą emotka
0 0

tereniagno

#5308205 Napisano: 31.07.2012 05:32:40
cudaczek121 napisał(a):

asiasia napisał(a):

margo466 napisał(a):

magnus napisał(a):

Już zablokowałam emotka W stopce mam opis emotka
0 0

bachacz

#5308219 Napisano: 31.07.2012 05:41:59
tereniagno napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

asiasia napisał(a):

margo466 napisał(a):

magnus napisał(a):

Już zablokowałam emotka W stopce mam opis emotka

Ten typ to nabijacz ze staropolanki ,kto zainteresowany pw .Biorę udział i wściekła jestem a nie tylko wkurzona.Przez parę godzin zebrał tyle głosów ,ile mi nie udało się przez cały miesiąc a teraz takie tricki stosuje .Kto ma ochotę zagłosować niech głosuje komukolwiek tylko nie tym paru osobom ,które wsławiły się nabijaniem głosów.

0 0

mia

#5308222 Napisano: 31.07.2012 05:42:40
bachacz napisał(a):

Ja jestem żywo zainteresowana konkursem staropolanki i jeśli piszecie o tym co ja myślę to powiem tak ,skombinował z linkiem sobie tak,że nie widać na co się głosuje ale sprawdziłam okazuje się ,że to praca pana Rogaczewskiego -wcześniej lawinowo przybywało mu głosów (jest na to specjalne konkursowe określenie) przez jeden weekedn a nawet parę godzin przybyło tyle ,że ja uczciwie zbierając (-a uwierzcie niewielu chce głosować i ciężki to kawałek chleba) przez przeszło 3 tygodnie nie jestem w stanie nazbierać.Proszę jeśli komuś zbywa głos wszystkim ,tylko nie jemu .

O to jak miło, że nie zagłosowałam... emotka

Basiu, głos dla Ciebie! emotka
Ale kurcze niezłą tę weryfikację robią, z smsami! emotka
0 0

Gość: awi

#5308242 Napisano: 31.07.2012 05:56:56
mia napisał(a):

bachacz napisał(a):

ja mu napisałam, żeby podał imię i nazwisko to sama znajdę jego pracę i jak mi się spodoba to zagłosuję - jakoś zamilkł bez odzewu

bachacz oddałam głos na niebieskookiego blondaska emotka
0 0

bachacz

#5308246 Napisano: 31.07.2012 06:01:20
mia napisał(a):

bachacz napisał(a):

Mia ,dziękuję bardzo piszę to nie dlatego ,żeby wyciągnąć głosy ale żeby przestrzec przed oddaniem cennego głosu nabijaczowi .Każdy niech głosuje na co chce ale sami wiemy do jakiej złości doprowadza nas ,kiedy uczciwie zbieramy każdy głos a przychodzi taki iksiński i hurtem,co tam hurtem megahurtem głosów mu przybywa.A my ze swoim nędznym ,z mozołem zebranym utargiem lecimy na łep na szyję z rankingu.
A w ostatni dzień taki gość rozsyła każdemu wiadomość i niektórzy dają się na to nabrać ,bo litość ,przecież trzeba facetowi pomóc.Już ja bym mu pomogła.....Niech też by się powkurzał.Ten człowiek jest znany z konkursu big star,i paru innych .Zainteresowani wiedzą i też swego czasu byli wkurzeni jak ja dziś.
0 0

bachacz

#5308258 Napisano: 31.07.2012 06:06:25
awi napisał(a):

mia napisał(a):

bachacz napisał(a):

ja mu napisałam, żeby podał imię i nazwisko to sama znajdę jego pracę i jak mi się spodoba to zagłosuję - jakoś zamilkł bez odzewu

bachacz oddałam głos na niebieskookiego blondaska emotka

Dziękuję bardzo za głos ale jako matka to chyba za to,że zauważyłaś mojego kochanego modela emotka
Dziękuję
0 0

Gość: wsciekly

#5308270 Napisano: 31.07.2012 06:15:37
bachacz napisał(a):

Kto ma ochotę zagłosować niech głosuje komukolwiek tylko nie tym paru osobom ,które wsławiły się nabijaniem głosów.

podasz link na PW ? emotka
0 0